Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
15925 ogledov

Leta 2009 sem se cepila. Vsi so mi dali mir

Komentarjev 39
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kathy_Holmes 15:41 11.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • bobubob 08:39 20.september 2021.

    Nehajmo, ja. Nehajmo s posiljevanjem družbe glede t.i. cepljenja. Pa bo mir. Vsiljevana skrb za tuj blagor je premnogokrat v zgodovini prinesla samo težave. Od širjenja 'vere z ognjem in mečem' pa do širjenja 'demokracije' v Afganistanu. Posledice poznamo.

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 08:34 20.september 2021.

    Kar pa se gripe in cepljenja tiče, je bilo v UKC Ljubljana do leta vsako leto do 2018 cepljeno manj kot 10% stroke...To meni po dovolj o tem cepivu in tudi o "stroki"...

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 08:30 20.september 2021.

    Podpiram zdrave debate in pozive strokovnjakov, ki poznajo izraze kot so: »tolični receptorji«, »piroptoza«, »citokinski vihar« ali »imunogenost«......................... No, jaz pa podpiram, to, da se ne namiguje, da smo vsi idioti in naj slepo verjamemo farmaciji in preplačani "stroki"..Se sploh ...prikaži večh zavedate, da ima vsak zdravnik letno vsaj trikrat "strokovno konferenco" v eksotičnih krajih na račun farmacije. običajno je predavanje (neobvezno) 2x po eno uro, ostali tri ali 4 dni pa si "frej"..

    • krnekina12 09:11 20.september 2021.

      Studije, preverjene z vecih strani, so zaenkrat najboljsa mozna stvar, ki jo poznamo, ki se pribliza "resnici". Tko da ja, dobesedno ste idioti, ce zanikate najboljso mozno stvar, ki jo clovestvo pozna za odkrivanje "resnice". Verjet takim studijam ni SLEPO, ...prikaži več slepo je verjet raznim blogom in fejsbuk postom.

    • Avatar Sreten Lukić
      lluckyss 09:16 20.september 2021.

      Če so študije res tako "oh in sploh", zakaj se moram cepiti "na lastno željo" in odgovornost ?!

    • rd2dmk2 09:30 20.september 2021.

      krnekina, bom še enkrat ponovil podatek do leta 2018 je samo 10 % zdravstvenega osebja se cepilo proti gripi. glej za bolanega v bolnici je okužba z gripo lahko usodna. danes omenjate ( pardon gospod Gams že januarja- glej članek ...prikaži večnek na Ž24), da naj necepljeni kazensko odgovarjajo. lepo, je kdo od zdravstav v preteklosti zaradi tega odgovarjal, pa so stoka in izobraženi v tej smeri.. kar je dovoljeno , nuncu, ni dovoljeno juncu! a tako ?

    • krnekina12 09:41 20.september 2021.

      To ste vi na fejsbuku pogruntal. Razn datuma pa podpisa za evidenco, ni treba nic druzga podpisat.

    • Avatar Sreten Lukić
      lluckyss 09:43 20.september 2021.

      Žal, @krneki, se krepko motiš ali pa lažeš...

    • krnekina12 09:52 20.september 2021.

      rd2, kot lahko vidmo, je tud velik zdravstvenga osebja idiotov. Tud to, da je nekdo dohtar, se ne pomen nic. Ce poznas mehanika, ki obvlada popravilo avtomobilskih motorjev, to se ne pomen, da se spozna tud na popravilo motorjev na ...prikaži več Airbusu - prej nasprotno.

    • krnekina12 09:52 20.september 2021.

      Aja, bos ti antivaxer vedel vec od mene, ki sem se dejansko sel cepit?

    • rd2dmk2 14:23 20.september 2021.

      krnekina12-- tvoja izjava "boš ti antivaxer vedel več od mene, ki sem se dejansko šel cepit ?" a ..a...a.. kakor koli to obračam mi tale tvoja misel nekako takole zveni : ker sem se cepil, sem dobil poleg cepiva še vse znanje..

    • krnekina12 14:44 20.september 2021.

      Ja sej to je vas problem, ker tolk obracate vse, da na koncu pride ven eno sranje, ki nima vec nobene veze z realnostjo. Prevod zate: Za razliko od Iluckyss-a, sem dejansko bil tam in nisem podpisal nobene izjave o ...prikaži več odgovornosti in nevem kaj se vse. Ampak priznam, nisem pa objavil na fejsbuku "IZ PRVE ROKE POZNAM KOLEGICO, KI DELA V MEDICINI IN...." tko, da bi loh ostale ovce ponavlale to.

