Magazin /magazin/film-glasba-tv
38 ogledov

"Moje znanje kuhe je boljše od večine"

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • miho 13:44 06.november 2012.

    Tale Gostilna išče šefa je, milo rečeno, nakladanje in tole izpadanje je samo pesek v oči. Vnaprej se ve, kdo bo moral izpasti, glasovanje ob ponedeljkih je pa samo vaba za ženske, ki to sranje gledajo in svojim močnejšim polovicam ...prikaži več onemogočijo gledati kaj bolj pametnega. S slike (zgoraj) in tudi s samih oddaj se vidi, da niso v živo, ampak so posnete in to vse do zadnje. Ne vem, kako lahko potem razumem, da se v tem mrazu hodi v kratkih rokavih??? Saj menda na POP TV ne kurijo tako drastično, da jim je vroče že, če imajo na sebi najtanjši pulover z dolgimi rokavi??? Poleg tega: Kje so kuharske halje??? Ja, Nick super kuha, problem pa je, da se je že vnaprej vedelo, da bo moral oditi in zdaj je občinstvo besno, ker je videlo, da nekaj ne štima. Končno je prišla resnica ven!!! Zato pa jaz tega zosa ne gledam!

  • NejaS 14:56 06.november 2012.

    No, sicer tudi jaz ne gledam tega zosa, kot si tole lepo poimenoval. Ampak vseeno bi ti rada povedala, da je pod lučmi (odrskimi, televizijskimi) zelo zelo vroče, da ti dol teče. Zato razumem, da so ljudje v kratkih rokavih ...prikaži več in ne bi tole vzela kot dokaz. Pa tudi sicer - pri nas doma ogrevamo na 19-23 stopinj pa sem včasih v kratkih rokavih, sploh, če sem bila čez dan zelo aktivna.

  • dostvasmam 09:07 08.november 2012.

    @miho, sej ne da zagovarjam tale šov, ampak "kuharske halje"? sam sem kuhar, pa ne vem za nobene halje. kuharji nosijo uniforme. in če so bolj moderne ni nič narobe s tem, važno je da so čiste. šov je posnet ...prikaži večt v kuhinji in v stanovanju, in uniforma se nosi na delovnem mestu. saj avtomehanik tudi ne gre kar v šmirastem pajacu na kavč pred tv :) halje imajo ponavadi mesarji.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.