Slovenija
13027 ogledov

Ministrica napovedala, kateri otroci se bodo vrnili v šolo prihodnji teden

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ivo 19:48 04.januar 2021.

    Srečno staršem, ki ministrici zaupajo in bodo ob najvišjih številkah okuženih doslej, ogrozili stare starše svojih otrok, ki v našem zdravstvenem sistemu umirajo kot po tekočem traku in poslali otroke v šolo, da se vlada malce igra poskusne zajčke. Saj ...prikaži več se je doslej že izkazala na več področjih!

    • mojcagorenjska 20:30 04.januar 2021.

      Ja, bravo, če jim je pa ustavno sodišče to naložilo. A naj bi kršili to? In vse kritike staršev teh otrok (+ opozicije in vseh nekih kvazi strokovnjakov, ki jih mediji napihujejo)? Sita sem vas že - za vse krivite ...prikaži več vlado, ful negativno vzamete vsako zadevo - če jih pošljejo v šolo, je narobe, če jih ne pošljejo, pa spet narobe. Ampak folk briga, glavno da jezo nekam ven kanalizirajo.

    • asmas1965 21:17 04.januar 2021.

      mojca velik plus.Itak je za vse kriv Janša.Če so otroci doma je kriv Janša če so pa v šoli je pa kriv aktualni predsenik vlade.Ovco vpraš ona ve kdo je vse zajebal

    • Ivo 21:32 04.januar 2021.

      Seveda je kriva vlada, ker ne zna usmerjati ukrepov in pritisniti na tiste, ki so dejansko odgovorni za smrti, npr. na prenekatere zdravstvene delavce, bodisi po bolniščnicah, bodisi po DSOjih. Zdaj se je spomnil malo okoli odit po nekritičnih DSOjih, ...prikaži več ker tja, kjer imajo res težave, se itak ne upa. Prepozno jajoglavi, prepozno za marsikoga!

    • mojcagorenjska 22:28 04.januar 2021.

      Ivo, kar nekaj na pamet. Zdaj so pa krivi zdravstveni delavci, bravo. Dej povej, kako naj bi jih vlada po tvoje pritisnila. Ti garantiram, da če bi tvoje predloge upoštevala, bi skočile ne vem kakne NVO ipd, proti vladi + ...prikaži več mediji. Joj, ne čudi me, da je danes nivo razmišljanja tako nizek, ampak, da ljudje, ki sploh ne premislijo zadev, mislijo, da morajo javno komentirat in izražat svoja "pametna" mnjenja.

    • Ivo 10:23 05.januar 2021.

      Ni česa premisliti, ker ta vlada NE misli namesto nas. Lovi kolesarje, lovi družine in dostavljalce z rogljički, za zdravstvene delavce, ki ga feštajo pa se jim gladko j... koliko jih bodo okužili in pobili. Najbolj žalostno pa je, da ...prikaži več obstajajo ovce, ki ji ne glede na to kdaj naredi zaupajo, ampak saj pridejo boljši časi, birme, obhajila, krsti... in s tem porast okužb in redčenje točno določene populacije.

    • Ivo 09:57 06.januar 2021.

      Ne zatekaj se v preteklost kot Janez asmas! Ti bi zdaj krivil tistega, ki je netopirja pojedel? Kako bedno in patetično zvenite "desničarji" s tem pristopom... Kdo je bil kriv februarja lani za okužbe, ko nihče ni ničesar vedel. Da ...prikaži več pa danes še vedno ničesar ne vemo, pa ni Šarec kriv ali pač?

  • 06d458670ee8614e2c71cd167c34ffd47e2911e7 22:02 04.januar 2021.

    Izdajalka Si mona, tvoje ime bo pisano skupaj z največjimi izdajalci slovenskega naroda, poleg Rožmana in Twitota!!

  • Avatar Leon
    Leon 07:50 05.januar 2021.

    Manipulacija z otroci je politicni konstrukt . Kako je z cepljenjem Covid za otroke? Menda se oni ne bodo cepili . Zakaj ?

  • jakec1575 22:41 04.januar 2021.

