Avto
161 ogledov

Lamborghini v BTC kar na "invalidih"

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • depresija 10:48 25.oktober 2012.

    mrbit je pa voznik (lastnik vozila) tako grd, kot ta rumena jajca, ki jih je parkiral na mestu za invalide in je zato dobil priznano invalidnino?

  • krtmen1 11:44 25.oktober 2012.

    Parkirnih mest za invalide je itak preveč. Poleg tega so običajna parkirna mesta preozka in brezobzirni vozniki butajo z vrati ob sosednja vozila. Ne vem, kaj onanirate na tega...bo pač plačal kazen, če ga bodo dobili.

  • žiči 19:25 25.oktober 2012.

    Prostorov za invalide je absolutno preveč, vsekakor pa je to eden izmed nesposobnih šoferjev. Če že parkira na takem mestu, naj bi vsaj malo poravnal med črtami..... Pogrešam pa širša parkirna mesta, da lahko odpreš vrata in spraviš majhne otroke v avto .

  • prosti.strelec 10:06 26.oktober 2012.

    No takih tipčkov ki parkirajo na mestih za invalide je kar dovolj v Sloveniji večji in dražji je avto prej parkirajo na mestih za invalide. Verndar jih po svoje tudi razumem ker so invalidi v glavi. Dotični voznik na sliki ...prikaži več si je sigurno mislil da parkiriče ki je označeno z rumeno barvo je ravno za njegov avto, saj on pač ni slep in se spozna na barve.

  • mia 11:45 26.oktober 2012.

    parkirnih mest za invalide ni premalo le vsi invalidi ne izkoriščajo njim določenih prostorov, ker pridejo v spremstvu.

  • gggg 10:53 25.oktober 2012.

    Nisi dojel bistva objave tega članka.Ni težava v tem, da morajo za njega poskrbeti redarji - upam da so!Ni težava v ljubosumju - osebno nikomur ne zanimam takega avta z malo prostora in visoko ceno.Namen članka je ...prikaži več ta, da bi se konkretni voznik in drugi njemu podobni zavedli, da morajo vedno prav parkirat in da kršenje predpisov ni nikakršno frajarjenje. Zame je kršenje predpisov zgolj pokazatelj kršilčeve neinteligence.Članek naj bi pripomogel, da takšno parkiranje ne bi bil več vsakdanji prizor!

  • modrec 13:06 25.oktober 2012.

    Te finte s invalidskimi prostori in zaparkiranji so smešne. Invalida nikjer nobenega po štacunah parkingov pa kolikor hočeš. Če pride invalid od invalidskega parkinga v štacuno lahko pride tudi od običajnega parkinga.

  • waiki 09:32 26.oktober 2012.

    Se strinjam, da ni prav, da je parkiral na napačnem mestu. Kar pa zadeva parkirne prostore za invalide so pa zakonsko določeni koliko jih mora biti glede na to koliko je ostalih parkirnih mest in kje morajo biti glede oddaljenosti ...prikaži več vhoda oz. izhoda v objekt. Pri nekaterih nakupovalnih centrih imajo pa tudi parkirna mesta za družine z majhnimi otroci.

  • Blue 10:19 25.oktober 2012.

    Sej ne, da bi zagovarjal lastnika tega vozila, daleč od tega, ampak, kaj je tako ljubosumje in nevoščljivost prisotna med nami... v tem primeru v stilu: "A lej lej, če že ima tak avto, jaz ga pa ne morem imeti, ...prikaži več ga bomo pa slikal pa na žurnal poslali, da ga bo sram pa kazen bo moral plačat!" Prvo, če bo že moral plačati kazen, mislim, da mu tistih 80 eur ne bo noben problem. In drugo, zakaj se toliko obremenjujete z drugimi, za take zadeve imam pristojne organe (redarstvo) in bojo že oni poskrbeli za to (če bojo). Res, to ni nobena ne vem kakšna novica, nepravilna parkiranja mislim da so vsakdanjik dan danes.

  • Blue 10:20 25.oktober 2012.

    *imamo

  • Blaž Blinus 11:25 25.oktober 2012.

    Tale tipo je pa iz Domžal. Ma hišo nasprot Breze (mcdonalds). Koker vem je preprodajalec z avti. Če ma dnar za avto bo mel tut za kazen.Ampak koker vem slika mimoidočega ni dost da bo za tako ...prikaži več parkiranje dobil kazen

  • pikijakob 09:39 26.oktober 2012.

    avto je širok 2,27m. naj si kdo vzame meter s seboj na parkirišče in pomeri koliko so široki parkingi v btcju ali pa na katerem drugem parkirišču pred trgovskimi centri. še "navaden" avto komaj parkiraš pred katerim. Tako da ne ...prikaži več bluzite. je parkiral kjer je lahko varno parkiral. pa če bi slovenski šoferji tudi malo bolj pazili na avto na sosednjem parkirišču namesto da ga obtolčejo z vrati bi bilo pa tudi super.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.