Slovenija
24 ogledov

Ministrstvo predstavlja načrt za prihodnjih deset let

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4krogci 15:43 17.junij 2015.

    Sepravi bi ona rešvala zdravstvo s tem da bi nove davke in trosarine uvedla??? A je ta normalna??? Kaj ko bi raje malo plače dohtarjeu porihtala? cene zdravil spravli na realna? nadzor zdravnikov katerim pacienti cudezno umirajo - takih je dost pri nas ???

  • 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 10:58 17.junij 2015.

    Od dohodkov s katerimi vplačujem za rento in naložbe od katerih pričakujem dividende sem enkrat že plačal visoke prispevke. S kakšno pravico bi sedaj ta ženska rada od tega še enkrat pobirala prispevke??? Naj enostavno določi fiksno zavarovalno premijo, ki ...prikaži več jo mora plačati vsak zavarovanec plus/minus socialni dodatki/odbitki in konec razprave.

  • h3o 11:54 17.junij 2015.

    nekako moramo plačevati gospodine jahte, in njihove letalonosilke. vse to stane! Da bi pa migrante zasužnjili, pa tudi cigane, ne to pa ne!

  • Trk Kočevje 12:06 17.junij 2015.

    naša država je največji lopov

  • Trk Kočevje 12:07 17.junij 2015.

    banda

  • Milan Novak 13:35 17.junij 2015.

    200 na uro je pri nas prepovedano !!

  • h3o 14:42 17.junij 2015.

    jaki, a veš da si ti tudi fukjen. Le da ti tega ne veš. To pa pomeni, da si primitiven

  • mph 14:43 17.junij 2015.

    Malo si poglejte afere iz preteklosti, ta je ta zadnja, ki bi imela kaj iskat na tej poziciji. Ampak Cmerar je človek rekordov, za vsakega naslednjega ministra poskuša najti nekoga še slabšega.

  • Lavdan 14:43 17.junij 2015.

    Vsa oblast dela na tem kako bi ljudem kolikor se le da zagrenili življenje.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:45 17.junij 2015.

    "Trenutno imamo izjemno asimetrično obremenitev različnih kategorij zavarovancev. Medtem ko zaposlena populacija za obvezno zdravstveno zavarovanje v povprečju plačuje 203 evre na mesec, za isti obseg pravic druge kategorije plačujejo bistveno manj," je zapisano v resoluciji."Torej bojo nezaposleni morali ...prikaži več plačevat več? al kak naj si razlagam to?

  • bojci 17:11 17.junij 2015.

    Najboljše da se ministrica odpravi v svoj nezaslužen pokoj mladim pa naj odstopi delovno mesto saj po videzu sodeč bi morala v penzijon že pred kakšnimi petimi leti ne pa da se dela norca iz cele že tako uničene Slovenije.

  • Skippy 17:42 17.junij 2015.

    Ta vlada itak uvaja samo neke nove prepovedi.

  • Skippy 17:43 17.junij 2015.

    ja kdo pa misliš, da plačujejo za škodo? Čemu pa misliš, da služijo trošarine?

  • Skippy 17:44 17.junij 2015.

    Zakaj se ljudje ne smejo sami odločiti, koliko bodo pili, kaj kadili itd.? Saj itak plačujejo milijon zavarovanj, najvišje davke na svetu, trošarine, milijon posebnih dajatev itd.

  • moder 08:41 18.junij 2015.

    Glede na to da polek nje sedi Nina Pirnat, ni bilo pričakovati nič manj od genocida nad lastnim narodom,...

  • Ferluci 15:30 18.junij 2015.

    Kar ste volili, to imate. In kaj vam zdaj ni všeč?

  • skrutm 10:59 17.junij 2015.

    seveda, je treba vec placevati, zavarovalnicarji dobijo premalo, vse drazje placujemo poskodbe, ki jih povzrocijo pijani, vse vec stanejo posledice kajenja, je treba od nekje dobit, saj menda ne mislis, da bodo pijanci sami placali za skodo, ki jo povzrocijo ...prikaži več in kadilci za svoje zdravljenje, pa luksuzne avte zavarovalnicarjev je treba zamenjat, pa jim kupit nove iPade in iPhone,... kaj mislis, da bodo ti sami zbirali denar po facebooku in medijih in dobrodelnih prireditvah tako, kot starsi bolnih otrok, ki jim ZZZS ne odobri zdravljenja, pripomockov, terapij... saj niso s hruske padl.

  • res.no 10:09 17.junij 2015.

    pa kakšne predloge daje ta ženska v javnost - a je res ni nič sram?Najprej s tistimi urgencami - totalno mimo, zgrešeno, leta nazaj... ljudje bodo na slabšem...zdaj pa pride z idejo, da bi pa še več plačevali...<br ...prikaži več />japaja da - naj ji razodene svojo idejo: najprej naj pokaže svoje sposobnosti in uredi sistem celotni tako, da ne bo več podkupovanj in odtekanja denarja v privat žepe (kjer se kot lahko beremo v medijih izgubljajo milijoni), pa naj poskrbi z ukrepi in v njih zahtevano odgovornostjo, da bodo zdravniki na svojih del. mestih odgovorni, strokovni in visoko etični - torej,d a bolniki, kaj šele najmlajši zaradi njihovih medsebojnih zdrah, ne bodo umirali... ko bo pri tem red naredila bo kar naenkrat ugotovila, da denarja je v naši zdravstveni blagajni je že sedaj dovolj, če pa še bodo sodelovali njeni kolegi v vladi in uredili sistem v državi, kjer bo državljanu vsakemu omogočeno dobiti pošteno plačano delo od katerega bodo ti z veseljem za kakovostne storitve

  • peromornar 14:33 17.junij 2015.

    Vse kar Kolarjeva pove je bolje/slabše. Nakladanje o "solidarnosti, univerzalnosti, pravičnosti, dostopnosti, kakovosti in varnosti ki ostajajo poglavitne vrednote slovenskega zdravstvenega sistema" je obsojeno na propad dokler se sistemsko ne reši gordijev vozel koncesij, izrabljanja socialnih resursov v privatne namene ...prikaži več in vseh mogočih ropanj zdravstvene blagajne preko provizij in fiktivnih naročil . Torej, našemu vrlemu sindikalistu Kuštrinu: a boste delali v socialnem zdravstvu ali ne? Če ne, vozi tam kje ti bo bolje! Hočeš privatno prakso - ven iz sociale in si ustvari privatno prakso brez resursov iz javnega zdravstva (ni več uporabe MRI in CAT in še nevemčesa v popoldanskem času za privatni račun). Gospod Kuštrin, sedaj mešate meglo zaradi grozot na srčni pediatriji. Seveda, tam so se "klali" med sabo zaradi česa? Zaradi denarja, zaradi bolanih egotov in to vi g.Kuštrin sedaj pometate pod preprogo z neko tam "mega" stavko. Mnenje moje malenkosti - vse skupaj bi vas nagnal na cest

  • francl12 16:21 17.junij 2015.

    - ampak pri nas ni ovir za lopove in goljufe, ti grejo tudi 500 na uro in gazijo vse pred sabo če je treba. Banda parlamentarska, vse vas je treba nagnat!Zakaj smo na svetu, da nas trpinčijo, ali zato, ...prikaži več da bomo v miru in dostojno preživeli teh nekaj let kolikor nam še preostane????

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.