Zdravje
2007 ogledov

Zdravila proti covidu tudi zunaj bolnišnic, strokovnjak opozarja

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    pantani 11:58 30.september 2022.

NE HVALA!!!

• dani5 12:33 30.september 2022.

Cepljeni mi razlagajo, da se ne bodo več.

• Boschtjan Zupanchich 13:54 30.september 2022.

Tudi meni, ker se jim zdi to skrajno neumno, ker ni nobenega učinka !!! ! !!! Samo dolgo časa so rabili, pa še niso sprevideli celotne koronagripične prevare !!! ! !!!

• popokatopetl 14:13 30.september 2022.

Sej dejansko ni posebnega smisla. Proti težjemu poteku naj bi precej pomagal že prvi špik ali preboletje in to verjetno kar za dolgo. Proti okužbi pa učinek ni kaj prida trajen - če ne bi hotel zbolet bi se moral ...prikaži več špikat 3-4x letno. Mogoče smiselno za tiste, ki vedo, da so "načeti", pa za koga ki hoče imet mir na predvidenem potovanju... Nedavno je bil najpomembnejši učinek to, da si dobil papir, da si lahko potoval v koronaparanoične države.

• Boschtjan Zupanchich 09:57 02.oktober 2022.

Popokatepetl , Ne samo, da NI Nikakršnega Smisla, ker Grafen Oksid in ostali Strupi samo Uničujejo Splošno Zdravje, Imunski sistem, reproduktivni sistem, itd , temeveč je Samo Izredno Škodljiiv Dolgosežni Učinek od teh cepivskih Strupov !!! ! !!! https://www.bitchute.com/video/RC77tVp4cn7i/

• Ender3 13:30 30.september 2022.

Doma se vse preveč ukvarjamo s kovidom in preštevanjem okoženih. Raje naj se ukvarjajo s 16+% presežkom nekovidnih smrti.

• Boschtjan Zupanchich 13:59 30.september 2022.

Ja, samo, med njimi jih je Večina umrlih od cepivskih strupov !!! ! !!!

• popokatopetl 14:05 30.september 2022.

Dvomim da bi bilo to cepivo tako smrtonosno. Precej bolj verjetni so mi prepozno odkriti "klasični" raki in drugo. Preventiva je obstala.

• Boschtjan Zupanchich 10:18 02.oktober 2022.

Popokatepetl, ja, ti še vedno dvomiš , Jaz pa po skoraj 28 letih ukvarjanja z cepivskimi strupi (od leta 1994) , vidim povsem Kristalno Jasno skoraj Vse Škodljive Učinke te Hude Cepivske Prevare Človeštva !!! ! !!! In vidim, da ...prikaži več je Človeštvu ta cepivska Škodljiva prevara tudi vsaj malo jasnejša zadnje čase. Nekateri naivneži pa so žal še vedno podobni tej ubogi bolnici : https://www.bitchute.com/video/RC77tVp4cn7i/

• Boschtjan Zupanchich 14:07 30.september 2022.

Ali brihtnim bučam še vedno ni jasno, kakšna huda pevara je ta "koronagripica" , ki je samo krinka za hinavsko zlobno pocepiti vse Zdrave ljudi !!! ??? !!!

• Luksi 12:38 30.september 2022.

Jaz sem se pustil 2x špikat, pa mi ni prav nič pomagalo pri prehladu, ravno tako sem zbolel, kot otroka, ki nista bila cepljena. Me pa moti, da zdaj nimam pravice do novih aspirinov, ker sem premlad in nimam prekomerne ...prikaži več teže. Špikanje ni pomagalo, morda aspirini bi, ampak mi jih ne bodo dali...

• Boschtjan Zupanchich 14:05 30.september 2022.

Škoda, da si tako grdo nasedel vsem tem lažem o nekih učinkih špikanja, ki pa so žal samo Škodljivi . Jaz pa sem bedno nasedel samo koronagripični prevari, ki je krinka za vse koronskocepivske strupe !!! ! !!! Šele eno ...prikaži več dobro leto nazaj sem dobil uvid, kakšna zlobna grda huda bedna prevara je vsa ta koronagripica !!! ! !!! Se pa vsaj cepiti nisem dal, ker potem bi si pa lahko kar trugo ali pa žaro že naročil.

• dani5 14:52 30.september 2022.

Sicer glede na tale dokument je dr. Golob samo citiral naše strokovnjake: https://www.kclj.si/dokumenti/FINAL_30.Okt_2020_PRIPOROCILA_VITAMIN_D_in_covid-19_za_infektologe.pdf

• Dwayneuu9840 16:47 20.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.