Svet
12 ogledov

Lovke ekstremizma tudi v Sloveniji

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • privat 13:14 23.julij 2011.

    leto 2012 bo prineslo revolucijo tidi v Slovenijo...to so bogati predvideli če bojo nadaljevali z politiko izkoriščevanja...vsekakor to pomeni tudi vse najhuje tudi morije..in zavedno so vkorakali v nadaljevanju izkoriščevanja..tudi naši politiki..No naj se igra začne...

  • privat 10:19 24.julij 2011.

    sploh se nesikiram...ne hodim v državno javne ustanove,tarča pa sigurno ne bo bolnišnica zdravstveni dom ali moj dom. Bogati iskoriščevalci pa naj razmišljajo kdaj in kdo bo tarča...saj oni so scenaristi teh nečloveških iger gdo bo koga. In tega vsekakor ...prikaži večr bo več in več dokler ne zmagajo pravičniki Vsekakor pa se bo red vspostavil na tak ali drugačen način in pravici bo zadoščeno...no kaki pravici pa bo čas prinesel. Če bo dolgotrajen proces je to zoped delo bogatašev in njihove različice miru in pravice,..da se pa vzpostaviti že jutri ,če se korektno vsak zavzame za normalno pravično jutri! Samo to traja že predolgo da je to namen vzpostaviti mir...to je delo za nemir

  • mirko 12:07 23.julij 2011.

    Zahodni imperialisti in najbogatejši sloj, ki imajo najmočnejši vpliv na oblasti, si bodo sedaj izmišljali neke desne extremiste in jih obtoževali terorizma. Če bi bilo to res, da je bil storilec nastrojen proti arabskemu svetu, bi po logiki to naredil ...prikaži večdil nekje v arabskem svetu in ne na zahodu. Ne vem kako dolgo si bodo še zatiskali oči, da je glavni vzrok nezadovoljstvo zaradi prevelike razlike med revnimi in bogatimi. To dejanje točno kaže na protest nepravične razdelitve narodnega bogastva. Zato je napad bil usmerjen prav na oblast.

  • 2112 08:55 24.julij 2011.

    tudi pri nas se lahko kaj podobnega zgodi, morda ne v takem obsegu, ker je orožja polno tako legalnega (v razmislek organom, ki dovoljenja kar talajo) kot nelegalnega.

  • privat 10:01 24.julij 2011.

    problem je le izkoriščevanje delovne sile.Poglejmo v Sloveniji cigansko skupnost...predstavniki te skupnosti so silno bogati,šibki členi pa nimajo za osnovno preživetje.NO kdo hoče zaposliti cigana za nedoločen čas in omogočiti mu normalno življenje. Po moje nobeden..no vsaj ne z omogočanjem ...prikaži več vse osnovnih pravic! To je dejanska slika naše družbe . Bogati več ne gledajo kaj jemlejo ko zaposlijo človeka z minimalno osnovno plačo...jemlejo pravico do mira v državi! in kaj naredi država??' nič ..tudi če vse tožiš samo izgubiš.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.