Slovenija
12835 ogledov

Ministrstvo za kulturo zavajalo s podatki o mobingu

Komentarjev 12
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • jakec1575 10:14 31.januar 2019.

  Ker jim je bilo onemogoceno izobrazevanje??? To ti ne pripada po difoltu. Eni v javnem sektorju res mislijo, da jim vse priprada. Če so kolegi dobili, pa cetudi po vip se ne pomeni, da ti to pripada. Ceprav je znano, ...prikaži več da so na Obrambnem ministrstvu mnogi v rednem delovnem casu diplomirali na racun davkoplacevalcev. Je mogoce, ce nadrejeni odredi ni pa to pravica.

  • Aro 11:33 31.januar 2019.

   Prav imaš Jakec, onemogočeno izobraževanje?? vtf? Tja mora priti že izobražen v skladu z razpisom. Ne pa potem pridobivati izobrazbo za naš denar. Dodatno izobraževanje in usposabljanje pa je drug problem. Tega pa delodajalec določi po svoji potrebi in presoji. ...prikaži več. Niso vsi sposobni za to. Dejte bit malo realni ljudje. Mene ki mam 170 cm pač ne bodo dali na dodatno izobraževanje za košarkarja?? ali pa bi morali?

 • sam50 10:00 31.januar 2019.

  Vse,kateri so mobing izvajali na cesto,pa nikdar več zaposlitve v javnem sektorju,sploh pa ne na vodilnih mestih. Ampak pri nas bodo zakon prilagodili takšnim barabam in zgodbe se bodo le še stopnjevale....

  • brencl47 10:21 31.januar 2019.

   Problem je, da pri nas vsakdo hoče delat zgolj tisto, kar mu paše. Če ni tako, pa je že "mobing"!

  • tomaz 10:58 31.januar 2019.

   Sam50....ne poznam nobenega šefa, ki bi ne povzdignil glas, če nekdo od podrejenih nebi opravljal svojih nalog, ne poznam pa tudi nobenega, ki bi vsaj enkrat službeni avto nebi uporabil tudi za kak zasebni prevoz. Vedno se poslužujejo tega obtoževanja ...prikaži večtoževanja le tisti, ki jim je v interesu da bi dobili takega šefa, ki bi jim odnašal zadnjico in bi sami lahko delali po svoji volji.

  • popokatopetl 13:51 31.januar 2019.

   Žal so mobsterji ponavadi pretkane in vplivne barabe in čeprav naredijo 5x več škode kot vsi lenuhi v JU skupaj jih je na koncu težko obsodit, ker se na sodišču vse nekako zrelativizira, največje žrtve odstopijo ker ne zdržijo pritiska.

 • migi 10:10 31.januar 2019.

  Še tisti,ki kradejo,poneverjajo...se jim nič ne zgodi...ali pač.....sodba v "imenu ljudstva"...da ni besed!!! Zato naj ne pišejo "sodbe v imenu ljudstva"...ker sem jaz ljudstvo in nikakor se ne strinjam da lumpi pristanejo v sodbi "pogojno"...Zapret, delat,in tako dolgo sedet,da poplača!!!!

 • tomaz 10:51 31.januar 2019.

  Ma dajte no, na MK že leta sedijo eni in isti uslužbenci, ki so obremenjeni z določenimi preteklimi praksami, če pa nekdo hoče ključ delitve sredstev prilagoditi bolj pošteno in prilagojeno današnjim časom, je pa takoj obtožba mobinga. Prav vsi, ...prikaži več Prav vsi, ki imamo kaj opraviti z MK že leta dvomimo , kako so se delila sredstva v preteklosti in komu. Tu je v ozadju keš in ne mobing. Nekaterim se pa verjetno tudi malo hlače tresejo, da bi kak okostnjak ne padel iz omare.

 • Skipi 10:34 31.januar 2019.

  146-27 vodilnih = 119 ljudi, ki je podalo 106 prijav za mobing v zadnjih 3 letih. Dajte zapret to ministrstvo vse pa pošljite čistit stranišča na železnice in avtocestna postajališča.

 • Aro 11:12 31.januar 2019.

  Še en dokaz, da to ministrstvo ne more biti samostojno! Ne vejo nič , ne znajo nič, nimajo pojma o menedžiranju, niso opravilno sposobni. treba jih je priključiti enemu normalnemu ministrstvu, z normalnim ministrom in naterati, da delajo-DELAJO!

 • borut08 17:44 31.januar 2019.

  V nasi drzavi se na vsakega,ki je posten in se drzi zakonov izvajajo pritiski,ki lahko ljudi privedejo tudi do samomora.Komunizem po komunizmu in diktatura!

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.