Slovenija
41 ogledov

Miro Cerar povabil Melanio Trump na obisk v Slovenijo

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • allstarr111 14:08 10.november 2016.

    Cerar je na njegovo žalost ne bo dočakal, ker takrat te vlade tudi če zdži do konca mandata ne bo več, edin če ga izvolijo še enkrat. Mislm pa da vem kaj bi radi levaki od Trumpa oz. Melanije, da ...prikaži več jim nekako razkrije formulo za uspeh na volitvah, to jih zanima, nič drugega.Edin en benefit kar bi lahko potegnili kot narod, je ta da se zlobira sestanek Trump - Putin na brdu kot je že bilo. Kdo ve morda pa le kaj uspejo iztržit, ampak ne vem če bo to v domeni te vlade.

  • Plavi-mil 16:16 10.november 2016.

    A, se bo že nehal sliniti, take kot je on , ona nima niti za predražnik, sevedi ji bodo svetovalci povedali, da je cel slovenski politični levi vrh navijal za Clintonovo, njo in Trumpa, pa so imeli za tepce.

  • Avatar praufo
    praufo 16:13 11.november 2016.

    tolk se zdej eni slinijo, da slina teče po savi dol ... dejte se malo zbrat ... kot prvo tramp še ni zaprisegu, kot drugo, pa ne vem kaj pričakujete zato ker je melanija - žena predsednika slovenka, al bo ...prikaži več prinesla miljone al kaj, vsa ta povabila so na mestu, ampak, vse kaže na hudo in neokusno slinjenje, ... ona je pač šla takrat v ameriko in srečala kogar je in živi kot živi in ima pravico, da tako živi, svojo domovino je zapustila ker tukaj ni bilo perspektive, to je zelo boleče za človeka, ampak to pač stori, ker želi v boljši svet, ni edina, takih melanijh je na tisoče, ki se niso in se nikoli ne bodo vrnile

  • an.star 14:42 10.november 2016.

    Končno!Kot Slovenec sem ponosen, da bo Slovenka, prva dama sveta.Po celi Sloveniji, bi morali slavnostno, razobesti slovenske in ameriške zastave, ali pa vsaj v Melanijem rojstnem kraju Sevnici..ampak sevniški župan ni sposoben narediti nič! Naj gre nazaj krave past!

  • KOJAK 15:36 10.november 2016.

    Škoda ker je arbitraža padla v vodo ali pa tudi ne! Vsekakor imamo dodaten adut v Beli hiši ko bomo rabili kje dodatno zunanje politično pomoč. Upam da se bo to izkazalo v odnosih s Hrvaško. Vi ki pa mislite ...prikaži več da je to klečeplazenje Cerarja ali pa Pahorja ste mi prav smešni. Prav rad bi vas videl kako v svojih službicah klečeplazite za svojimi šefi, pred njimi ste vsi medeni, za vratom pa udrihate po njih... bruh bruh slovenceljni.

  • Majazmaja 16:17 10.november 2016.

    Vprašanje, če ima Melania sploh še slovensko državljanstvo. Pri pridobitvi tujega gre namreč za to, da moraš slovenskega vrniti. Sicer lahko zanj kasneje (en dan!) zaprosiš in ga dobiš, ampak dvomim, da se ji je dalo ukvarjati s tako malenkostjo. ...prikaži več Se pa strinjam s tvojim komentarjem ... Že ko se je poročila s Trumpom, so nekateri Slovenceljni mislili, da bo kar priključil cev, po kateri bo pritekel denar.

  • k0libri 14:19 10.november 2016.

    V naših genih je zapisana servilnost, hlapčevstvo in evforija ob tem, ko imamo priložnost hlapčevstvo potrditi ali ga ponovno ustvariti. Naj pride, kdo ji brani, vendar da vrh oblasti vabi nekoga, ki z oblastjo nima nobene veze, je isto, kot ...prikaži več če bi povabil Murihnota ali Ronaldota.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 14:54 10.november 2016.

    Ne vem zakaj vabit Melanijo,saj je ona doma v sevnici in lahko pride kadar hoče,brez Cmerarjevega vabila.Vsi bi se sedaj hotel nekaj sisat poleg Trumpa in Melanije,samo,če se ne motim oba ne jebeta Slovenije in Slovenceljev,žal.

  • dd 14:54 10.november 2016.

    Sramota , da izobešajo ljudje ameriško zastavo. Kje so zdaj zavedni Slovenci? Dol s tako hlapčevskim odnosom. Ali se bomo sedaj kar sami potujčevali? Moji predniki so se borili za samostojnost, svoj ponos in čast.!!

  • sprehajalec 16:52 10.november 2016.

    Bedniki, namesto da cela Slovenija navija za Slovenskega zeta, priredi ognjemet v čast njegove zmage, slovenska politika in poduhovljeni kvazi intelektualci navijajo za njegovo politično nasprotnico in zasmehujejo Trumpa. RTV Slovenija še danes provocira s članki nenaklonjenimi Trumpu.\s\sSram vas bodi.

  • Bond 16:53 10.november 2016.

    No končno ena normalna poteza. To bo sedaj hladna prha za slovenske postkomunistične medije in novinarje, ki so do sedaj v glavnem pljuvali po Melaniji.

  • valerijakregar 20:40 10.november 2016.

    oprosti, vendar sem nekje brala, da so v njenem rojstnem kraju visele naše in ameriške zastave.

  • Avatar praufo
    praufo 16:05 11.november 2016.

    no da ne boš pregoru ... v sloveniji se izobešajo slovenske zastave, pa še teh ne uporabljamo, ne vem pa zakaj ameriške

  • sprehajalec 18:15 11.november 2016.

    Kaj ima Cerar vabiti, če je Slovenka. Naj se najprej opraviči v imenu medijev, trač revij, oblastnikov. Potem pa pred Skupščino na kolenih prositi odpuščanja.

  • ode 22:09 11.november 2016.

    Če bi postala prva dama Bolgarije, ne bi nikjer visele bolgarske zastave.

  • matermila 07:58 12.november 2016.

    Slinavi se že slini.

  • Ferluci 08:20 12.november 2016.

    Cmerarja je zadnja mačka Vesna pustila, zdaj pa išče novo priložnost. Samo pri Melaniji bo bolj težko...

  • Avatar Leon
    Leon 14:04 10.november 2016.

    Pričakoval sem,da se bo prvi priliznil Borat (morda celo je neuradno) ,vendar tudi Cerarjevo klečeplazništvo in udinjanje je ostalo na istih moralnih in etičnih načelih. Vsekakor pa mene ne omenjajte v vaših protokolih,ker jaz ne grem pod rep nikomur g.Cerar !

  • valerijakregar 20:45 10.november 2016.

    le koliko naših vladnih krjavljev je sedaj že čestitalo zakoncema Trump???!!!!!!!!!!!!!!!nenadoma vsi hočejo biti prvi.........hinavci !!!!!!!!!!kot tale s pralnim strojem na hodniku :http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/karl-erjavec-pisal-melanii-veseli-se-srecanjaračunam in upam, da se še po moško potolčejo med seboj, KONVERTITI ...prikaži večI !!!!!!!!!!!!brez škode.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.