Šport
17 ogledov

Lovše: Zadeva Maze zame zaključena

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • literca 17:20 26.marec 2012.

    Lovše ima prav...gleda kot podjetnik..če nekam dam denar pričakujem vlogo nazaj...Tina je pod Massijem preveč samosvoja in posluša njega kot boga...čisto prav je povedal ....

  • sweetdogs 15:04 26.marec 2012.

    Lovše je en velik šalabajzer in še en v vrsti, ki se ne more sprijaznit, da je on tam zaradi športnikov in ne obratno. Še včeraj sem bral v medijih, ko je pljuval po Tini, da se ji gre samo ...prikaži več za denar, danes pa... odgovoril Lovše in dodal, da želi odnose s Črnjanko in njeno ekipo nekoliko umiriti. "Nočem, da bi se še naprej pogovarjali prek medijev." Tip očitno igra pokvarjeno igro. Zakaj se mora Tina celo sezono ukvarjat z enim funkcionarjem na SZS. Ona mora bit 100% skoncentrirana na smučanje. In ja dragi Lovše. Drugo mesto v skupnem seštevku ti da status superstarja. Kar se pa pogodbenih obveznosti tiče je pa škoda izgubljat besed. Če je pogodba jasno in dobro napisana, nima bit kaj nejasnosti... če se ne izpolnjujejo obveznosti po pogodbi, se uveljavljajo kazni. Tako nekaj čez palec govorit pa nima smisla.

  • Avatar skeptik
    skeptik 11:44 26.marec 2012.

    Lovše je sicer tudi svojga denarja vreden, a v tej situaciji mu dam prav. Zelo narobe je, da se javnost apriori postavi na stran športnika, četudi ta ne izpolnjuje vseh dogovorjenih obveznosti. Tina & Andrea: ne samo jemati, treba je ...prikaži več tudi kaj dati. Poleg rezultatov seveda. Sponzorjev bo vedno manj, zato bo treba z njimi gojiti korektne odnose. Če vama v SLO ne diši, pač smučajte za Liechenstein.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.