Magazin /magazin/film-glasba-tv
257 ogledov

Mario Galunič: "Življenja na družbenih omrežjih ne spoštujem"

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 07:21 27.februar 2017.

    "Mislim, da meni tega ni treba brati in življenja na družbenih omrežjih ne spremljam, niti ga ne spoštujem."RTV je še en del JS, ki je tukaj predvsem zaradi sebe. Zato ni treba, da se sekira za odzive ljudi. Saj ...prikaži več bo denar tako ali tako, ker je RTV davek. Če pa bo zguba, pa bo proračun pokril.

  • Tupamaros 16:11 26.februar 2017.

    Ob svoji sinekuri je nepotrebno pametno razmišljanje o uporabi družbenega omrežja. Model je pač zakrnel v svojem poslu. Njegov domet je že davno dosežen sedaj le vegetira ob sinekuri

  • Žvižgač 20:33 26.februar 2017.

    Kaj se je že poročil, ta naš cvet šov biznisa sedaj, ko ni ovir? Naj bo kar v pisarni, samo ne na ekrane, ne morem gledati kulatonov s speštano faco in velikimi usti. Itak ne bo prebral, da sem njegov fun.

  • izRODEk 09:52 26.februar 2017.

    Mario, ti imaš problem, da se ne zavedaš, da si v karierni službi, kjer bi moral za svoje pogoste ali večje napake odgovarjati z odstopom. Ti pa na svoje delo gledaš kot stari dobri socialistični družbeni delavec, ki dela in ...prikaži več greši. Meni je to sicer všeč a problem je, ko se začnejo dogajati stvari kot je nepotizem, klientelizem ali vztrajanje na enih in istih napakah, ki prinašajo izgubo ali kronično nezadovoljstvo med ljudmi.EMA-o ste letos popravili, naredili pa ste si precej škode z neposrečenimi šalami voditeljic. Celostno pa še vedno ne dojemate EMA-e kot festivala showa in ne (zgolj) glasbe.Ko boste vse to poštimali, v žirijah ne bo več Tine Marinšek in podobnih RTV stalnic ampak bodo prišli novi ljudje tipa Matjaž Ambrožič in podobni, ki se na sceno resnično spoznajo in jih cenijo tudi drugje (v Londonu). Ko bodo oni vam povedali kaj je prav in ne obratno, se bo kaj spremenilo in boš tudi ti, dragi Mario, deležen pohval.A to so le sanje... :)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.