Slovenija
9946 ogledov

Lahko se zgodi, da vse plačaš, pa te Furs rubi brez opomina

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 13:36 18.februar 2019.

    Vsakega 10ga je placa v zepu. Tudi ce je vesoljni potop. Nobene poti proti s.p.jevcu. hildi podarijo zacasni odpis prispevkov, ceprav vejo, da ne bo nikoli placala, dr. davcnih utaj jim s fiktivnim poslom ukrade denar, ddv na nikoli izplacane ...prikaži več posle so zaracunali, ceprav so cloveka spravili v osebni stecaj. Furs ne placuje obresti pri bankah za lastne napake, ampak to prenese na davkoplacevalca. Jaz bi jih vse poslal za 2 meseca na honorarno pogodbo, kjer bo njihovo placilo odvisno od pogodbenika

    • jakec1575 13:38 18.februar 2019.

      in dal bi jih samo na 30 dnevni placilni rok, ne 60+ kot recimo država. pa da jih vidimo, ce bodo vsi pravilno izpolnili placilni obrazec. Napake se dogajajo, vendar potem ni potrebno kaznovati nekoga, ki ze tako ne dobiva ...prikaži več redne place. Potrudite se.

  • kinpur 11:17 18.februar 2019.

    Verjetno je tudi na Fursu en kup nesposobnih ljudi (odložišče za 'naš' kader) , ki brez pametnih idej ne najde sklicev za prave konte. Logično je, da na napačnih sklicih plačila obvisijo. Vedno je lažje reči ni plačano, ko da ...prikaži več bi še kaj poiskali. V dobi informatizacije bi lahko QR kodno tiskanje dali zastonj VSEM SUBJEKTOM ne pa da kasirajo program , ki izpisuje na SEPA. Rajši se spravljajo na posameznik, namesto, da bi dali dobro rešitev v korist vseh, da bi delali za LJUDI!

    • blayo 13:23 18.februar 2019.

      Vidim, da sploh nisi prebral članka... Lahko pa se ti tam zaposliš kot "iskalec", boš iskal takšne primere in klical ljudi, če jim lahko in na kateri konto naj jim prestaviš sredstva...

  • Anza 17:44 18.februar 2019.

    Ja, enostavneje bi bilo rubiti KONTO na DURS, ampak tja "sposobni uradnik" ne vidi. Imam podobno izkušnjo

  • borut08 20:01 18.februar 2019.

    V mafijski drzavi je pac diktatura in hlapci oz.kuzki podpirajo lopovske elite policijo,ki jih sciti oz.mafijsko drzavo itd in terorizira nas drugace mislece.Jankovicu in njemu podobnimi prisesanimi goljufi na drzavne jasli se to sigurno ne zgodi oz.se jim ne sme.

  • borut08 20:08 18.februar 2019.

    Ko sem lopova prisesanga na drzavne jasli sicer sina vplivneza iz.F21 grdo pogledu me je takoj prisla na dom terorizirat policija in prejel sem tudi placilni nalog(PP.Lasko)ko pa sem zelel podati ovadbo na PU.Celje sicer v neki drugi zadevi jo ...prikaži več pa nisi o hoteli sprejeti in so jo morali po pritozbi na MNZ.tokrat bili hinavsko prijazni,da si operejo roke.

  • maresem 09:00 18.februar 2019.

    Finančna bagra si to v banana državi lahko privošči. Bo kdo odgovarjal? Morda priljubljeni komik?

    • Snežinko 09:12 18.februar 2019.

      Hja, no... ni vse tako črno. Dec je vpisal napačen sklic, kar je skoraj enako, kot če bi vpisal napačno številko računa. Pri toliko zavezancih gre logično vse avtomatsko, kar v tem primeru ni bilo. Tako da tale rubež spet ...prikaži več ni tako nedolžen, kot se sliši. Zato pa ti banka VEDNO ponudi okno "PROSIM PREVERITE VPISANE PODATKE!" Da PREVERIŠ vpisane podatke.

    • blayo 09:56 18.februar 2019.

      Pa ne samo to, samo poklicat je treba in vse se uredi. Tudi prenos sredstev z enega konta kjer je stanje pozitivno na drugega, kjer je stanje negativno. Kdor jezika špara, kruha strada. Za stanje preverit pa niti jezika ne ...prikaži več rabiš, samo odklikaš se do e-kartice, kjer imaš stanja vseh svojih kontov...

    • maresem 17:31 18.februar 2019.

      A opomin je pa težko napisat, kajne???

    • blayo 18:26 20.februar 2019.

      Ja, opomine bi lahko implementirali v e-davke... na mail bi pa lahko dobil sporočilo, da te v e-davkih čaka nek uraden dokument...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.