Avto
42 ogledov

Ljubljana nad kadeče se dizle, a le z besedami

Komentarjev 28
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • Žvižgač 20:12 18.avgust 2015.

  Zoki saj imaš prazne Stožice in tam naredi garažo za stare dizle in jih od tam dalje vozi uporabnike z električnimi vozili po mestu. Tako bi najracionalneje izkoristil prostor, ki si ga zazidal z našim denarjem, čarapan balkanski. Tvoja dva ...prikaži več bisera pa z AMG po LJ in prispevata k manjšim izpustom. Zoki u 3 PM ti in tvoje ideje, še tvoji bi te dali v klobase, če bi dol tako delal.

 • police 19:58 18.avgust 2015.

  tako, tako naprej slovenija. Mislim da bom naslednje leto, kljub temu, da sem v najemniškem stanovanju in s plačo 710€, na razdaljiss25 kilometrov od doma, kupil novi avto, ker imam itak DENARJA PREVEČ.ni blema, sej se bom zapufal za ...prikaži več life. no, ja otroci pa bodo kot strojanovi na sociali, ker drugače v tej zrfukani sloveniji ne gre drugače. kaj mi pomaga fax, če dobijo pozicije in boljše službe atijevi in mamini otroci s srednjo šolo. sem KAJ NAROBE NAPISAL.!!!1

 • Swap 18:32 18.avgust 2015.

  Tocno to, kaj se dela v javni upravi jast ne morem vrjet, pa vam povem iz prve roke, to je treba vse z ognjem zazgat s pijavkami vred, noben nic ne dela samo jokajo kolk majo male place.

 • encijan 18:30 18.avgust 2015.

  Izjava uvoženega iz neke vukojebine iz nekje tamo doooole.

 • jakec1575 17:06 18.avgust 2015.

  Daleč najbolj se zmanjsajo emisije, ce se poveca pretocnost. Problem prvega ringa je, da so predeli mesta, ki so obremenjeni le kratek cas v konicah sicer pa prometno niso tako izpostavljeni. Pri enosmernem ringu se to spremeni. Da ne omenjamo ...prikaži več manjsih problemov poleti, kot so zaprta zoisova pri krizankah zaradi festivala ljubljana in zaprtje centra ob vecjih prireditvah. Če enosmerni ring ni sklenjen, je neuporaben. Večja pretočnost pomeni več avtomobilov. Boljša doktrina je hitri tramvaj na vse vpadnice do centra, od tam pa z električnimi malimi busi. Redne avtobusne linije + dodane povezovalne linije med vpadnicami in krozne linije dopolnijo. P+R bi potem bil uporaben.

 • kapibara 15:31 18.avgust 2015.

  Če se ta nabuloza sprejem, potlej jankoviĆ ne bo smel jesti pasuljĆeta, ker bo sama ta temne spuščal..

 • vzev 14:42 18.avgust 2015.

  Naj že enkrat nehajo tečnariti z temi izpuhi. Kdo živi v mestu točno ve, da tam ne čist zrak. In če še 100 let nadaljujemo z vožnjo istih avtomobilov se zrak ne bo nič poslabšal. Dajte se že zavedati, da ...prikaži več ne moreš imeti vsega. Vi v mestu nimate najbolj čisti zrak imate pa trgovine, šole, pošte v bližini. Imate na voljo optične povezave, kabelske povezave... Mi na podeželju pač imamo bolj čisti zrak nimamo pa ostalih stvari.

 • Kežmah Janez 14:30 18.avgust 2015.

  Pesek v oči oziroma še en populizem več ... Torej, če mi na tehničnem pregledu gre avto skozi brez problemov po današnji zakonodaji, pomeni da mi ne morejo neki lokalni šerifi prepovedati vožnjo. Edini, ki so strokovno in zakonodajno relevantni ...prikaži več so na tehničnem pregledu. Zdaj mi bo pa neki socialc s tremi razredi osnovne šole na semaforju trobu, da mi moj dizel kadi ... ja bravo! Še ena cvetka v spisku slovenskih cetk lokalnih "zakonov"....

 • Žurnalček 14:05 18.avgust 2015.

  Ne bo , bodo pač moral malo mordenizirat svoj klump oz. odklenkalo jim je kupovanje starih blind po Nemčiji in Italiji !

 • francl12 17:08 18.avgust 2015.

  PS. Kakšni plini bodo šele nastali v in okoli srbijanske djamije!!!! Zoki upam, da tebe in ostale muslije zagifta do kraja!!!!

 • zoro.bobi 16:35 18.avgust 2015.

  Ti pizdun, ko boš pa prišel na deželo ravbat kakšne gozdne sadeže, ali na svež zrak pa tudi dobr razmisli, če je vsaka cesta občinska pa parking, kjer se ti dvigne. Tudi tam je privat lastnina, ki jo boš moral spoštovati.

 • Žurnalček 14:04 18.avgust 2015.

  Vsak ve , kako mu njegov diesel kadi. Redar pred semaforjem enostavno zaustavi takšen avto, pokliče Policijo in Carino , pa se ne bo nobeden sam od sebe več upal priti v Center . Polcija pošlje na izredni tehnični ...prikaži večni pregled , kar pomeni tablice dol , dokler se ne naredi generalna , Carina pa nafta al kurilc! Odklenkal vam je sa dobrima Golfovima 2,3in 4 furat , kjer se vam zljubi . KONČNO !

 • jons 21:12 18.avgust 2015.

  Se pravi, da se bodo sedaj postavili nad tehnične preglede in delali subjektivno selekcijo. Tole mi smrdi po maltretiranju voznikov dizlov. Ko se bo redarju oz. inšpektorju sprdnilo, bo ustavil vozilo in si dal duška, čeprav bo vozilo tehnično povsem ...prikaži več izpravno.E moj Zoki tako se NE dela s svojimi meščani.

 • Papaja Popi 17:17 18.avgust 2015.

  Oslarija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!In kaj delajo na tehničnih pregledih, ko pregledujejo in merijo izpušne pline ????????

 • francl12 17:05 18.avgust 2015.

  avti sploh niso probem! Problem so južnjaki, vključno z family janković, ki prdijo po celi sloveniji! Ti plini se nato stekajo v Ljubljano. Mora pa boto res zelo hudo da je te pline že srbijanc zavohal!!!

 • legija 16:18 18.avgust 2015.

  Če bi tega cigana srbijanskega pregnali iz Ljubljane bi bilo ozračje v celotni Sloveniji veliko boljše!

 • Jagijagi1 16:12 18.avgust 2015.

  Ljubljana bo čista takrat ko ne bo furćkov če!Potem tudi starih dizlov ne bo več! Tako ubijemo 2 muhi na en mah!!!!!Pomota 3! Zokija sem pozabil!

 • kranjskias 16:07 18.avgust 2015.

  Tale Janko in pa Korl mata velik skupnga, če opazuješ njuni sliki en časa se začneš zavedat koliko no.....ev živi okoli nas........

 • kapibara 15:33 18.avgust 2015.

  Še zmeraj bodo.. peš iz centra, do "obrobja" cone prepovedi..

 • zkvazdjkrregistracijozahtevate 15:14 18.avgust 2015.

  In to kljub temu da so merilne naprave prenesli v manj onesnažene predele Ljubljane. In ta Jankovič sanja o čisti Ljubljanici primerni za kopanje. Pa niti osnove..niti zraka ne zna zrihtat čistga. Podn.

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.