Slovenija
786 ogledov

Križman: OF in partizanski boj temelj naše samostojnosti

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • wolf.ata 12:09 27.april 2020.

    tako je,pa SLO bi bila večja brez kumonističnih kupčij od leta 45 do tam nekje 89 leta,so se kar dogovarjali na račun izgube SLO ozemlja je bivša Jugoslavija podpisala mirovni sporazum itd.,samo en del do osamosvojitve,glavni del pa leta 91,da ...prikaži več se ve in da so bili komunisti,borci NOB proti naj se ve,ni bila kot intimna opcija Kučana, naj se ve,pa agresorski generali JLA imajo SLO penzijo in živijo v SLO,narobe svet...

  • mirror 12:56 27.april 2020.

    Partizani so se borili samo za svobodo, komunisti pa za Jugoslavijo. Kdor je samo pomislil na samostojno Slovenijo, je bil dodeljen v trinajsti bataljon. Zato ZZB NOB, ne zavajajte.

    • Avatar right
      right 13:44 27.april 2020.

      pravi partizani, borci proti okupatorju so po vojni poniknili, tako ali drugače. eni tudi na Golem otoku ker so se zoperstavili zuločinski partiji in za take partizane dam tudi jaz kapo dol.

  • mirror 12:53 27.april 2020.

    Z nekdanjimi okupatorji, Italijo, Avstrijo in Nemčijo sklene Slovenija največ trgovinskih poslov. Naše gospodarstvo je odvisno od njihovega. Pa jih nihče ne zmerja z fašisti, morilci in okupatorji. Ko pa gre za domače ljudi, pa je vsak takoj ožigosan z ...prikaži več belogardistom, če z levimi strankami ne trobi v isti rog. Stalno se pogreva belogardizem, čeprav nihče nima nič z njimi, ker sploh še niso bili rojeni. Ne razumem te slovenske levičarske mentalitete, ki je tako kruta do lastnega ljudstva.

  • Avatar right
    right 11:22 27.april 2020.

    temelj naše samostojnosti? ne nabijaj debele smrdljive laži. če bi bilo tako, bi bili mi samostojni že od leta 45 in rdeči zločinci kaznovani, tako pa smno bili več kot 45 let terorizirani od jevičarskega in komunističnega jugo terorja. temelj ...prikaži več samostojnosti smo zavedni Slovenci od leta 90 in ne neka kvazi OF.

  • e7a577d9a0a94365773a47e8a9a19dab1b01c855 13:05 27.april 2020.

    a to je tale na sliki? a je bil do sedaj balzamiran in so ga včeraj oživeli? dejansko spoštujemo vse praznike, samo nimamo več energije za te ideološke zgodbice in enostransko poveličevanje in prikazovanje zgodbic. dejstvo je , da smo ...prikaži več bili zmagovalci, ker ste pa delali po vojni v imenu revolucije, pa prosim čim manj govorit o tem, zaprite že to poglavje, ker gre navadnemu slovencu na bruhanje.

  • tudbognasvečnereši 15:07 27.april 2020.

    Dober dan tovariši in tovarišice, čestitam vam za dan OF . Čestitam vam za : -vse grozovite poboje sonarodnjakov, ki so od 1941-1950 samo mislili drugače kot vi, -vsa grozovita dejanja nad drugače mislečimi sonarodnjaki, od2.SV do l.1990; -to, da ...prikaži več ste od 1990 do danes uničili vse kar se je uničit dalo, gospodarstvo,kmetijstvo, šolstvo, turizem ,itd -to da ste pred virusom vsi zapustili sonarodnjake, sedaj pa z vsemi topovi tolčete po vladi ki nas je rešila. OF= OPEN FIRE NA SOVRAGA

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.