Magazin /magazin/film-glasba-tv
251 ogledov

"Mene bi bilo sram"

Komentarjev 32
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • izRODEk 11:33 28.februar 2012.

Najboljše pri vsem tem je, da je Emo Boto od sodnikov baje podprla SAMO Darja Švajger. Zdaj pa mi naj nekdo pove, kdo izmed onih štirih je najbolj glasbenik z največ izkušnjami iz Evrosonga? Raay? Tina Marinšek? Jonas?Pa ...prikaži več da se razumemo okoli tega, da je avtor komada tujec: Ko še ni bilo pesmi Verjamem (mimogrede; besedilo je pa slovensko, a to je pa ne moti?), je Tina vseeno pljuvala in metala blato na to deklico. Pri tem pa je opažala občuten napredek v petju pri dondastih možatih sestricah, ki imata z glasbo ravno toliko zveze kot vsaka tretja najstnica povsod po svetu... biti ljubitelj glasbe ali pa ustvarjalec je razlika. Tini Marinšek to ni jasno. Problem je le v tem, ker ona misli, da kaj ve, pa nima pojma o pojmu. Pa še nekaj: dobro poznam te slovenske "zvezde" in povem lahko, da so Tabu s to Tino eden najbolj nadutih in ošabnih bandov v Slovniji!!! Obup. Nesramni, nevljudni, zvezdniškega obnašanja tudi izza odra.... pravi pravcati kreteni! Seveda Tina žal ne o

• anlp2 14:38 28.februar 2012.

čudno da je kritizirala sam evo...

• kurt 16:02 28.februar 2012.

Tina, tebe je lahko sram, res je in to pošteno sram, saj si več lot očitno navijala in favorizirala dve osebi, ki imata nepopoln posluh, vzrok temu je pa verjetno kakšna finančna hokejska injekcija, ki bi jo dobila v primeru zmage klovnet.

• girl36 09:56 01.marec 2012.

vsi govorijo, da je butasta zaradi ene same izjave na RTV-ju, osebno pa je niti ne poznajo, večina niti ne ve, kaj počne v življenju. folk neumen, kako lahko živite sami s seboj, da žalite vsepovprek? kaj pa ste vi ...prikaži več dosegli v življenju?

• girl36 10:02 01.marec 2012.

Končno! Točno tako, vsi so ovinkarili in se lepe delali.Izjava Raaya: "Jaz sem v vseh skladbah iskal samo pluse. Mislim, da je ta pesem super paket, in še zgodbo ima v ozadju. Če se bo kdo obregnil ob ...prikaži več to, da je v ozadju avtor Molitve, bo to samo plus in reklama za Slovenijo."Prvič, on in njegovi paketi. :))) Drugič, zakaj bi vedno nekaj hvalili in izpostavljali samo dobre strani, zakaj ne bi enkrat povedali tudi minusov? Sicer pa ima on najmanj za govorit - tud če je končal akademijo, who cares, če se potem dela norca iz glasbe in dela komade alla Ladadidej itd. Res, zelo akademsko! In tretjič, zakaj naj bi bil to plus za SLOVENIJO? Res, zakaj?! Ker smo bili včasih v YU skupaj - uuu glej, kok so frendi s temi Slovenci, kul, dajmo jim 12 točk, ker so sodelovali pri komadu! AL KAJ?!

• zic 09:46 28.februar 2012.

Tale Tina nima pojma, tile njeni komentarji, ki na koncu ugotoviš, da so prazni brez vsebine, da niti ne ve kaj govori...meni je izpadla velika kura na kvadrat! Če pa kaj uživam, da je to da sta prusnički izpadli, ker ...prikaži več tole je šele sramota, da bi poslali v svet....še dobr da množica ni podlegla komisiji, ki je očitno navijala za dvojčici ampak so zviseli vsi skupaj na celi črti...še 1x bravo slovenija, da nas niso tile pajaci (z izjemo švajgerjeve) nategnili.

• motorcki 14:06 28.februar 2012.

Oseba_,če bi vsaj malo poznal sl. glasbeno sceno bi lahko vedel,da je to vokalistka-pevka ene najboljših glasbenih skupin pri nas in to že približno 5 let.Če ne bi uspešno zamenjala prejšne pevke,bi ti tudi enako bolne stresal za kakšno drugo.V ...prikaži več glavi si revež,ni ti pomoči,bolje,da se vgrezneš v gnojnico in z njo potem pluvaš ljudi,ki ti niso prav nič naredili,nasprotno,punca je takega značaja,da bi ti prej storila kaj dobrega kot hudega.

• mymind 08:40 29.februar 2012.

Napihnjena Tina. Kot da so pa njene/njihove skladbe kaj posebnega. Večer Eme je pokazal problem, ki ga imam vedno. Ni problem, da kandidati pojejo tuje skladbe, vse izpade 1A. Problem nastane, ko je potrebno napisat komad. V Sloveniji žal ...prikaži več NIMAMO ljudi, ki bi bili tega sposobni. Podobno se je pokazalo pri Maji Keuc. Odlična vokalistka, a dokler poje tuje pesmi. Velika napaka namerna ali nenamerna pa je bila že v izborih, ko so kandidate silili v petje skladb, ki jim niso bila pisana na kožo?! Zakaj že?! Johnny Logan ni nikoli pel rocka ali disca.. pa je vseeno zmagoval?!?!

• krofeta 09:47 28.februar 2012.

Najprej se poglej v ogledalo in se vprašaj kaj si ti dosegel v življenju. Ko boš razčistil sam s seboj boš tudi prenehal pljuvati vse povprek.... Aja, a so ti že zamenjali plenico danes?

• 1111 10:38 28.februar 2012.

Konichiwa je zelo podobna komadu Asereje, če ne poznaš pesmi si jo poišči na youtube...Tina, pritisk, da zmagata dvojčici je bil preveč viden...sicer pa je to ustaljena praksa, da se pošilja že vnaprej zmenjene zadeve...

• girl36 10:06 01.marec 2012.

Oooo spet ti, ki se ZELO razumeš na slovensko sceno! Poznaš jih osebno, vse? No, jaz sem tudi spoznala Tabuje in oprosti, nihče ni bil nadut. Zelo lepo smo se razumeli, vsi prijazni, vljudni ... Mogoče pa imaš ti tak ...prikaži več vpliv na ljudi pa se potem tako obnašajo do tebe. :D Saj veš - kakor ti do njih, tako oni do tebe. Dobro se z dobrim vrača. :) Itd.In folk, koliko imate vedno za povedati proti Srbom, zdaj pa ste tiho kot riti! Mislim, hvala bogu, ampak naj še kdo kaj reče proti Jankoviću!In Eurosng že dooolgooo ni več PEVSKO tekmovanje, če še niste opazili.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.