Slovenija
5653 ogledov

Janša o poziciji Desusa: "Takšno odločitev samo pozdravljamo"

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 14:00 12.marec 2021.

    Janša sicer meni, da bo Slovenija bolj normalna, če bo imela čim več suverenih strank, kjer bodo poslanci samostojno odločali, brez stricev iz ozadja in navijanja medijev. Čas je ,da se stranka SDS očisti svojega bremena iz komunističnih časov in ...prikaži večn bo imela več glasov volivcev . Naslednje volitve bodo usodne za SDS ,DeSUS ,SMC, NSi ,SNS .

  • Ded2021 14:51 12.marec 2021.

    Strici iz ozadja je on ce ti se ni svanulo da vedno očita to kar v resnic sam počne

  • Mesija_se_vraca 15:35 12.marec 2021.

    Reptil igra umazano igro, le upamo lahko, da ji akterji ne bodo nasedli. Taki hijeni ne moreš verjetni niti ene same besede.

  • mamax 15:37 12.marec 2021.

    Če ima SLO vsaj 1/3 treznih volilcev, ti s svojo sekto ne moreš priti niti do parlamentarnega praga.

    • Avatar Mehičanka76
      Mehičanka76 00:53 13.marec 2021.

      Bomo videli čez eno leto koliko 2brezmožgančkov" premore Slovenija. Kaj lahko se zgodi, da bo Janez v roku enega leta še tak dr mr naredi, da se bo na koncu samoostoličil, mi pa bomo o volitvah samo še pohotno sanjali.

  • Ender3 16:06 12.marec 2021.

    Ivek meni, da je suverena stranka tista, ki ima enega, večnega voditelja in trop plačanih sledilcev, volilcev, brez pravice drugačnega mišljenja. Ta avtokracija je žal enoumje in kršenje osnovih demokratičnih pravic in načel.

    • mojcagorenjska 17:24 12.marec 2021.

      Ej ender, kako se ti da pod vsakim člankom stalno nabijat. Glede na to, da vsako potezo, izjavo itd. Janše interpretiraš koliko je le mogoče negativno, me samo zanima, ali ti to sebi res verjameš? Mislim, npr. mnogo raziskav kaže, ...prikaži več da ljudje lahko zelo po svoje in pomanjkljivo interpretiramo realnost. Kako ti rata bit tako siguren v svoj pogled na zadeve? Se kdaj vprašaš, da ima kakšna zadeva pa morda tudi drugo plat? Če maš pa kakšno drugo motivacijo, da pišeš te komentarje, potem pa razumem, ni

    • Ender3 19:47 12.marec 2021.

      Veš, mojcagorenjska, nisem mlad in tudi z izkušnjami ločujem seme od plevela. Mislim pa, da staviš na napačnega predvsem pa nekoristnega konja.

    • mojcagorenjska 21:26 12.marec 2021.

      No, Einstein: "Nič ni bolj pravično razdeljeno, kot pamet. Vsak misli, da je ima dovolj". Ej res, raziskave kažejo, da ljudje močno močno precenjujejo svoje pravilno ocenjevanje realnosti. V resnici so podobe realnosti hudo hudo izkrivljene. Tudi Nemci so bili ...prikaži več v 90% prepričani, da je to, kar počne Hitler prav. Ali pa Stalin. Problem je pa v tem, da vsak misli, da ima drug narobe, ne pa on. Dej preveri npr. celo pričevanja o nečem so podvržena hudi (nenamerni) zmoti.

  • Avatar Leon
    Leon 15:50 12.marec 2021.

    Za vse ,rojene po letu 1991 priporočam ogled dokumentarca Nicolae Ceausescu na TV Viasat History ! Odlično prikazano stanje kako so se komunisti prelevili v liberalno kapitalistično kliko in prevarali ljudstvo v boju zoper diktaturo ! Enako se je dogajalo ...prikaži več v Sloveniji, kjer so se bivši komunisti prelevili v DEMOS in zavedeli ljudstvo na volitvah . Odličen prispevek za vse ,tudi tiste ,ki so to podoživeli !

    • Avatar Leon
      Leon 16:11 12.marec 2021.

      https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/od-komunista-do-radikalnog-desnicara-politicki-portret-janeza-janse-foto-20180604

    • sunny46 19:21 12.marec 2021.

      zavajaš, stara klika s Kučanom na čelu je takoj razbila Demos in prevzela vladanje in vlada 75% časa po osamosvojitvi! Če ste gledali Pričevalce z Ernestom Petričem ste lahko slišali, da je bil pogoj s strani Kučana, da se osamosvojimo, ...prikaži več da je to edino možno, če oni ohranijo vse vzvode oblasti, kar so jih vse do danes.

    • Ender3 19:56 12.marec 2021.

      sunny46, zavajaš, ne more za vse biti kriv palček, ko se dobro ve, da je razpad Demosa kriv egomanijak in demagog Ivan.Janez.Janša. Depala vas mu je samo pokazala, da gre lahko preko žrtev, brez tega, da bi za to odgovarjal. ...prikaži več In to misli, še danes, pa da vidimo...😌

    • sunny46 20:09 12.marec 2021.

      Plavi je kriv za tako Slovenijo kot jo imamo! To je dejstvo! Janša se 30 let bori za odpravo apartheida! Prišel je čas, da se ga odpravi! Prihajajo težki časi, ki se jih navadni ljudje ne zavedajo, ne zaveda se ...prikaži več večina zahodnega sveta! V teh časih rabimo močnega vodjo z jasnimi cilji ne pa razne lgbt pomehkužene levake brez cilja, ki jih vodijo strici iz ozadja. Clueless crap!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.