Magazin
359 ogledov

"Mama, lezbijka sem"

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zlatolasec 12:26 03.marec 2012.

    Še en homofob... o.O Tvoj komentar, Žurnalček, je šolski primer ozkogledosti in brezpredmetnega strahu pred drugačnimi. Od takih "za rod naroda skrbečimi državljani", kot si ti, mi gre na bruhanje.Referendum na družinski zakonik je protizakonit samo po sebi, ...prikaži več ker tukaj raja na novo odloča o temeljnih pravicah ljudi, za katere vsi vemo, da so jih že določili. Ne se trudit in mi ugovarjat, da imet otroke in se poročit ni temeljna človeška pravica. Če boš pa napisal, da istospolno usmerjeni niso ljudje in zato ne zaslužijo temeljnih čloeških pravic, se ti bo še tipkovnica smejala. ;)

  • ecco 08:47 28.februar 2012.

    Upam da kmalu pride čas, ko bo otrok brez problema svojim staršem povedal da je gej ali lezbijka, ne da bi ti zganjali vik in krik!Pa kaj pol če je gej ali lezbijka! Na takšne malenkosti se ne gleda.

  • mirko 09:51 28.februar 2012.

    To se v slovenski družbi ne bo zgodilo še najmanj sto let. Želim si, da bi jim njihovi otroci Ljudmile Novak, gospoda Primca in vsem homofobnim ljudem reklo mama/ata lejzbika/gay sem. Šele takrat bi se začelo v teh glavah nekaj spreminjat.

  • reddevil 17:49 28.februar 2012.

    Več kot žalostno je, da nekateri nočejo doumeti, da „spolna usmerjenost“ ni stvar izbire ali odločitve posameznika, ampak se človek s tem pač RODI! Tako kot se nekateri rodijo z zajčjo ustnico, zakrnelimi okončinami, rjavimi očmi itd. Odločilno funkcijo ima ...prikaži več količina tostesterona v času nosečnosti po izoblikovanju spola zarodka. Največji „grešnik“ med nasprotniki istospolnih zvez je bivši poslanec Cukjati, ki je zdravnik in bi to moral vedeti glede na izobrazbo ter ne bi smel zavestno širiti krive vere, pa četudi je bil pred tem v samostanu! Novakovi, onemu prvopodpisanemu in ostalim zaslepljencem ne bi bilo moč zameriti, če ne bi imeli možnosti priti do resnice. Dovolj bi bilo že, če bi si ogledali ameriški dokumentarni film KER MI BIBLIJA TAKO PRAVI, ki je bil na sporedu 2. programa TVS 2. in 7. oktobra 2011. V njem je prikazanih več pretresljivih zgodb zelo vernih amijev, ki jim biblija pomeni vse in so šele skozi zgodbe svojih nesrečnih otrok začeli spoznavati kaj pomeni „istospol

  • Žurnalček 00:28 29.februar 2012.

    Rajši volim za predlog Satana , kot pa za karkoli , kar servira Vatikanska črna banda! Vendar , ne dam se pa jepati u glavo od telih mavričarjev. Čuj mavričarjev . Noben vam nič noče , vi pa zgleda ...prikaži več hočete vse kar pripada družini, osnovni celici socialističnega društva , to zanalašč , da ne boste rekli , da uporabljam cerkvene izraze. Vi niste in ne boste nikoli družina, ker ste troti naroda in ste se s tem sami dali na stranski tir družbe . Ker vas ni briga za obstoj naroda, tudi narodu ni potrebna skrb za vas ! Vsak hurc , k ima 5 minut časa hoče v tej državi neke večje pravice, kot gredo normalnim in za rod naroda skrbečimi državljani. Zlasti vam je pa parada enkratna, saj se človeku kozla ko vas vidi tako našemljene! Jaz vam dajem pravico da obstajate, ne dajem vam pa pravice , da na naš račun dobite privilegije in zato bom glasoval , sej me je sram reči, tako kot hoče cerkev, buh ih nima rad črnuhe Vatikanske.

  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 23:00 28.februar 2012.

    Ne bi se, verjemi. To je tako kot si npr. skinheadi ne priznajo, da so homoseksualna organizacija in potem ostale napadajo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.