Žena ima hibridno Corollo 184 KM, sam Octavio blagi hibrid 150 KM. Če bi primerjal povprečje pod enakimi pogoji, 1/3 mestne vožnje, 1/3 primestne oz. relacijske, ter 1/3 avtoceste lahko iz prve roke povem, da na koncu ni neke bistvene… ...prikaži več razlike, oz. prednosti hibrida. Definitivno je prednost Corolle mestna vožnje, saj ima cca. 2l nižjo porabo, vendar pa Octavia nato večino nadoknadi na avtocesti, relacija je tam-tam, oz rahla prednost Corolle, ki danes kaže povprečje 5,3l, Octavia pa 5.8l...
Niti poraba ni prav nič dizelska oziroma hibridna, štirivaljnik je na avtocesti zahteval čez sedem litrov bencina za vsakih 100 kilometrov.
1,6 litrski dizel z adblujem pa porabi 6,5 litra,in je malenkost čistejši od bencinarja,kje je zdaj elokoško zeleno ima pa isti navor
Taksni pogoni, mi pa popolnoma niso čisto nic jasni..Bencina pa Disel, manj pravita boljse se peljeta pa se na AC nista ovira..In to naj bi bil zeleni prehod, Meni se vse bolj zdi rdeci nateg
Žena ima hibridno Corollo 184 KM, sam Octavio blagi hibrid 150 KM. Če bi primerjal povprečje pod enakimi pogoji, 1/3 mestne vožnje, 1/3 primestne oz. relacijske, ter 1/3 avtoceste lahko iz prve roke povem, da na koncu ni neke bistvene… ...prikaži več razlike, oz. prednosti hibrida. Definitivno je prednost Corolle mestna vožnje, saj ima cca. 2l nižjo porabo, vendar pa Octavia nato večino nadoknadi na avtocesti, relacija je tam-tam, oz rahla prednost Corolle, ki danes kaže povprečje 5,3l, Octavia pa 5.8l...
Niti poraba ni prav nič dizelska oziroma hibridna, štirivaljnik je na avtocesti zahteval čez sedem litrov bencina za vsakih 100 kilometrov. 1,6 litrski dizel z adblujem pa porabi 6,5 litra,in je malenkost čistejši od bencinarja,kje je zdaj elokoško zeleno ima pa isti navor
Pri takšni tupi obliki je to še malo!
Čakamo na Hondo shutle,2,0 tdi 150 KM,AVTOMATIK,KO BO ME OBVESTITE
Torej, nikoli ;-)
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Ena najgrših hond!
Taksni pogoni, mi pa popolnoma niso čisto nic jasni..Bencina pa Disel, manj pravita boljse se peljeta pa se na AC nista ovira..In to naj bi bil zeleni prehod, Meni se vse bolj zdi rdeci nateg