Šport /sport/kolesarstvo
12395 ogledov

Tekmec skeptičen do Jumbo-Visme: "Ni vse tako, kot se zdi"

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Idioti 16:42 05.september 2023.

    Vsakršnje blodnje kogarkoli morate pa takoj prenesti na videlo. 3 VRHUNSKI kolesarji so tudi 3 najboljši na Vuelti ! Kdo bo zmagal ? Verjetno bo padel dogovor . Lepo bi bilo , da KUSu omogoćijo zmago . Ogromno je do ...prikaži več sedaj naredil za JV , OGROMNO !

    • Avatar Zoran
      StarMačk 19:29 05.september 2023.

      Prepričan sem, da Jumbo - Visma izvršuje plan C in da je za Soudal–Quick-Step tak potek presenečenje, ki je povsem podrlo njihove začrtane plane. Nizozemci bodo zagotovo naredili vse, da Kuss vodstvo zadrži do konca, vprašanje je le ali bo ...prikaži več Sepp zdržal to kar ga čaka. Trenutno pa se mi zdi, da so za njih veliko bolj nevarni UAE z Marcom Solerjem, kot pa Belgijci!? Če bo Remco dirko želel dobiti, bo z Primožem in Jonasom na hrbtu, moral riskirati bistveno več, kot je bil pripravljen do sedaj.

    • Avatar pantani
      pantani 19:48 05.september 2023.

      Sedaj se vidi,koliko je v resnici močan Jonas,brez mehanskega in klasičnega dopinga,bo še med prvih 10 težko prišel. Primož pa lepo počasi melje,Remco je bil vidno nezadovoljen,ker točno ve,da Primožu v klanec ne bo mogel parirati!!!!!

    • dare326 21:49 05.september 2023.

      Kuss je letos na tretji tritedenski dirki. Tudi če bi hotel, telo ne zdrži takega napora. Forsirali ga bodo do 12 etape in potem bo čas da Rogla prevzame majico. Remco v hribih ni konkurenčen, ostali, kot Soler, Mas, Landa, ...prikaži več so druga liga. Mogoče se še G. pobere.

    • Idioti 08:45 06.september 2023.

      Remko se bo švercal vse do okvare svojega kolesa , do katere bo pa sigurno prišlo , ko ne bo imel pred koncem etape nikjer ne pomočnikov ne avta !

  • Avatar Zoran
    StarMačk 19:12 05.september 2023.

    Tudi danes so pri Jumbo-Visma, bolj ali manj, dosegli kar so želeli. Sepp Kuss je proti Eveneopolu in Marcu Solerju, uspel ubraniti nekje polovico prednosti s katero je prišel na kronometer in ostal vodilni v seštevku. Poleg tega pa si ...prikaži več vsaj eden od favoritov Jumbo - Visma, torej naš Primož Roglič, proti Eveneopolu ni pridelal zaostanka, kot je Belgijec verjetno pričakoval. Najbolj pomembno je, da je Eveneopol še vedno tisti kolesar, ki mora napadati vodstvo, dirka pa je iz dneva v dan krajša.

  • smoljo 17:43 05.september 2023.

    Mas ,žal si ti že odpadel po današnjem TT......movistar ekipa,ni nikol bila za generalno ...etapne zmage,klasike z mojstrom valverdetom in to je to ...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.