Slovenija
215 ogledov

Laskav naziv, plača za zjokat

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Manuel Sagianti 14:08 20.april 2017.

    A zdaj so se spomnili?V Sloveniji po mojem mnenju več kot 95% študentskih del, nadomešča obliko rednega dela, torej gre za delo, ki ima vse oblike redne zaposlitve.Prav tako je vsaj 50% s.p.jev zaposlenih normalno, le da dela ...prikaži več prek s.p.-ja in ni redno zaposlen.To so moje grobe ocene, ampak mislim, da so kar točne.npr ko sem mel status, sem dobil v svoji stroki "šiht" isti dan, ko sem ga želel, samo poklical sem in bil že zaposlen. Ko sem izgubil status, ni bilo niti ene firme, ki bi me hotela redno zaposliti, tako da sem našel službo v povsem drugih sektorjih.In to je zelo žalostno.Mislim da smo prav edina država na svetu, ki povsem legalno deluje na ta način.

  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 08:48 20.april 2017.

    inšpektorji nimajo jajc ne pa pristojnosti.Pa oglas pomeni da že nekdo dela za suženjsko delo in da iščejo nove sužnje in lahko bi vzeli pod drobnogled vso poslovanje in plačevanje itd ,jim dali vetra straha ,da se ne dogaja še ...prikaži veče naprej taka sramota.Pa narod samo to hoče da so od države zaščiteni in ne prepuščeni na milost in nemilost firmam.In če se posameznik postavi zase in temu le pomagajo ,a kaj pa ostali .Državniki so nesposobni

  • maresem 08:26 20.april 2017.

    To je pa gnoj slovenske delodajalske kulture. Take bi morala vzeti noč....

  • nergač 09:09 20.april 2017.

    Ah ta slavna inšpektorska "nepristojnost." Samo to poslušaš, ko govoriš z inšpektorji....sicer pa, zakaj bi pa ukrepali, če si s tem nakopljejo le težave? Imajo lepo državno plačico, računalnik in fikus, toplo pisarno, poleti hlajeno in plača pride sama od ...prikaži več sebe, če kaj delajo ali pa le ugotavljajo, da so nepristojni. Zelo podobno kot Ustavno sodišče.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.