Slovenija
13243 ogledov

Lonely Planet: V letu 2018 morate v Slovenijo

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 10:23 25.oktober 2017.

    V letu 2018 ocitno rabimo se 2 nova helikopterja in profesionalizacijo resevanja v gorah ter vzpostavitev obveznega zavarovanja za hribolaznistvo, katero pa mora biti usmerjeno zavarovanje in ne zgolj priloznost za zasluzek zavarovalnic, ki potem ne izplacujejo. Ker za slaparje ...prikaži več v gorah pa ne mislim placevati. Nimamo denarja niti za cakalne dobe. no Cerar, a si sposoben v v mesecih narediti en tak majhen projket, kot je taksno zavarovanje? V gospodarstvu bi to meli v max 2 mesecih.

  • Avatar Leon
    Leon 16:05 25.oktober 2017.

    Manjka fotka cara instagrama in glavnega gelendermana BP .

  • Spark 13:23 25.oktober 2017.

    Pregledal sem Turistični vodnik Lonely Planet na temo Julijskih Alp, vendar nikjer nisem našel zapisa o drugih biserih, ki so vredni obiska. [ Med biseri, ki so vredni obiska, so poleg Blejskega in Bohinjskega jezera nanizali še Vršič, Triglavski narodni ...prikaži veči park, Radovljico, Kranj in Kamnik, med top točke, ki jih je treba videti, pa so uvrstili Loški grad, muzej čebelarstva, Linhartov trg v Radovljici in Blejski vintgar. ] A mi kdo lahko posreduje povezavo do zapisa?

  • Spark 13:19 25.oktober 2017.

    [ Med biseri, ki so vredni obiska, so poleg Blejskega in Bohinjskega jezera nanizali še Vršič, Triglavski narodni park, Radovljico, Kranj in Kamnik, med top točke, ki jih je treba videti, pa so uvrstili Loški grad, muzej čebelarstva, Linhartov trg ...prikaži več v Radovljici in Blejski vintgar. ] Obiskal sem spletno stran Lonely Planet [ Slovenske Julijske Alpe ], vendar nikjem nisem zasledil zgornjega zapisa o biserih, ki so vredni obiska. A mi lahko pomagate pri iskanju zgornje navedbe v vašem članku.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.