Slovenija
98 ogledov

Luka deložirala bolno starko

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • YASSIR 09:09 27.oktober 2013.

    En link če koga zanima o pregledu finančnih trgov preteklega tedna.Drugače je narejeno tako, da je za en indeks recimo DAX najboljših in najslabših 5 delnicpoglejte galerijo slik predvsemhttp://www.denarinfinance.com/?p=1025Je pa narejeno za ...prikaži veča cel kup indeksov ZDA Nasdaq in Dow Jones, francoski CAC, britanski FTSE, Nemški DAX, italijanski FTSE MiB, balkanske borze, kitajska brazilija in še kaj

  • alfredo 12:23 26.oktober 2013.

    O razrešitvi umora Milka Mlakarja pa najbrž lahko samo sanjamo...

  • Oxxo 08:17 26.oktober 2013.

    "Starejši od 65 let lahko svojo stanovanjsko stisko rešujejo v domovih za starejše občane ali varovanih stanovanjih..."Res me zanima, koliko starostnikov brez premoženja vzamejo pod streho domovi za starejše... "MALO MORGEN"... Slovenija že dolgo ni socialna država. ...prikaži več To o samo (mrtve) črke na ustavnem papirju!Danes = ali imaš in se "preseravaš" ali pa nimaš "in crkneš".

  • milek 08:30 26.oktober 2013.

    Je socialna država, če nimaš nič in nimaš otrok, potem občina zate doplačuje dom. Tale starka bi lahko ščla v dom, ne pa da jamra naokrog. Nekdo pri 40 -ih pa je lahko samo na cesti.

  • mijaliza 10:22 26.oktober 2013.

    milek.....da občina doplačuje zate, ji moraš najprej dat svojo lastnino( če si brez dedičev), v nasprotnem primeru se usedejo na plače in prihranke otok, primer: oče selo otroštvo zlorablja otroke, psihično in fizično, zapije vse svoje imetje in pristane na ...prikaži veča cesti.....seveda sedaj so že otroci malo starejši imajo svoje družine, popolnoma so prekinili stike s svojim očetom( ker jim je bil v otroštvu vse druga kot pa oče) ko na dom enkrat dobijo obvestilo na doma da je njihov oče v domu za upokojence, za katerega so dolžni poravnat obveznosti . In to ti je socialna država? Država ne časti nič več, in sociala je res še samo na papirju drugod je ni...

  • mirko 12:16 26.oktober 2013.

    Daleč smo prišli v tej državi. Politiki še pa kljub temu trdijo da smo socialna država. Če zgubiš službo zaradi stečaja firme in si podnajemnik, te ima lastnik stanovanja pravico deložirat-na silo izselit. Če nisi mladoleten in starejši nad 65 ...prikaži več let, boš enostavno živel na ulici do smrti z socialno podporo, če jo boš sploh dobil. Takemu človeku ne preostane drugega kot, da se začne preživljat z kriminalom ali da izbere samomor, kar je za državo cenejša rešitev.

  • gornik 13:08 26.oktober 2013.

    Vsi odgovori v Murgljah.

  • varan 14:15 26.oktober 2013.

    Koga in proti komu pa je zastopal ubiti odvetnik?

  • Marko Slovenia 18:39 26.oktober 2013.

    tudi mene to zanima, groza. bogsigavedi koliko umorov ostane nerešenih, banana republika. meni hiša ne deluje zanemarjena (oz. v zelo slabem stanju) strojani imajo dosti slabše, pa jih pustijo pri miru.

  • privat 20:01 26.oktober 2013.

    pravijo če nekako nekom groziš z umorom , ali pobojom cele familije ,da nima policija nič več stem!! Vse se ureja lahko z osebnimi tožbami. Kar pomeni ,če ti mafija grozi z umorom ,jo moraš osebno tožiti...ha ha kaj ni ...prikaži več to dno od dna nepravice ???Vse to mi je danes razlagal policaj v službi te države!! Kako pa bodo pol našli kdo je ubil tega odvetnika???

  • suzana.kos 10:22 26.oktober 2013.

    mogoče pa bi lahko GG Mišič tudi tukaj pomagal; glede na to, da ga je povsod polno in da povsod vtika svoj nos... kako to, da še ni zaznal tragedije, ki se mu dogaja pred pragom pisarne? če ponuja luški ...prikaži več denar za vse mogoče, nogometu, solinam...lahko "investira" kaj tudi v socialo - če že govori, da mora Luka deliti z okoljem...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.