    • rd2dmk2 14:53 20.september 2021.

      še neki krnekina.. kdo po tvoje popravlja motorje na arbusu.. mehanik ali zdravnik ? če dohtar je idiot, in idiot je nekdo ki po medicinskih tolmačenjih ima IQ pod 30, torej je nesposoben flajšter zalimat. in po tvojih besedah je ...prikaži večje veliko zdravstvenega osebja idiotov.. samo .. zdej bom pa nehal in vam pustil razlago.. pa pri dnevniku glejmo dohtarje, ki ...

    • krnekina12 15:09 20.september 2021.

      Verjetno ne mehanik za avtomobile, a se strinjas? Temu se rece specializacija, ce ne ves. Tko da, ce te zanima glede covida, gres vprasat virologa, epidemiologa, se pravi strokovnjake, ki se ukvarjajo s temu podrocjem in imajo razne objave v ...prikaži več raznih publikacijah, ne pa enga osebnga zdravnika al pa medicinske sestre. (Btw loh tud virolog trdi neki po svoje, pa ce je v nasprotju z objavam, ne steje nic)

    • krnekina12 15:11 20.september 2021.

      Ne pravim, da ne smes poslusat dohtarjev. Pravim, da ko slisis ene cudne trditve, da se mores mal vprasat: A to mal po svoje sanja brez da loh te trditve podpre, al se z njegovim izjavam strinja znanost (strokovnjaki, ki ...prikaži več obvladajo specificno podrocje)

    • 3eko 16:02 20.september 2021.

      V zgodovini se je velikokrat pokazalo, da je stroka delala napake. Ali je narobe, da jim nekateri ne zaupamo 100% in zahtevano pojasnila pa jih ne dobimo. Večina nas tako imenovanih antivaxerjev je cepljenih za vse otroške bolezni in nima ...prikaži veča čisto nič proti cepivom. Da ti pa nekdo ponuja testni zvarek na lastno odgovornost in brez testiranja se je malo za zamislit.

    • krnekina12 16:13 20.september 2021.

      "Da ti pa nekdo ponuja testni zvarek na lastno odgovornost in brez testiranja se je malo za zamislit." Spet ena in ista idiotska izjava. Mas vsa pojasnila in dokaze, sam ne na fejsbuku, iz kjer pobiras "podatke". Pa nobenga ne ...prikaži več zanima kolk ste cepljeni bli (to zato ker so starsi se normalni), vi ste pa pac antivax budale, sprijaznte se.

    • rd2dmk2 20:07 20.september 2021.

      ok krnekina12. če že zmerjaš z budalo, pa razloži ti al pa kdo iz stroke. cepivo ki je narejeno proti c-19 nima nič od covida.. nič. kako naj telo ve, da tisti encim škodi telesu in naj naredi vojsko .. ...prikaži več. tisto kar vbrizgajo nič ne povzroča bolezni. torej mene skrbi nekaj. kako bo v bodoče, bo telo napadlo čist vse kar pride v telo ,in bo naredilo kot antibiotiki ali pa ne bo napadlo prav nič -- temu se pa reče AIDS. pa prosim razlaga taka, da jo zastopi bedak( jest) in idiot ( IQ <30). hvala.

    • krnekina12 20:37 20.september 2021.

      Samo v vednost; z idioti/budalami/ipd zmerjam tiste, ki se preprosto nocejo naucit in sprejet dejstev, za piko na i pa se mislejo kako so bolj pametni od vseh. Poleg tega se pa se zmisljujejo stevilke, obracajo podatke, itd. (Predstavli si ...prikaži več da flat eartherju razlagas zakaj nima prav, da je zemlja ravna, un ti pa nazaj trdi da je to vse teorija zarote, da si ovca, itd. Prej al slej bos prsu do spoznanja, da je neki narobe z njegovo glavo.)

    • krnekina12 20:44 20.september 2021.

