Slovenija
296 ogledov

Ministričin mož izvisel iz gradnje

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • spenjac 10:37 19.marec 2014.

    ne moreš verjet, država je očitno plen privilegirancev z vseh strani.

  • sled 11:21 19.marec 2014.

    Pa kaj je tu sedaj spornega (spenjac, jozek D.). Ministrica je priznala, da je najugodnejša ponudba podjetja v lasti njenega moža, ki je ponudbo oddala, preden je ona postala ministrica. Dejala je tudi, da zaradi tega ne more podpisati pogodbo ...prikaži več z omenjenim podjetjem!

  • Ziher 14:00 19.marec 2014.

    Boris Štefanec je dan prej izstopil iz Stranke PS, predno je bil potrjen/izbran za šefa KPK. Ministrica Skaza se je kot prokuristka iz omenjenega podjetja umaknila dober teden, preden jo je državni zbor imenoval za ministrico. Pa kdo tu koga ...prikaži več slepi, ko ti je ljudje že vnaprej vedo, da bodo izvoljeni??.

  • dragec 07:30 20.marec 2014.

    Enako kot tvoja stranka

  • allstarr111 12:32 19.marec 2014.

    Nima veze kaj je bilo prej ali pozneje, gre za nasprotje NAŠIH interesov, in kjerkoli v normalnih državah (celo v USA) bi gospa do 12 ure že objavila da nepreklicno odstopa.V bistvu je vse povedala ko je rekla ...prikaži več da NE VE, in ta nevednost je pri nas zelo KUŽNA, noben od odgovornih v nasedlih slo bankah NI VEDEL ali pa ni VEDEL da NE VE :)enako je s poslanci in župani, ki NE VEDO da njihov sine ki mu še plačujejo stroške in živi v državnem stanovnaju ki ga je dobil fotr, pač NI VEDEl da sin dela eno pisarno stran od njegove, enako nihče NE VE zakaj rabi IT stučko bit po profesiji učitel telesne vzgoje :)In še veliko je teh NE VEM, NISAM VEDO, NISU MI POVEDALI ipd.

  • allstarr111 10:29 19.marec 2014.

    Fak pa sej to ni res, še preden je dobro začela že je letel keš pod mizo.Predlagam da izpustite vse v zaporih ki sedijo za male tatvine in naj policija naredi eno orng čistko glede koripcije, sodi pa ...prikaži več naj tem ljudem recimo sodišče v Celovcu !! Tako bo zadeva expresno hitra in kazni zelo primerne, pač nema milosti če kradeš davkoplačevalcem, ne mislm državi, ker država je v rokah vplivnih lobijev, te se napajajo in davkoplačevalskega denarja, ta pa je NAŠ, in zlobirana sodišča ne sodijo vedno v NAŠO korist.

  • sled 17:05 19.marec 2014.

    Ziher - Primer Boris Štefanec je čista korupcija in ta bi moral takoj odstopiti, Ministrica Skaza pa je bila zaposlena kot vodja Oddelka za epidemiologijo nalezljivih bolezni na Zavodu za zdravstveno varstvo Celje, prokuristka pa je bila v moževem podjetju, ...prikaži več kot je to vsepovsod ponavadi. To ne pomeni, da je bila zaposlena v podjetju ampak ima s tem samo določene pravice, če se recimo direktorju kaj zgodi in podobno. Tako imajo urejeno v vsakem podjetju, v družinskem podjetju je to ponavadi partner direktorja. To pa da je en teden prej odstopila pa je čisto normalno, za položaj jo je namreč premijerka predlagala že prej in ko se je odločila kandidirati, je odstopila. Tu ni nič spornega, sporno pa je to, da je nekdo član neke stranke in nato odstopi da bo v javnosti vse OK (primer Štefaneca).

  • sled 13:23 19.marec 2014.

    Čakaj zakaj bi morala odstopiti, če ima njen mož FIRMO. Če gremo tako razmišljat, potem v vladi ne smeti nihče, ki je poslovno uspešen, ima izkušnje in podobno... Po zakonu (TO VELJA TUDI V USA) ne sme v ...prikaži več tem primeru priti do konflikta interesov. V tem primeru je TO ONA SAMA priznala in kljub dobljenemu poslu pogodbe ne bo PODPISALA. Njen mož se je na razpis prijavil že pred meseci, posel je tudi dobil, ker pa je sedaj postala ona ministrica, pogodbe ne bo podpisala, kar pomeni, da bo posel dobil nekdo drug (ALI NI TO POŠTENO?)Je pa res, da je eno tu ena redkih, ki se tega načela drži, ne vemo pa, če se bo tega držala tudi v prihodnje!

  • mph 14:54 19.marec 2014.

    Kaj je morda na vidiku že nova afera tipa KPK? Morda pa je dejansko v tej državi, da so čisto vsi dobro namazani z maslom pa glavi, da enostavno poštnjakov ni.

  • ac-dc 15:56 19.marec 2014.

    Saj pri nas ne more bit drugače...imamo permanenten Balkan sindrom.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.