Šport /sport/nogomet
13 ogledov

Megleni poraz luknjaste Slovenije

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Zlatko Nemec 23:42 16.november 2011.

    nič fantje, dal sem vam nekaj pikrih komentarjev. mislil sem, ko ste dali 2. gol, da boste dobili 2 ali 3. vaš 2. polčas ste bili prava nadloga za američane. pri 2 takih polčasih naružite američane 2 proti nič, kakšno ...prikaži več še boljšo ekipo pa 1 proti nič, kar je dovolj. prva vaša postava je vaš drugi poččas. pomembno pa je...ne morete na tekmi odigravat po 1 polčas. tako ko ste igrali včeraj v 2. polčasu, je treba igrati 90 minut in parat živce nasprotniku. odločite se ali boste igrali, kot pri keku 1 polčas in izgubljali po svetovnem prvenstvu vse tekme, ali pa boste delali po navodilih stojanoviča 90 minut in premagovali dobre nasprotnike. vaša igra 2. polčasa je strah in trepet vseh reprezentanc sveta. ne bodite več luzerji, zmagujte!!!!!!!

  • Zlatko Nemec 19:03 15.november 2011.

    sramota so bili in bojo ostali, popravite rezultat, je že tri proti ena, za ameriko seveda

  • Zlatko Nemec 19:06 15.november 2011.

    nikoli nisem razumel zakaj sploh reprezentanco še gledam, samo jezo povzročajo

  • recesija 19:06 15.november 2011.

    Keri luzerji.

  • Gigii 19:07 15.november 2011.

    par razlogov zakaj mora slovenska reprezentanca igrati v LV:- boljša publika ( tile navijači so katastrofa )- vreme (tekme reprezentance se sploh ne da gledati v megli)- boljše počutje reprezentantov- in še bi lahko naštevali.

  • Gigii 19:08 15.november 2011.

    mene je sram da si ti sploh slovenec. ko so bili na SP si ziher goreče navijal, sedaj ko jim pa ne gre pa ko jih jebe. Tipično slovensko.

  • Gigii 19:25 15.november 2011.

    Za Matića ti dam prav !Vendar ostalo se pa ne strinjam s tabo. Le v slabem se bodo pokazali najbolši in iskreni navijači!

  • Zlatko Nemec 19:37 15.november 2011.

    potem je očitno, da nimaš svoje firme in ne daješ direktno denarov za njih, jaz jih dajem...ko boš ti preživel na svoji firmi dobre in težke čase, boš cenil denar, za katerega veš da proti tvoji volji gre v nekaj, ...prikaži več kar ne odobravaš...da pa dajo ven iličiča, to delajo samo debili, bil je vodja vseh akcij 45 minut...me pa zanima, ali bojo po drugem doseženem golu, spet dobili četrtega in petega nazaj

  • matjaz 21:42 15.november 2011.

    brez veze.Še mal pa bo pol Domžal reprezentanca. Matič je car...Domžale:ZDA 2:3.Birsa pa Vršič pa na klopi....Če je poslal v penzijo Novakoviča in Korena, kar bi moral že Kek naj pošlje še Kirma, ki na Poljskem sedi na klopi z ...prikaži več deko pokrit po nogah, Matič je pa itak za tretjo slo ligo.Slovenija je mal širše od Ljubljane in Domžal in Slave bo moral splezat mal višje, da bo videl naokol...

  • 1111 08:23 16.november 2011.

    ...Matavž je za klaso pred vsemi ostalimi...ok, neke igre ostali niso prikazali, razen Birse, ki kot zmerom da od sebe maksimalno...upam, da bo Slave naredu dobro selekcijo in upam, da je videl napake in pomankljivosti...fantom manjka kondicije, brez tega nimajo ...prikaži več kaj iskat na zelenici...malo manj pit in kadit ter žurat do jutranjih ur...SLAVE NAREDI RED!!

  • Zlatko Nemec 19:18 15.november 2011.

    odgovor nazaj...ja sem navijal za njih, tam pa je bila tudi njihova zadnja dobra tekma. ne morejo 4 igralci odigrati proti 11 nasprotnikom...igrajo handanovič, iličič, bačinovič in matavž, drugi pa vsi serejo igro teh 4 dobrih igralcev...nekako res sem jezen, ...prikaži več da jim ne gre, imam svojo firmo, drago plačujem davke in precejšen sveženj gre za profesionalni šport. po vezah vem malo več o funkcioniranju in financiranju reprezentančnih igralcev, ja če bi ti vedel, koliko daješ sam ali tvoji starši za njih, bi ti bilo slabo..tega pa za naše denarje res ne rabimo gledati...domač teren, reprezentanca države, v kateri je nogomet za otroke in ženske, pa nas premaguje 3 proti ena in le 45 minut je za nami...v nemčiji financirajo, če pa ni rezultatov, pa padajo glave, ne dobesedno in poglej, kje so...in kaj dela albanski priimek v naši reprezentanci? matić, kaj jih ni že preveč tukaj, čakaj malo, a ni on zafural prvi gol???????

  • Barbatus 23:03 17.november 2011.

    Hi, morajo priti igrati v Mb, tukaj zmagujejo, sedaj je bilo kot na žalah; 4.500 ljubi + 2.500 brezplačnih kart in ljudi doma pred TV. Ne vem kaj silijo z tekmami v močvirnato ljubljano, kjer je doma hokej in letos ...prikaži več dober ženski rokomet, košarka pa bo tako počasi propadla, žal ampak to so dejstva. Če bi bila tekma v Mb bi bilo 12.500 gledalcev in bučna podpora štajercev - Martinov, ker je bil največji praznik pred tem in bil popolnoma preglasili in deklasirali hamburgerje!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.