      Za iskrena vprasanja (npr. tvoj zadnji post) nisem se nobenmu reku, da je idiot. Se pa v teh kratkih komentarjih ne da razlagat vsega, kar sprasujes. Mas pa na internetu kup dobrih videov in razlag (ja tud pametne stvari se ...prikaži več najdejo, ce te le zanima). Recimo https://www.zdravo.si/cepivo-mrna-za-covid-19/ za mRNA cepiva. Ali pa https://www.rtvslo.si/zdravje/cepiva-in-mi-kako-delujejo-cepiva-in-iz-cesa-so/544677 (Nisem sel brat linkov, sam na hitr sm poguglu)

    • rd2dmk2 09:05 21.september 2021.

      knekina12, jest tudi ne bom šel brat. želel sem od tebe tvojo razlago kako boš meni razložil in me ti prepričal o mojih vprašanjih.. je pa tako.. zadnje poročilo o varnosti cepiva za otroke od 5 do 12 leta je ...prikaži več naredil -- proizvajalec cepiva !!!. to je zame tako kot bi samuel colt naredil študijo da je njegov colt varna igrača za otroke.. pa brez zamere. glede na to da nas farmacija ( in še kdo ) dolga leta baše, da je vse kar oni naredijo super in oh in sploh imam pravico do dvoma in do resnice.

    • rd2dmk2 09:10 21.september 2021.

      torej mogoče veš da antibiotiki pri uporabi ne izbirajo ampak uničijo vse, dobro in slabo. po kuri z antibiotikom telo res se znebi ene slabe bakterije ( bolezen ) a hkrati pa še mnogo dobrih, kajti v našem črevesju nas ...prikaži več ščiti in pripomore k dobremu življenju mnogo dobrih bakterij. pa te vprašam, si že kdaj dobil od uradnega zdravnika med kuro jemanja antibiotikov še porcijo probiotikov ? če si sam imel srečo da nisi bil deležen antibiotikov, pa prašaj tiste, ki so bili.

    • rd2dmk2 09:13 21.september 2021.

      in če meni ne verjameš pa pojdi v lekarno. zakaj ti to pravim.. ja zakaj uradna stroka ne dela tega da po vojni ( terapiji z antibiotiki ) ne pomaga telesu do hitre obnove z terapijo s probiotiki. zakaj se ...prikaži večse moramo ljudje sami učit in sami si priskrbet in plačat to. zakaj ? pa ni drago, ne obubožaš. samo se mi pa zdi nekako čudno, da v tujino to že prakticirajo, pri nas pa .. kaj čem, če to omenim svojemu osebnemu zdravniku pa jezno reče, pa se sam zdravi.

    • krnekina12 09:21 21.september 2021.

      "jest tudi ne bom šel brat", se pravi ni blo iskreno vprasanje, ampak si le se en idiot v vrsti? In zakaj bi si moral js vzet cas, da preberem vse (ne vem vsega na pamet) in razlagam tebi? Glede ...prikaži več na tvoje nerazumevanje kako virusi, cepiva, antibiotiki in vse ostalo deluje, bi ti prislo prav, ce bi, namesto da pises komentarje, sel in prebral malo na to temo.

    • krnekina12 09:27 21.september 2021.

      Ste tok smesni res. Farmacija hoce sam zasluzt, firme k pa probiotike delajo, se pa sigurn ne lazejo an. Kaj misls da je probiotik magicen napitek? "pomaga telesu do hitre obnove" wtf to sploh pomen? Mas studij dost tud za ...prikaži več probiotike, pa si jih preber. Dvomim da ti kdo brani da jih kupujes in jes. Al bi rad, da ti jih na recept posenkajo? Pa zraven se kilo kruha brez glutena?

    • rd2dmk2 09:28 21.september 2021.

      krnekina12 jem sem to prebiral že pred 10 leti.. lahko bi se reklo celo službeno.. tako da se mi vsaj sanja...in ker sem prebiral pred 10 leti, sigurno nisem bral antivakserskih in provakserskih komentarjev na FB . tako da hvala ...prikaži veča za še enkratno označitev za idiota.. se pa kaže da pač TI ne veš kaj dosti, razen to da znaš zmerjat z idioti..sreča da ni inkvizicije, kajti tisti ki je ugotovil da se vrti, je šel na grmado..

    • krnekina12 09:36 21.september 2021.

      A se sploh zavedas kva je bla inkvizicija? Neizobrazene verne budale/idioti (kot danes antivaxerji) so bile na oblasti in so dobesedno ubijal vse drugace mislece. Zato pa smo 500 let uzadi z znanostjo. Takrat so uni zaviral razvoj clovestva, zdej ...prikaži več ga pa vi. Se dobr pa da niste v vecin, ker bi se spet vrnil v sredni vek.

