Slovenija
90 ogledov

"Kura na oblasti, nehaj nam krasti"

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 07:06 06.september 2013.

    Men samo zanima kaj imajo ti protestniki z Slovenskimi župani ? Banda ciganska , Župane volijo stalni prebivalci občin in jih tako te isti STALNI PREBIVALCI obćin tudi zamenjajo , bodisi na občinskih demonstracijah ala MB , ali pa na ...prikaži več naslednjih volitvah. Da bo pa meni rulja pritepencev v Ljubljano , meni menjala mojega Velikega Župana Ljubljanskega , pa oni kakor tudi njihovi meceni niso zdravi v glavo oziroma so na diagnozi -prfuknjeni.

  • Oseba_ 20:51 05.september 2013.

    Loki , debilček......mnogim znanim in manj znanim slovenkam južnjaki otroke delamo, ne slovenci....to se moraš sicer zmenit s slovenkami, zakaj je tko, da imajo raje nas, ne vas....hahaha....srečno.

  • Oseba_ 20:52 05.september 2013.

    v sloveniji so sorodniki očitno prevzeli oblast, zato vse gnije.....

  • Žurnalček 07:01 06.september 2013.

    Avtobus LPP št. 14 , pelje vsakih 20 minut v Devic Marija v Polje . Vsedi se nanj , mogoče te lahko še pozdravijo v bolnišnici na robu mesta !

  • 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 18:42 05.september 2013.

    To, da je vstajo že v kali izkoristila in zlorabila politika je vsem že znano. Samo politična mašinerija je bila sposobna polniti vse medije s plačanimi članki in kratkohlačniki, ki so imeli nalogo polniti komentarje pod članki. Vsakemu, ki ni ...prikaži več bil odvisen od kolektivne opranosti je to bilo več kot jasno. V Sloveniji v bistvu sploh ni bilo vstaje ampak zgolj prefinjen način prevzema oblasti mimo standardnih okvirov, ki jih ponuja ustava in zakoni. Sedaj se kao protestira proti politiki, ki je s protestniki marširala po ulicah ljubljane in pozivala Janšo naj odstopi. Pred magistrat jih je odšla peščica, ostali so samo sledili programu in pastirjem. Nazadnje se spominjam da je bil tak scenarij uporabljen pri pogrebu Josipa Broza.

  • Loki Nagrind 19:07 05.september 2013.

    OPOZORILO UPORABNIKOM O KOMUNISTIČNI RTV SLOVENIJA !!! RTV SLOVENIJA NENEHNO BRIŠE RESNICO IN PROMOVIRA SVOJE KOMUNISTIČNE PRO SRPSKE(Jugoslovanske) NADZORE V NAŠI DRUŽBI !!! KOPIRAJTE(je bil že sbrisan nekajkrat, ker resnica boli) SI ČLANEK IN GA POSREDUJTE OSTALIM - ...prikaži več NAJ SVET IN ŠE POSEBNO VI, VE RESNICO O SMRDLJIVEM MARKSIZMU KI PREVLADUJE ŠE POSEBNO V SLOVENIJI !!! WAR ON WHISTLE BLOWERS REVEALED ENTIERLY !!! TRUTH ABOUT ANDERS BREIVIK (also 9/11) AND MYSELF !!! WHAT COMMUNIST ZIONIST LIBERAL MEDIA, DOESN'T WANT YOU TO KNOW !!!http://smrtkomunizmusvobodanaroduu.blogspot.comDESTROYING THE LAST BORDERS OF SO CALLED "DEMOCRACIES" OR WHAT IS THESE DAYS REFERRED TO US AS "THE CONSTITUTION" MYTH OR LIE !!!. Instead of supporting the CONSTITUTION, you should learn to support yourself(the truth or your right to existence) !!!http://srboslovenija.blogspot.com/SVET GROZE(kriminala), LAŽI, PREVAR ZA OZADJEM JULIJANA ASSA

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.