    Valjda, da smo šli, če pa vlada Janeza Janše poleti ni nabavila potrebno kolicino kvalitetnih antigenskih testov. Vse skupaj je zlorabal slovenske vlade za politicne cilje. ce bi testirali konec septembra bi sole lahko ostale odprte.

  • jakec1575 22:42 04.januar 2021.

    Janezu Janši ustreza karantena, ki uradno ni ustavlčjeno zviljenje, ceprav v resnici je s policijsko uro.

  • marialorca 21:55 04.januar 2021.

    ***** Prihodnji teden začnemo. Če bo vse idealno, bomo do konca prihodnjega tedna imeli nazaj vse vrtčevske otroke, ki se bodo želeli vrniti, in prvo triado. ***** S kakšnim tonom je izgovorila ČE? Vladni govorec dopoldne ni bil velik optimist.

  • marialorca 16:04 05.januar 2021.

    ***** Odločitev bodo sporočili najkasneje v četrtek, je še povedala Kustec. ***** Predlagam, da v nedeljo zvečer in v ponedeljek zjutraj "visimo" na tweeterju.... Bodo oča tvitnili kako bo.

  • Avatar ovca
    ovca 19:41 04.januar 2021.

    Vlada di ze mane roke,ker mislijo,da je to pokazatelj cepljenja :)

    • Ivo 19:50 04.januar 2021.

      Kaj naj bi bil pokazatelj cepljenja? Najvišje številke do sedaj? :) Povsod caplja na boljše, samo pri nas na slabše, saj so se delavci v tovarnah že večinoma okužili, preboleli okužbe in se ne držijo več nobenih ukrepov in dalje širijo okužbe.

    • mojcagorenjska 20:33 04.januar 2021.

      Sita sem vas že - da ljudje ne upoštevajo ukrepov, je kriva vlada? Bravo! To je tako, kot če bi za to, da je otrok dobil slabo oceno, ker se ni učil in upošteval navodil učitelja, pač kriv učitelj, ker ...prikaži več ni dovolj prijazno povedal učencu, kaj mora narediti. Oz. še hujše, ker nimamo otrok, ampak odrasle ljudi (ki se pa res obnašajo kot uporni otroci, pač nezrela družba).

    • Ivo 21:36 04.januar 2021.

      Mojca, ti bi morala imeti začetni nickname iz te objave! Ja, ljudje so krivi, da se širijo okužbe, vendar ne pof... dostavljalec, ki poje burek in ne družina, ki poje rogljiček in ne neki kolesarji!! Krivi so delavci, zdravstveni delavci, ...prikaži več učitelji... veliko njih pod neposrednim poveljstvom vlade, ki ni naredila dovolj, da bi pritisnila na te, da bi se število bolnišničnih okužb zmanjšalo! Kakšne ovce vse blodijo po tem svet brez možganov, da ne moreš verjet!!

    • mojcagorenjska 22:22 04.januar 2021.

      Ja in kaj naj bi vlada naredila? Me dejte nehat no. In kako naj bi pritisnila na njih, da se npr. učitelji ne bi doma družili s kom? Sem prepričan, da bi ob kakršnihkoli pritiskih vsi vi skočili in bi ...prikaži več vas skoraj pobralo od jeze. ...Res, zelo pristransko gledate.

    • Avatar ovca
      ovca 11:23 05.januar 2021.

      mojcagorenjska osebno sem sita butastih ljudi, ki rit grejejo v vladi in vsi skupaj ne spravijo enega pametnega stavka in seveda ljudi, ki namesto, da bi uporabljali lastne možgane, so vsi veseli, da namesto njih misli vlada. Bravo bedaki, ko ...prikaži več boste spregledali, ne jokajte!

  • rafo 14:34 05.januar 2021.

    ali lahko umaknete ta konjski fris iz portala

  • Luksi 20:10 04.januar 2021.

    Jaz jih ne pošljem v šolo za nič na svetu, kaj pa bodo naredili..

    • Avatar Leon
      Leon 07:53 05.januar 2021.

      Romi tudi ne posiljajo otrok v šolo in država nic ne ukrene .

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.