Slovenija
2424 ogledov

Marjan Šarec o ustvarjanju Venezule: Nikoli in nikdar!

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Spark 14:17 13.september 2018.

    [ Izgubili smo blagovne znamke, s tem pa tudi identiteto in ponos. Danes pa nam tisti, ki so imeli pri tem takšne in drugačne vloge, pametujejo, ... ] Nimam pripomb. Česta resnica.

  • samo.jst 11:45 13.september 2018.

    Ah, po ustaljeni praksi torej... nič od niča, sam prodajanje megle.

  • mph 12:07 13.september 2018.

    Vsaj eno je jasno, z desnico na oblasti bi v Sloveniji bogataši živeli v Ameriki, delavci pa v Venezueli. Ta cilj poteka že 25 let vsaj oz. je moral že začeti prej. S to vlado je nekako vsaj upanje, da ...prikaži več ne bomo Slovenci postali državljani Venezuele, pohlepni kapitalisti pa državljani Amerike.

  • miki1234 14:54 13.september 2018.

    samo prazno ustenje... naredi pa itak nihče nič pametnega. ker pred kamerami zmerjajo en drugega, v samoti zakulisja pa skupaj nazdravljajo in se hihitajo kako so nategnili celo državo!

    • mph 07:26 14.september 2018.

      Predvidevam, da imaš v mislih tukaj tudi velikega vodjo? :-)

    • miki1234 08:59 14.september 2018.

      vse imam v mislih... pri meni ni strankarskega, ideološkega ali barvnega ločevanja... vsi so isti pohlepni, nesposobni, oportunistični paraziti

  • Dušan Ahlin 12:45 13.september 2018.

    Komiku ne moreš verjeti, nikoli ne veš a misli resno ali se zajeb....

    • tomaz 13:00 13.september 2018.

      Dušan...temu "komiku" je bilo namenjeno kar veliko število glasov in temu "komiku" uspeva sestaviti vlado, v nasprotju s tem, da nekomu drugemu to ni, da je špekuliral (tudi z NSI) na nove volitve in tako izpadel iz igre. Pustimo si, ...prikaži večstimo si, da se dokaže in potem ocenjujmo na osnovi rezultatov...nihče od nas ni jasnovidec in vsake napovedi so mogoče le želje nekaterih, da bi vladi ne uspelo.

    • res.no 13:37 13.september 2018.

      omg tomaž resno? hipotetičen vzporedni primer ti moraš priti iz točke a do točke b, med tema ni ceste. Tisti, ki bi jo morali zgraditi, ti rečejo,da je ne bodo, ker je samo zate nočejo, za nekoga drugega jo bodo. ...prikaži več In ti ne boš uspel priti od a do b - ne zaradi svoje nesposobnosti, ampak zaradi intrig in nagajanja. tako,da to nima veze s sposobnostmi sestaviti vlado. Pa btw. o sposobnosti te vlade govori tudi dejstvo,da še potrjena ni pa je naredila že ogromno škode. samo da usta odpirajo.

    • tomaz 13:56 13.september 2018.

      res.no...ta vlada ni naredila še nobene škode(ker jo še ni), naredili so jo drugi, če so jo...koalicijske pogodbe še niso pričeli uresnievati, če pa misliš na Kordeža, pa ni del vlade.

    • res.no 14:34 13.september 2018.

      si tak manipulator kot so ti ljudje, ki bodo potrjeni za to vlado. Ne vlada še res ni naredila, škode, so jo pa ljudje, ki bodo v njej in tudi tisti, ki ne bodo, ampak vladali pa bi in se ...prikaži veče tako iz strani štulijo zraven. Seveda tako,da delajo škodo. samo če usta odprejo- On je del te vlade, ker je podpisal sodelovanje s koalicijsko pogodbo. pa kakorkoli obrneš- tako je rekla tudi pravna služba v parlamentu. seveda se mojstri na vse požvižgajo. Svojo nesposobnost pa je Šarec dokazal tudi že...

    • res.no 14:35 13.september 2018.

      ... da nadaljujem ... s tem, kakšne lastne kandidate za ministre je postavil - nesposobne, ki pogorijo na zaslišanju in jih potem on sam umakne. Lol smeh... sam je pokazal kako nezanesljiv je.

    • tomaz 14:51 13.september 2018.

      res.no....ne bom polemiziral s tabo, ker se ne splača, a moje mnenje je drugačno. Kdaj je bilo narejene največ škode, v katerem mandatu že, kaj ni ravno v tistem nastala največja bančna luknja? Kar se pa škode tiče, je prav ...prikaži večiče, je prav največ manipulacij v "službi resnice", zlorab, polresnic, podtikanj. Tudi gospodarstveniki so bili nagovorjeni v to akcijo, neko vejico iz pogodbe so povlekli ven in nato naredili celo afero. Afero na nečem, kar niti ni še v proceduri, kaj šele v sprejemu.

  • AntiLionHide 11:42 13.september 2018.

    Zanimivo je, da Sergeja Hladner Hvala (SHH) enkrat piše članke pod polnim imenom, drugič pod SH, tretjič pod SI, četrtič po SHH, odvisno od tega, kake neumnosti piše...

    • janez.zalaznik 12:04 13.september 2018.

      Vaša domneva je napačna, načeloma se avtorski članki podpišejo s celotnim imenom, krajši ali povzeti prispevki pa s kraticami. Kolegica se sicer piše Hadner in ne Hladner.

    • AntiLionHide 08:19 17.september 2018.

      Lahko, da se kot urednik ne strinjate z mojo domnevo. A zakon ostaja jasen - moralne avtorkse pravice (t.j. navedba avtorja) ostajajo, ne glede na komercialne prenose (t.j. na STA in iz STA na zurnal). Tudi sicer je nekorektno do ...prikaži večdo bralca, da se "skriva" avtorja, napišite STA/Sergeja... tako kot drugi... Da ne omenjam, da je "kar nekaj" da so kratice enkrat SH, drugič SHH?

    • Rozman 12:07 17.september 2018.

      18. člen (1) Avtor ima izključno pravico do priznanja avtorstva na svojem delu. (2) Avtor lahko določi, ali naj se pri objavi dela navede njegovo avtorstvo in s kakšno oznako.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.