Šport
23522 ogledov

Legendarni kolesar brani Movistar, Rogliča je označil za amaterja

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • johan 13:51 14.september 2019.

    Wiggins, nimaš prav. V posnetku se lepo vidi, da so bili pred ekipo Moviestar Rogličevi pomočniki. Padec so videli, morda ne vsi, 2 ali 3 iz ekipe Moviestar pa zagotovo. Tempo pa so navili kakšnih 30 sekund kasneje, ko so ...prikaži več dobili potrejeno preko radijskih zvez (ni res, da jim zveze niso delale, saj je na posnetku lepo vidno, kako vsaj eden iz Movistarja govori v radijsko zvezo).

  • franc09 12:33 14.september 2019.

    Ta padec, tako kot tista voda na zavoju, ni bil slučaj. Nekdo v skupini, ga namerno povzroči, v ravno pravem trenutku. Je to šport? Je ogromno dopinga ravno v tej disciplini, šport? Ali je to samo tekmovanje, kdo ima boljši ...prikaži več doping? V tem prednjačijo tehnološko bolj napredne dežele. Tudi, če jih premagamo samo v tej njihovi disciplini goljufanja, je to že nekaj. Zato razne primere Čeplak, tudi ne obsojam. Za njih smo v tem amaterji. In tako je treba tudi razumeti izjavo, da je Roglič amater.

  • Žurnalček 14:47 14.september 2019.

    Jaz že od prvega padca govorim,da Španci in Kolumb povzročajo diverzije.Voda, voda iz bidonov, plačani kolesarji drugih ekip da padajo, ko je MS spredaj, JV pa zadaj in tako dalje! Ni slučaj, da so Rogli na samem začetku ukradli 1 ...prikaži več1 minuto, ni slučaj, da se je motorist zaustavil ravno v vodi in na ovinku in vzel 30 sek,. Jaz pričakujem še gledalce s porivanjem , s psi , kakšno kravo, babo ki se šeta po progi, pokritje z zastavo, neodmik gledalca. Teh barabij imajo Španci veliko precejšen denar

    • Žurnalček 14:50 14.september 2019.

      Od prvega padca kompletne ekipe pa trdim , da Rogla ne bo prišel do cila , če ga prej ne bosta na " pošten" način prehitela 2. in 3 iz MS . Ni slučaj , da je bil že mislim ...prikaži več da 5x na tleh , pa še krvav ni bil . Lahko pa bi bil že tudi invalid !

    • asmas1965 16:23 14.september 2019.

      žurnalček. če želiš komentirati ne komentiraj v googlu translate.basta

    • Žurnalček 22:51 14.september 2019.

      Tisto je bilo namenjeno Eurosportu , pa tam ni končalo !

  • Žurnalček 14:57 14.september 2019.

    Včerajšni dogodek , ki ga mislim niste videli , ko je skupina lovila v vetru glavnino. Prvi je lovil zavetrje avta , zaradi bočnega vetra kolona pomaknjena malo desno , Rogla na robu ceste , pred njim MS voznik , ...prikaži več Roglino prvo kolo desno ob kolesu MS , vozi pa z eno roko ! MS je trebal samo trzniti v tesno , pa bi šel Rogle s ceste in popolnoma upravičeno bi lahko dejal , da ga ni videl , ali pa ga je veter premaknu ! Prav ima Wigins , da je amater , misli da je to športno tekmovanje ne pa klanje

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.