Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
1312 ogledov

Miti in bajke slovenskih volitev

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Jeannette_Ross 10:51 08.junij 2022.

    Google zdaj plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro za spletno delo od doma. Moja zadnja plača je znašala 18.537 $ od tega lahkega in preprostega dela. To je neverjetno in dobički so neverjetni. ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦

  • rd2dmk2 14:47 20.april 2022.

    g.Gams ima nekaj prav. kmalu slovencev ne bo več. in to je edino kar se strinjam. bompovedal takole denacionalizacija je vrnila zemljo kmetom, ki to niso že par generacij. in kaj delajo z njo ? služijo na tak al drugačen ...prikaži več način, samo hrana se tam ne prideluje. drugič zavedanje da imamo samo dvoje svoje znanje, in zemljo na kateri smo. prvo pustimo, drugo pa je takole, če skor nikomor ni mar, kaj počnejo pri nas turisti, in jim za vse njihove lumparije se ne iztavi račun, ker ...

    • rd2dmk2 14:51 20.april 2022.

      .... ker nam vržejo usput mal drobiža, predbsem tistim, ki svojo z denacionalizacijo pridobljeno zemljo razdajajo turistom da lahko svinjajo. zavest, da naj bi na svoji zemlji delali tako, da bo lepe, čista in dpstojna zdravega življena že kakšnemu rodu ...prikaži veču manjka na veliko. in tu bodo živeli prekarci, dokler bo plača, ko jo pa ne bo, bodo pa smetišča. če ne bo nekdo povedal da je treba iz hlapcev ratat gospodar.

    • endrug 10:07 26.april 2022.

      Slovencev ne bo več? Bomo, bomo, ker se tujci asimilirajo. Balkanci celo zelo uspešno. Res so ponosni na svoje korenine (kar je prav), a se imajo vseeno za Slovence. Vsaj tretja generacija.

    • rd2dmk2 14:04 26.april 2022.

      endrug, bom zelo vesel če se tvoje želje uresničijo, samo dokler bo v sloveniji več kebabnic in čevapčinic kot pa pekarn potice in kioskov s žganci sem zelo skeptičen..je pa težko priti do tretjega rodu, če ne moreš si navabt ...prikaži več vsako leto novih belih tenisk,ogriženega jabuka pa bmw, pa še kakšno podobno malenkost. no mogoče bo se dalo vse to zalužit z glapingi, pa če bo žičnica na triglav, dokler ne bo plastika in pikne od coca-cole povsod in bodo turisti pobegnil nekam.

  • PasjaProcesija 12:28 19.april 2022.

    1. Slaba demografska slika je v delu posledica tudi širše pop-kulture, ki za lasten obstoj promovira multikulturnost in demonizira tradicionalnost in družino. Tudi politiki se za svoj obstoj obnašajo komercialno, trendom sledijo in jih spodbujajo. 2. Prihodnost pripada ženskam, rekel ...prikaži več bi na srečo. So bolje izobražene, imajo boljši čut za soljudi in niso nagnjene k tveganju. Preobrat je neizogiben in ne potrebuje spodbude. Pri osebnih pravicah pa smo šli predaleč, prag strpnosti je previsok.

    • PasjaProcesija 12:34 19.april 2022.

      3. Na lokalnem nivoju se uspešnost veljakov meri v infrastrukturnih dosežkih. Dokler ne spremenimo tega pogleda, se bo nesmiselna pozidava nadaljevala. Zasledovanje samooskrb pa bo v naslednjem desetletju šlo v smer promocije vegetarijanstva, ker ta način za preskrbo prebivalstva potrebuje ...prikaži več bistveno manj površin. 4. Pošiljanje orožja Ukrajini je v več pogledih pravilno. Agresor je Rusija. Slovenija podpira napadene, kar je moralno upravičeno. Ukrajinski poraz ne bi prinesel miru, ruski pa mogoče.

    • PasjaProcesija 12:42 19.april 2022.

      5. Z izobraževanji bi morali znatno povečati število zdravnikov. Ukrep je smiseln že zaradi starajočega prebivalstva, ki bo potrebovalo oskrbo. Presežek kadra bi preprečil plačna izsiljevanja, zmanjšala bi se izgorelost v obremenjenih panogah. Glavno denarno rezervo pa ima zdravstvo v ...prikaži več preplačani opremi. 6. Če ne uvedemo neposrednih volitev, bomo ostali v kameni dobi. Obstoječi sistem nam ponuja stranke in kandidate na nivoju TV-prodaje. Neposredne volitve bi omogočile izvolitev operativcev.

    • Avatar Leon
      Leon 06:04 05.junij 2022.

      Kaj se dogaja? Borut Pahor obljublja nagrade in deli tisočake ....pozabil si ga omeniti.

  • endrug 10:04 26.april 2022.

    Tupu se je že čisto skisalo. No, tisto z reklamami pa ima prav.

  • igorgeus 17:53 19.april 2022.

    takšne gluposti lahko napiše le stari beli moški, ki se ne zaveda svojih dejanskih privilegijev in se počuti ogroženega v svojem obstoju, ker so se ženske odločile, da ni dovolj dober, da bi bil oče njihovim otrokom. čakam, da bo ...prikaži več kateri od vas prišel na idejo, da ženske prisili v rojevanje v imenu višjih ciljev, če že same nočejo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.