Slovenija
126 ogledov

Milojka Kolar Celarc podpisala sporazum s Fidesom

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 19:43 06.december 2016.

    Tale vlada je za en velik velik k....Z dohtorji in 2 januarjem so vrgli skoraj100 miljonov v kanto za smeti.Tele kretene že nebom volil.Vsi so za en kurc,izbrau bom najmanjše zlo.

  • samo.jst 07:44 07.december 2016.

    Ah, najmanjše zlo izbiramo že leta, če ne desetletja in vsako se izkaže za krš. Upam, da nimaš v glavi JJ... je bil na oblasti (pomnite tovariši?) in smo ploskali ko je šel. Ne verjamem da v drugo ali trejte bo kaj drugače.

  • Papaja Popi 08:52 06.december 2016.

    Čista resnica :Pred nebeškimi vrati stoji tip in vpije: "Pa kaj je to? Kaj jaz počnem tukaj? Star sem komaj nekaj čez 50 let, redno telovadim, NE kadim, NE pijem, zgodaj hodim spat še v službi Spim ...prikaži več in sedaj se znajdem tukaj. Verjetno je to kakšna pomota! Prosim vas, dajte preveriti!" "Ne vem... Še nikoli se nismo zmotili, - pravi sv. Peter - bom pa vsekakor preveril. Povejte ime in priimek." "Kuštrin, Konrad Kuštrin." "Kaj ste pa po poklicu?" "Zdravnik. dr. med.,specialist anesteziolog." Sv. Peter nekaj časa brska po knjigi in reče: "Aha, FIDES ja, našel sem vas! Po naših podatkih ste umrli od starosti." "To je nemogoče! Poslušajte, star sem 50 let!" "Ne vem", reče sv. Peter, "MI smo sešteli vse ure, ki ste jih predložili za obračun opravljenih ur in ko smo sešteli, je izpadlo nekaj več kot 116 let..."

  • leonardo 10:57 06.december 2016.

    Ja Popi in kot kaže je še veren povrhu! Ker so pravzaprav vsi zdravniki. Pa se ne boji tega sv. Petra? Gotovo ne, ker ve, da nebeških vrat ne bo videl. Kako se že reče tistemu delu odspodaj. Ja, če ...prikaži več ni dobro delal na tem svetu, bo pa kolm nosu, a ne?

  • leonardo 07:31 06.december 2016.

    Veste kaj me je vprašal vnuk ( 10 let).? Jaz se samo bojim, da bo Miklavž izgubil službo, kaj potem ne bomo dobili nič več sladkarij? Kaj zdravnikov s Koštrinom ni prav nič sram, da imajo poleg tako visokih plač ...prikaži več še vedno apetite po še več? Kaj nič ne vidijo svojih sodelavcev, ki jim vsak dan asistirajo in pomagajo pri njihovem nemotenem delu, da imajo prav ti najbližji sodelavci doma komaj kaj na mizi? Mogoče si še Miklavža ne premorejo. Naj se žene teh pogoltnežev ( če tudi niso zdravnice) malo zamislijo kaj počnejo ti packi ( zelo milo rečeno,)In Koštrin ima še " hsiht", da preko ekrana pogleda ljudi v obraz? Sramota.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.