Slovenija
21599 ogledov

Marta Kos udarila po Golobu: To ni več moja stranka!

Komentarjev 61
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • alen04 13:52 12.december 2022.

Kako fantastičen dan je ponovno!!!!

Mark035 17:34 12.december 2022.

Lepo, da ti taka malenkost polepša dan, ker mi smo imeli čudovito volilno leto in si boste morali še doolgo lizati rane :) .. LUZERJI

• alen04 08:33 13.december 2022.

Mark, čemu žalitve??? Jaz nisem do nikogar žaljiv. izražam svoje mnenje in s tem nikogar ne žalim. Ali res ne zmorete brez žalitev, poniževanja...? Saj ravno to je žalostno, v kolikor nisem enakega mnenja sem ožigosan!!!! Bravo Svoboda, čestitke za ...prikaži več tako primitivno razmišljanje. Naj vas ponovno presenetim. Moj prvi zapis je namenoma takšen kakršen je, samo za to, da preverim kako "nizko" ste se pripravljeni spustiti. Ja, čestitke seveda.

• munja 12:02 12.december 2022.

Očitno so se nesoglasja začela kmalu po nastanku stranke.

• h4ck3r 13:45 12.december 2022.

Očitno je na levem pol težava v pogledih oz. v tem kako ekstremni so. Dokler obstaja skupni sovražnik (JJ), so vsi usklajeni in imajo enako mnenje...odstranitev. Ko se pa to zgodi, pa se naenkrat morajo začeti ukvarjati sami s seboj. ...prikaži več Enako se je zgodilo z Levico v mandatu s Šarcem. Vprašanje je samo ali ekstremna prepričanja ostanejo ali gredo in kdo je v tem bolj ekstremen in dosleden.

• Luksi 12:16 12.december 2022.

Ptič uvaja enake pristope, kot fašist. Nastavlja svoje ljudi brez kakršnekoli strokovne podlage, pričakuje pa, da ga bodo pri tem vsi podprli.

• h4ck3r 13:37 12.december 2022.

Golob igra na izpolnjevanje predvolilnih obljub. A hkrati pozablja, da je obljubil tudi politično neodvisno kadrovanje na podlagi strokovnih kompetemc...no razloge za menjave pač prilagaja trenutni situaciji, enkarat so obljube, drugič pa "kompetence".

• Soljatar 11:29 12.december 2022.

začetek propada jebene svobode...do poletja bo ta vlada propadla, če ne še prej.

• Toma 12:32 12.december 2022.

Sem rekel, da bo v ponedeljek (danes) perje frćalo ;-) Vlada pada!

• optimist11 13:21 12.december 2022.

Zakaj bi padla? Vsi so poznali program stranke in obljube volilcem. Če se ne strinjajo z njimi lahko še stalno odstopijo. Gledajte vlado kot celoto in državo rešit iz zagate v katero jo je pahnila prejšnja vlada ne bo lahko. ...prikaži več Zato potrebujejo podporo volilcev, ki smo jo letos izkazali že 5x.

• h4ck3r 13:41 12.december 2022.

No pa da vidimo kakšna je ta zagata, ki jo je ustvarila izključno prejšnja vlada in katere rešitve se ponujajo s strani sedanje?

• Petra_56 15:15 12.december 2022.

Toma - se boš pa še načakal, da bo vlada padla. Mi smo trpeli 2 leti, ti revček pa boš trpel najmanj 4 leta, pa še takrat tvoj Gargamel ne bo zmagal.

• h4ck3r 15:37 12.december 2022.

Ne dam jim več kot še mogoče 1 in pol...pa potem tudi upam da SDS ne zmaga.

• peter3 12:02 12.december 2022.

Kaj pa pomaga, da nas je hebeno vec, ce pa smo glupi kot q...c in ne znamo !?

• h4ck3r 13:46 12.december 2022.

O to pa že ne...glupost je menda vrlina desnega pola. ;-)

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.