Avto
24 ogledov

Minister za varnejše ceste, o motoristih pa bo še razmislil

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • uni65 17:26 08.junij 2016.

    Kaj so pa počeli ko so delali izpit, a tam nimajo šole varne vožnje! Motorist je dobil vozniško potem je pa vse v njegovi glavi.ŠOLA VARNE VOŽNJEnaj bi bi bila za kršitelje povratnike, potem pa na psihotest in ponovno na ...prikaži več izpit. VELJALO naj bi za vse voznike

  • Avatar Leon
    Leon 14:15 08.junij 2016.

    Politikanstvo je tudi večje tiče kot Gašperšič prepričalo o strokovnosti . Najmanj kar je bi moral vrniti doktorat tehnične znanosti !

  • Avatar praufo
    praufo 14:24 08.junij 2016.

    AMZS je pa povedal, da je avtocestni sistem praktično zabit. Nikoli, namanj pa takrat ko so začeli komolčarji sploh s to izgradnjo avtocest, niso pogledali na zemljevid evrope, da bi videli sploh kje se ta uboga slovenija sploh nahaja. Je ...prikaži več krivo šolstvo ? Ne vem. Vem samo to da učiteljice dobijo konec leta darilo. Skratka ta sitem je nafilan. Zabit! Razmišljajo o tretjem pasu. Halo ! Železnica dela kot dela. Nekateri še razmišljajo kaj narediti. Najbolj sposoben se mi zdi pa peter peter gašper gašperšič, al kaj je že. Take rabmo. Rabmo bolj umirjeno družbo, boljše šolstvo in resno pravo in ne nesposobnih ministrov. Čas je povozil to deželo zaradi nesposobnih voditeljev, ki so vedno živeli v svojih oblakih, na pa na zemlji.

  • Janez_53 13:53 08.junij 2016.

    Iz tedna v teden beremo o "katastrofalnem stanju na naših cestah" in vsi se zgražajo nad tem, da letno na naših cestah umre okrog 100 ljudi. Meni se zdi to precej licemersko, kajti v javnost je prišel podatek, da zaradi ...prikaži več zdravniških napak letno v Sloveniji umre TISOČ ljudi, pa se o tem ne piše vsak teden!! Da se razumemo: na cestah vsekakor umre preveč ljudi, ampak tudi umrli zaradi zdravniških napak so naši! In vse premalo se piše o tem, najbolj žalostno pa je to, da ni še noben zdravnik v arestu!

  • Skippy 00:42 10.junij 2016.

    Vedno pišejo, koliko ljudi umre na cestah. Pa jih 400 % več umre, ker se raje ubijejo, kot živijo v tej zavoženi državi.

  • Pepe007 14:07 08.junij 2016.

    Tudi to ni prava primerjava. Prav primerjava je, koliko slabše živimo zaradi političnih napak in če je že kak politik odgovarjal za politično odločitev. Na cesti se vse zgodi v nekaj trenutkih, zdravnik mora obdelati nekaj 10 pacientov v dnevu. ...prikaži več Poslanci pa meljejo par zakonov na mesec ali pa še to ne. In praviloma kar naprej zamujamo zadnje roke za uskladitve z EU zakonodajo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.