Slovenija /slovenija/crna-kronika
127 ogledov

Kresnice: morilec pri kriminalistki

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • recesija 19:23 05.julij 2011.

    Uh, kako gnila je ta komunistična Slovenija. Komunisti posiljujejo pse, kradejo, lažejo ...

  • Domobranc 14:26 06.julij 2011.

    Živelo bratstvo in jedinstvo,živela rdeča vlada,ki to lepo tradicijo nadaljuje tako,da skrbi za čim večjo zaposlitev južnih bratov in"sester"v slovenski policiji,ne pozabite pa tudi na vize za šiptarsko mafijo.Slovenci bi se teško navadili na življenje brez njih,gamad vladna rdeča.

  • Avatar Zala
    Zala 22:59 05.julij 2011.

    recesija / danes, 19:23Uh, kako gnila je ta komunistična Slovenija. Komunisti posiljujejo pse, kradejo, lažejo ...-------------In kdo je tu komunist? Morilec ali njegovo bivše dekle ali pa kar oba? Očitno ti vidiš rdeče miške, običajno okoli takih ...prikaži več kot si ti, tekajo bele.

  • vodja 19:57 05.julij 2011.

    Saj, ko bo Janša prišel na oblast bo še vedno ostala "komunistična", poleg tega, da Ivan deluje po stalinističnih načelih in metodah, še več kot 12 let je bil član ZKS, ZSMS (kjer je celo kanididral za predsednika) in tudi ...prikaži več SZDL. Prav tako velja za Rupla, Peterleta, Jerovška, Brejca, Bavčar - vsi stara partijska garda, ki so se danes le prelevili, sicer pa delujejo enako kot prej. Janša je bil tako zagrižen komunist, da so ga celo iz ZKS vrgli, ter ga kljub prošnjam niso več sprejeli nazaj! Pač, konvertiti!

  • Avatar Zala
    Zala 22:57 05.julij 2011.

    In kdo je tu komunist? Morilec ali njegovo bivše dekle ali pa kar oba? Očitno ti vidiš rdeče miške, običajno okoli takih kot si ti, tekajo bele.

  • allstarr111 19:41 05.julij 2011.

    Pa dobr kaj pričakujete da bo punca prijavila svojega fanta ? Pa sej niste normalni, on jo je sigurno zmanipuliral in ji rekel da tega ni on storil, grem stavit da je zgodbo priredil kao da jo je ubil pajdaš in ne ON.

  • allstarr111 20:42 05.julij 2011.

    Posluš, noben od teh ki so že bili ne sme prit na oblast, ker kokrkoli obrneš so vsi isti, gre se jim samo za oblast in osebne koristi, Pahor in Janša mism da imata od tega še najmanj, imajo pa ...prikaži več toko več večni priskledniki. Pač na razpisih zmagujejo že 15 let ene in iste firme, ker so pač hišne firme in tukaj je treba popucat. Mislm da če bi kandidiral Rado Pezdir in se prej znebil vseh ki se hočejo prištulit k njemu ter izbral svoj team ki mu zaupa, bi bila naslednja 4 leta kar vzdržna.

  • KOJAK 21:09 05.julij 2011.

    Ja in kaj pol... če bi bila pošten, bi ga kljub manipulacijam prijavila... saj ne bi imel kaj izgubiti, če ni bil kriv! Je pa slaba kriminalistka, če se pusti zmanipulirati, sploh če je imela za fanta nekoga, ki ima ...prikaži več že leta bogato kartoteko.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.