Avto
160 ogledov

Lamborghini v BTC kar na "invalidih"

Lamborghini na invalidih Bralka
"V času festivala nakupov in zabave v BTC je nekaterim dovoljeno vse," se priduša naš bralec.

"Rumen avto ni treba parkirati na rumen parkirni prostor," dodaja ob fotografiji lamborghinija, ki ga je lastnik v ljubljanskem nakupovalnem središču parkiral kar na prostor, rezerviran za invalide, ki ga jasno označuje rumeno polje z znakom.

Dopuščamo sicer možnost, da ima lastnik veljavno uradno potrdilo o svoji telesni hendikepiranosti, čeprav obstaja še večja verjetnost, da je hendikepiran zgolj v glavi.

Kazen za takšno početje je po poletni spremembi prometne zakonodaje le še 80 evrov.

Komentarjev 12
  • mia 11:45 26.oktober 2012.

    parkirnih mest za invalide ni premalo le vsi invalidi ne izkoriščajo njim določenih prostorov, ker pridejo v spremstvu.

  • prosti.strelec 10:06 26.oktober 2012.

    No takih tipčkov ki parkirajo na mestih za invalide je kar dovolj v Sloveniji večji in dražji je avto prej parkirajo na mestih za invalide. Verndar jih po svoje tudi razumem ker so invalidi v glavi. Dotični voznik na sliki ...prikaži več si je sigurno mislil da parkiriče ki je označeno z rumeno barvo je ravno za njegov avto, saj on pač ni slep in se spozna na barve.

  • pikijakob 09:39 26.oktober 2012.

    avto je širok 2,27m. naj si kdo vzame meter s seboj na parkirišče in pomeri koliko so široki parkingi v btcju ali pa na katerem drugem parkirišču pred trgovskimi centri. še "navaden" avto komaj parkiraš pred katerim. Tako da ne ...prikaži več bluzite. je parkiral kjer je lahko varno parkiral. pa če bi slovenski šoferji tudi malo bolj pazili na avto na sosednjem parkirišču namesto da ga obtolčejo z vrati bi bilo pa tudi super.