Slovenija
18 ogledov

Kresalova nepreklicno odstopila

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Schreckensherrschaft Alarm 16:47 20.avgust 2011.

    Ivan Kramberger ali Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi ! PRAVICA DO RESNICE DANES !!! Resnico o komunisticnih zlocinih napram "Slovenskemu" in Hrvaskemu narodu danes !!! KAJ IMATA KRAMBERGER IN VUKOVAR SKUPNEGA...zakaj situacija kot je v JUGO "SLOVENSKI" ...prikaži več DRZAVI..KDO SO "SLOVENSKI" IN HRVASKI POLITIKI... http://ivankrambergerdanes.blogspot.com/ or http://ivankramberger.wordpress.com/ ce povezava ne deluje, vnesite v google tekst "Ivan Kramberger ali..Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi". Nazaj na barikade !! Naj Ivekov duh zivi naprej v vseh nas !! SMRT KOMUNIZMU; SVOBODA NARODU !!!

  • stalker 21:40 15.avgust 2011.

    nj zgine tuki nima nc za delat misl da je pamtna ma kurac je pamtna kdaj bojo kurčeve volitve zanjo ne volm ne za pahoja ne za kerga kol druzga ampak za janz janso pa vrjetn da bom volu k ...prikaži večk on je pa res kralj kraljov ma to je tak car da brezveze govort pa dobr ma dobre palti i neki slabih a to jih ma itak usak sam ta pahora ma sam slabe plati niti ena dobra ni bla do zdj odkar je on kaooo en pametnjakovic na oblasti kao en premijer picke materine ma to bi jih blo use treba prevert use politike razn janz janse pa kahl hjavec-a ce so pod drogam k pahor je ma miljon posto da pod drogo ma jebane materine da je pod drogo

  • 1111 20:52 10.avgust 2011.

    z enim prepisom, da vam vse po spisku....idioti!

  • dusan72 22:46 10.avgust 2011.

    Razumem odstop, ker se očitno ni dalo več molzti naprej. Ampak... kje je pa tukaj odgovornost? Bo kdo odgovarjal? Odprem firmo, ne plačujem prispevkov recimo 2 leti, zapufam se do konca...in potem zaprem vse skupaj pa nič ne odgovarjam?<br ...prikaži več />Poleg KK jih je še kar nekaj zrelih za na Dob in ne morem verjeti, da ko vse ožameš enostavno odstopiš pa ti nihče nič ne more? Bo treba Zagajskemu še eno možnost dat ali kaj?

  • trimix 05:29 11.avgust 2011.

    tocno to dusan72! ....dobijo me v stacuni s polnimi zepi bombonov in jaz recem: "ups! tole je blo pa narobe! in grem ven!" A to je moralka tega sistema?!?!...da se lahko po mili volji krade ce se na koncu rece ...prikaži več "upss!" pa se gre!?!?!.....j**mti tako drzavo!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.