Slovenija
18 ogledov

Milanović: "Verodostojnost in integriteta arbitražnega sporazuma porušeni."

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Jagijagi1 07:16 29.julij 2015.

    Hrčki so se usrali!

  • Žurnalček 22:45 28.julij 2015.

    Dejansko stanje je popolnoma obratno. Sploh ne vem kateri cepec je lahko po Hrvaški izdaji 1991 leta , ko je vse viselo v zraku , onaj kurac krivousti pa stisnil istega med noge , mislil, da bodo Hrvatarji spoštovali dosežen ...prikaži več sporazum , če bo šel ta v njihovo " škodo" !!!!!!!! Niso prisluškovali , da se ubranijo podtalnega delovana , ampak so to delali ravno zaradi tega , da , ko zvedo, da so izgubili , naredijo afero , ki je ni in ne sprejmejo arbitraže! Po eni strani je to še boljše , ker je sedaj pa na vrsti glej si ga no glej Jelinčičeva zahteva po Mednarodni konferenci o delitvi Jadranskega morja , kjer bodo nastopale vse države exSFRJ in Italija. Pa da vidimo kome obojci a kome opanci !Takoj začeti z delovanjem v tej smeri.

  • Tupamaros 07:27 29.julij 2015.

    Verodostojnosti, ki jo omenjajo sedaj Hrvati sami nimajo in nikoli niso imeli. Končno niti pomena ne razumejo. V EU smo jih prelahko spustili za vstop v Schengen bodo bodo kri scali. Tu bodo naša klešča. Nič več na lepe oči. ...prikaži več Ali pa tako ko 2011 na Hotizi, ko je Janša poslal specialce in je bilo v hipu vse za Hrvate končano Hrvatom samo pokažeš odločnost in takoj stisnejo rep med noge. Samo odločnega človeka moraš imeti na čelu vlade in države. Pahor je kumrovški izdelek in navadni cagavec in rezultat imamo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.