Zdravje
6921 ogledov

To so najboljše države za vzgojo otroka. Kje je Slovenija?

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PasjaProcesija 08:30 07.februar 2022.

    V tem pogledu je Slovenija precej boljša. Avstrija na 22. mestu? S tem se ne morem strinjati. Potem bo raziskava, da je na Dunaju najvišja kakovost življenja na svetu. v duhu časa so Avstrijo kaznovali, ker ima delež cepljenim proti ...prikaži več otroškim boleznim "samo" 89,5%. Kriterij je zgrešen, to so vse visoke številke. Slovenija in Avstrija sta za vzgojo otrok v TOP10. Slovenski porodniški dopust je neverjeten, drugi lahko to samo sanjajo. Šolstvo na vseh stopnjah brezplačno, narava za vsakim vogalom

    • PasjaProcesija 08:45 07.februar 2022.

      Za zadostitev kriterijem raziskave bi razdrobitev obstoječih bolnišnic na manjše enote dvignilo oceno zdravstva. Podobno preimenovanje zdravstvenih domov v bolnišnice. Kategorija zelenih površin je "mimo". Prava reč ali se otrok v Avstraliji igra v neskončnem parku ali pa pri nas ...prikaži več v naravi. Tam so razdalje v mestih takšne kot pri nas med vasmi. Kriterij s pitno vodo je "mimo". Tu lahko vodo iz pipe dejansko piješ. Države z dostopom do vode 98%+ so "slabe". Očitno je OK samo življenje v betonu.

    • PasjaProcesija 08:56 07.februar 2022.

      Italija je dobila pri zdravstvu boljšo oceno. Italijanski pacienti v šempeterski bolnišnici so običajni. Italjia nima več parkov od Slovenije, ne sprejmem. Dostopnost do vode tam ni samoumnevna, sploh na jugu itd. Izrael je pri dveh od šestih kriterijih na ...prikaži več dnu, skupno pa 4.? Japonska namenja med vsemi državami najnižji %BDP za šolstvo, pa so 3. Portugalska je 10., pa se iz tam vsi izseljujejo v svet. Imajo pa 99% precepljenost proti otroškim boleznim. Raziskava je konceptualno zgrešena.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.