Slovenija
13 ogledov

Lukšič: V SDS ponujene roke ne znajo sprejeti

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Trsten 12:47 21.avgust 2012.

    LukšiĆ; kdaj si v svoji drekaški karijeri naredil kaj vspodbudnega???????????Že od nekdaj si en pezdetek pokvarjeni, ki klati neumnosti. Ti nimaš emocionalnih kvalitet, ki bi nas peljale v boljši jutri. Ti si en reptil.

  • KOJAK 12:27 21.avgust 2012.

    Ja takle mamo, že 20 let ni važno dko nam vlada, prepirajo se glede oslove sence, elite pa pustošijo naprej. Sicer pa tudi mene takoj označijo za komunista, psa ali pa mi celo grozijo s pobojem z kolom samo ...prikaži več da na reporterjevi strani napišem kaj kar ni v skladu z njihovim mnenjem.

  • vidralas 12:05 21.avgust 2012.

    Lukšič,ti si najbolj negativna oseba SD.Da si ti med glavnimi vzroki za odpiranje ideoloških tem,si pa že neštetokrat dokazal.Zato ne bluzi in ne pametuj,ker iz tebe prihaja samo sovraštvo,ki ima temelj v nerazumni borbi za pravice zdavnaj preživetega sistema.Še enkrat ...prikaži več ti bom povedal,da je sramotno,da visokošolski profesor,ne loči med borbo NOV in revolucionarnim gibanjem,kjer ni šlo za Slovenijo,ampak za čisto komunistično revolucijo.Če sem za demokratično Slovenijo brez totalitarizma,sem takoj označen za domobranca.Nehajte že enkrat s temi vašimi revolucionarnimi jurišniki.

  • mr.big 12:08 21.avgust 2012.

    vidralas......točno tako je. Z Lukšičem bo šla stranka pom poti Zares-a in LDS-a. Kje sta ti stranki danes, pa vsi vemo !!!!

  • sweetdogs 12:46 21.avgust 2012.

    Če me spomin ne vara je prav Lukšič v borbi za predsednika stranke člane populistično nagovoril z 'Tovarišice, tovariši...'. S tem je zadovoljil komunistične strice iz ozadja... In potem bo tak pajac pametoval o ideoloških temah. Sloveniji res ni pomoči, ...prikaži več če bo o njeni usodi soodločal Lukšič.

  • drmr1980 14:49 21.avgust 2012.

    Drnovšek je skupaj z svojim sočelavim kolegom odgovoren, da je Slovenija tam kjer je, prav tako tudi vse ovce, ki ste čelavca podpirali oz. podpirate vladajočega čelota... To sta dva navadna kriminalca in brezvestna zločinca!!!Eden se že cvre v ...prikaži več peklu, drugi pa bo slej ko prej njegov sosed...

  • mirko 17:38 21.avgust 2012.

    Ni druge pomoči, kot da se še enkrat v tej državi na volitvah premešajo karte in se politične moči izkristalizirajo.Po moje bi iz parlamenta odletel DESUS, NS, in možno tudi SD, sedaj pod vodstvom črnogorca Lukšiča. Pridobila bi pa stranka ...prikaži veča DL (Virantova). Kdo bi pa sestavljal vlado je pa vprašanje. Opcije so tri: Janković, Virant, malo bolj težko pa Janša. Meni osebno bi pa najbolj ustrezalo, da se v Sloveniji postavi za vekomaj, tehnična vlada, ki bi jo vodil g. Arhar.

  • dragec 15:14 21.avgust 2012.

    kaj napadate človeka, pustite, da imamo opozicijo. Saj je JJ in SDS ves čas nagajal v prejšnjem mandatu. Ne bodite tako netolerantni in "glupi"

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.