    • rd2dmk2 15:38 21.september 2021.

      krnekina12 sam sebi zabijaš žeblje v krsto. inkvizicija je v svojem času bila po današnjih merilih cvet izobraženosti.. kajti v tistih časih niti kralji niso imeli kaj dosti izobrazbe duhovščina pa jo je imela.. vse to da misliti da znanje ...prikaži več ni pogoj, da se ga uporabi pravilno. s tem pa se čist lahko primerja inkvizicijo danes z znanostjo pohlepa in pogoltnosti za denarjem. in tako smo lahko tisti, ki mislimo s svojo glavo in ugotavljamo da "vendar se vrti" obsojeni spet na grmado.

    • krnekina12 18:10 21.september 2021.

      Lol, vi ste res bovni u glavo.

  • QSprm 13:21 20.september 2021.

    Okoli cepljenja je cisto prevec oslarij. Kaj drugega niti ni za pricakovat, saj je cela rec umetno sproducirana ravno tako kot je bila una leta 2009. En od vecjih bebavosti je floskula o zastonj cepivu in testih. Nic od tega ...prikaži več ni zastonj. Se slabse je, saj je rezimska falanga korona obsedencev vse skupaj mocno preplacala iz denarja nas vseh. Davkoplacevalcev.

  • Pepe007 11:16 20.september 2021.

    Kaže se, da je anticepilstvo lahko tudi huda psihična bolezen. Čez vikend sem zvedel za gospo, ki je že kak mesec na bolniški, ker jo je to nabiranje info proti cepljenju psihično povsem uničilo. V bližini pa imam sodelavca, ki ...prikaži več ga bomo zgleda morali nekako zaščititi, ker se mu počasi trga. Sranje je, ker mu ne moreš svetovati, da gre do psihiatra, ker je zamudil optimalni rok in sedaj gotovo rabi nekaj od PCT.

  • jakec1575 08:50 20.september 2021.

    Ja, prisli smo do tocke, ko so na druzabna omrezja in mediji spravili v mehurcke. Mehurckom je lazje vladati in jih molzti. Bog ne daj, da se 2 prijatelja ne strinjata. Greh stoletja. Vrnimo se v 80ta. in ne bodimo goveda.

  • suineg7878 09:27 20.september 2021.

    Deli in vladaj je stari rek, ki je še vedno aktualen. Kdor se je cepil se je cepil, kdor se ni, se pač ni. Opozorilo cepljenim: Cepivo vam velja 9 mesecev, po tem času se vam status spremeni nazaj v ...prikaži več "necepljen". Kolikrat boste še nastavili ramo, da "zaustavimo krivuljo"? Kakšno ceno boste morebiti plačali za to? Vse dobro!

  • marko345 09:28 20.september 2021.

    Če ti država da zastonj cepivo proti covidu, da te reši vsaj hujšega poteka bolezni, ti pa to odkloniß, potem pa zaradi lastne krivde zboliš, bi moral v celoti kriti bolnišnično zdravljenje, ki pa je zelo drago. Če si si ...prikaži več izbral bolezen torej, plačaj zdravljenje, in to je demokracija

    • sam1 09:36 20.september 2021.

      Tudi vsi tisti,katere iz gora rešujejo s helikopterji,ker so šli v gore nepripravljeni in celo neopremljeni,pa še en kup raznoraznih trimčkarjev ,ki si lomijo ude po stranpoteh in brezpotjih,ker bi bili radi fit,tudi tisti bi morali sami plačati reševanja in ...prikaži več dolgotrajna zdravljenja,pa bi bila zdravstvena blagajna precej bolj polna.....

    • marko345 09:47 20.september 2021.

      Z vami se popolnoma strinjam.lp

    • Avatar Leon
      Leon 09:48 20.september 2021.

      Kam je poniknil denar ,ki ga zavarovanci Vzajemne plačujemo čeprav ne moremo koristiti ugodnosti kot pišejo v pogojih dodatnega zavarovanja ? Vlada o tem molči.

    • marko345 13:33 20.september 2021.

      Leon morda ga je pa nekaj šlo na Mauricij, ne vem, ne trdim, govori se.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.