Šport /sport/nogomet
857 ogledov

Mariborčani o možni izgubi točk s tekme z Muro: "Ne zdi se nam pošteno"

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Zoran
    StarMačk 19:41 20.februar 2024.

    Pošteno ali nepošteno, vendar je to edini način, da bo enkrat organiziranim navijačem kapnilo, da takšna dejanja najbolj škodujejo prav njihovim klubom in bodo začeli delati red v svojih vrstah, da "neodgovorni posameznik" ne bo več dobil priložnosti, da to ...prikaži več še kdaj ponovi! NZS mora poskrbeti, da se tekma registrira 3:0 za Muro, če drugega ne, pa v poduk vodstvu NK Maribor in vodstvom vseh slovenskih nogometnih klubov! Vijolam pa do konca te nogomete sezone prepovedati obisk katere koli tekme!

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 16:25 20.februar 2024.

    Tekma bi se morala registrirati 3:0 za Muro saj so prav Mariborčani pripeljali z sabo Viole,ki so sramota Slovenskega nogometa!! Tako se bo Maribor naučil,da vsak psihopat ne more biti Viola!! Še posebaj moteče je,da se taki incident zgodi iz ...prikaži več ljubega miru!! Vodili so z 0:2 sodnik korekten tekma fer in najde se psihopat ,ki med igralce vrže "atomski"!? Žal mi je nogometašev MK Maribora,ki niso nič krivi!!

  • rd2dmk2 20:28 20.februar 2024.

    ta klub je padel, oziroma padal na kolena pred navijači- violami. edino pravično bi bilo izključit it lige. pa naj tisti navijači navijajo na štedionu, sami sebi. oziroma naj tulijo v luno. še prej pa spisek navijačev poslat vsem klubom ...prikaži večm v SLO. in kdor ga sprejme v svoj klub navijačev, briši točke. sicer fuzbala - profesionalnega ne rabimo v SLO, tako kot ne migrantov in kamionarjev z slice gumami in turostov s fejst premajhnimi kapicami.

  • stromar 16:28 20.februar 2024.

    Pa še kako pošteno je in brez vijolic do konca sezone, potem pa za vsako pizdarijo celo sezono in da ne bo pomote, to velja za vse navijaşke huligane

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.