Avto
27 ogledov

Lobisti so poraženi, avti bodo čez dobro leto čistejši

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • popokatopetl 22:58 16.junij 2016.

    Še to, pri VW zdaj razglašajo da bo do 2025 četrt njihovih avtov električnih, čeprav zaenkrat sploh še nimajo česa omembe vrednega za pokazat. Mogoče hočejo s tem povedat da dizla ne znajo očistit ;)

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:53 17.junij 2016.

    "Do leta 2020 bo sicer RDE še vedno dovoljeval razkorak faktorja 2,1."Torej so si kupil 4 leta nategovanja zato ker ubogi Volkswagen ni delal nič na dejanski porabi, medtem ko nekatere redke izjeme so. In zdej se na račun ...prikaži več velikih podjetij preko taktike "too big to fail" (prevelik za propad) rešuje nategunska podjetja, namest da bi se dal tapridnim veliko prednost z hitro uveljavitvijo dejanske porabe. Namest da se nagradi sposobne se crklja nategunce. Bolano. Fuj!!!

  • popokatopetl 22:35 16.junij 2016.

    Hm, WLTC je še vedno daleč od dejanskih emisij. Ne vem če je tole kakšen blazen poraz lobistov. Prevara v kateri so ob reklamiranju nekih čistih dizlov dejansko prodajali za več denarja isto shanje je razkrinkana. Zdaj je tudi v ...prikaži več interesu industrije da jih čimprej očistijo. Če ne, z njimi kmalu ne boš smel v s smogom preobremenjena središča velemest, kar bi znalo relativno kmalu veljat za vse ki jih zdaj prodajajo. In to ni dobra reklama.

  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 23:09 16.junij 2016.

    Nč, najboljš da kar lepo začnemo vozit na štromčka... "Tekoče" baterije so pogruntali že na Japonskem - sprazniš elektrolit in natočiš z napolnjenim elektrolitom (nano karbonski pesek), obnovljivih virov energije pa itak obstaja toliko vrst, da lahko vožnjo na nafto ...prikaži več kar lepo odklenkamo. No se bodo vsaj vojne na Bližnjem vzhodu nehale. Edino Amerikanci bodo piskali, ker jim nafta ne bo več dolarja nad vodo držala. hehehehe

  • vzev 08:38 17.junij 2016.

    Še enega kupca avtomobila nisem slišal, da bi spraševal po izpustih. To ne briga nikogar, samo politiki so tečni s tem. Mi je popolnoma vseeno kakšne izpuste ima avto. Zaradi mene ima lahko EURO 6 enake izpuste kot 30 let ...prikaži več star dizel, pa bi ga še vedno kupil. Samo, da ima oznako EURO 6, da mi potem ne morejo komplicirati pri vstopu v mesto. To, da morajo biti izpusti sploh objavljeni je tako popolna neumnost, ker teh podatkov tako nihče ne preveri. Pač so si morali politiki nekaj izmisliti, da se vidi, da nekaj delajo. Enako, kot npr. s piškoti na spletnih straneh. Ta obvestila motijo čisto vse uporabnike, toda politiki so izredno zadovoljni, da so uspeli s tem neumnim pravilom. Vidi se pa, da so nekaj počeli.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.