Zdravje /zdravje/prehrana
81 ogledov

"Mnogi postanejo alergiki že, ko nekdo govori o tem"

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Vesna Gomboc 15:44 14.december 2014.

    Vedno so mi zanimivi strokovnjaki za prehrano, ki so sami pretežki.

  • Pepe007 17:02 14.december 2014.

    Najprej se moraš vprašati, kaj je pretežko? Kaj je merilo? Da ni merilo postavljeno narobe?

  • Pepe007 17:03 14.december 2014.

    Krivi so potrošniki. Država ne more državljanom narediti možganov, če jih nimajo.

  • Vesna Gomboc 17:06 14.december 2014.

    Gospa na prvi sliki ima - po kakršnemkoli merilu - vsaj pet kilogramov odveč. Zato dvomim v njene nasvete ali pa se jih sama ne drži.

  • mph 11:16 14.december 2014.

    Uau, to pa je nasvet, uživat drobovino (jetra), pa rdeče meso, .... In še naprej svetuje "vsega po malem", tudi živalskih beljakovin, pa čeprav je par velikih študij, največja The Cina Study, pokazalo nesporno povezavo med en kup boleznimi in ...prikaži več uživanjem živalske hrane, še predvsem mleka (no, to je bilo presenečenje za marsikoga), ki je še bolj kot kaže škodljivo kot pa uživanje mesa. Če res samo na račun mlečnega sladkorja ali ne, nisem naprej raziskoval. Sicer sam še vedno uživam mešano, ker časovno in finančno ne znese drugače, se pa vsekakor trudim omejiti vnos živalskih maščob, mesa že itak desetletja jem malo-nič, .... Bi bilo dobro, če bi se vsi ti specialisti občasno malo ažurirali.

  • erikkk 10:25 14.december 2014.

    Hudo narobe je da uvažamo same smeti od hrane ... in temu bi bilo treba naredit konec.... krivci so so trgovci ki te pocen smeti pobirajo po evropi pa jih nam prodajajo kot skoraj prvorazredno drago robo ...Ko ...prikaži več bo država prepovedala tako prakso potem lahko računate na višjo raven zdravja pri ljudeh , s tem pa tudi več volje do dela ...

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:04 14.december 2014.

    "Pri mojih otrocih in vnukih se je najbolj obneslo, da sem jih vključila v pripravo hrane oziroma jedi. "Ta trik mi je všeč. Se pa vid da je "old school" nutricistka stare šole. Drži da je treba imet raznoliko ...prikaži večo hrano. Ima pa tud mal omejen zadržan "za zihr" pogled na hrano. Namreč težje je uravnotežit hrano kot vegererianc, je pa mogoče in potem takem tudi bolj zdravo. Kar se Janezek nauči to Janezek zna... in potem se ne meni za naprednejša spoznanja...

  • 4krogci 12:01 14.december 2014.

    Sedaj pa hitro vsi v Hofer po najbolje ocenjen izdelek od 10 ocenjenih, povprečna trgovinica ima pa vsaj 20 takih izdelkov hahahahaLjudje vsega je treba po malem jest in še posebej poslušat telo kaj mu paša in kaj ne ...prikaži več in se temu prilagodit! Pa hrano kupit pri lokalnem kmetu na črno (ja na črno ja!!! Kar se prodaja z računi je namenjeno prodaji in s tem tudi bolj napolnjeno z kemikalijami) ne pa po trgovskih centrih!!Letosna sezona mandarin iz podrocja neretve je bila odpeljana v nemcijo in ostale podobne drzave, docim ostali smo dobil pa lanske ostanke, kateri so bili po eno leto v hladilnicah!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.