Slovenija
222 ogledov

Ministrico Miliojko Kolar Celarc zapustili obe državni sekretarki

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • wolf.ata 12:25 26.april 2017.

    ja g.ministrica,kje je sedaj ukinitev Pzz,madona,kaj niso nakradli že dosti gospodje iz zavarovalnic,plačaš obvezno in prostovoljno zavarovanje in še kaj dodatno doplačaš sam plus še kako zavarovanje,da prej prideš na vrsto,pa čakaš 1-2 leti,če ne umreš vmes,ja in to plačuješ ...prikaži večš mogoče 20-30 let,ja denar pa nekje ostane,nekdo ima nov avto,hišo itd.,

  • Avatar Leon
    Leon 15:09 26.april 2017.

    Problem zdravstvene reforme je najprej Kolarjeva ,ki je s svojimi akrobacijami dosegla dno državne birokracije kakor tudi zdravniki in zdravniška zbornica . Vse skupaj pa gleda vlada z najvišjimi moralnimi in etičnimi načeli v zgodovini .................... gorate deželi pod Kandaharjem.

  • francl12 15:28 26.april 2017.

    URNA POSTAVKA 35€. PA OD KOD JIM TO!!!!NE ZASLUŽI SI NITI 5€ NA URO!!!!BANDA FRDAMANA SESALSKA!!!

  • partizanka 18:41 26.april 2017.

    primerjajte: za delo v nočni izmeni v Revozu dobiš 4 eure brutto, ko prideš zjutraj domov ne moreš dvigniti rolet....

  • Lavdan 20:30 26.april 2017.

    Prepovedati delo zdravnikom v več ambulantah, saj z letanjem sem in tja samo izgubljajo dragocen čas, ko bi lahko delali. Bolniki bi rade volje prišli k njim, če bi jim kdo povedal kam.To da so za enak poseg v ...prikaži več državi čakalne vrste zelo različne, bi pri sodobnih komunikacijah ne smelo biti. Pacienti bi šli kamorkoli, če bi vedeli kam.

  • valerijakregar 15:19 26.april 2017.

    spet en iz naftalina.kot ministrantka za lobije.ja, pokojnine so majhne, zato pomagajmo še enemu od naših.

  • jakec1575 17:42 26.april 2017.

    Prej bo ves svet nehal kuriti fosilna goriva, kot bo Slovenija dobila novo zdravstveno reformo. To mi je danes povsem jasno. To ni pesimizem. To je izračun, na podlagi dejstev o poznavanju spreg med akterji, ki nocejo sprememb. Legalno tako ...prikaži več odteka denar iz vecnega vrlca blagajne, ki jo drago placujemo.

  • brencl47 13:47 26.april 2017.

    Kradejo žal tisti, ki denar razporejajo in nasprotujejo nadzoru nad njegovo porabo - torej ministrstvo in izvajalci! Spomnimo se kolikokrat je Fakin izjavil, da ima zvezane roke nad nadzorom porabe denarja. Zato je moral tudi oditi! Združitev denarja je zgolj ...prikaži več povečanje oz. poenotenje vreče denarja iz katere je zagotovljeno odtekanje brez nadzora.Že samo metanje 50 mio pred kratkim v zdravniške vrste ni ničesar pripomoglo k zmanjšanju čakalnih vrst. Pripomoglo bi edino povečanjre števila posameznih storitev, ki bi bile lahko in zgolj obračunane v breme tega zneska. Dokler pa imamo realsocialistično planiranje, efekta ne bo. Le plačilo in fakturiranje dejansko opravljene storitve bo prineslo napredek.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.