Slovenija
17 ogledov

MOL ni za prepoved

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mihatirs 08:21 05.oktober 2012.

    Ja hvala bogu da vsaj ena občina normalno razmišlja, taka prepoved bi nas vrnila nazaj v srednji vek. Smeti k ostajajo(čeprav se grdo sliš) pa dejansko dajejo nekaj dodatnih služb nekaterim ljudem.

  • gggg 07:41 05.oktober 2012.

    In kaj je MOL kot ustanoviteljica ljubljanskih OŠ dosedaj naredila za izobraževanje otrok glede popivanja?

  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 07:44 05.oktober 2012.

    To da ostanejo odpadki ni verjetno nobenemo vsec (niti tistim, ki popivajo verjetno), ampak je pa naravnost bolano stalo forsirat neke prepovedi - komu na cast? NSi? Ligi muslimanov? Kaj bo naslednje? Prepoved sedenja na tleh, ker se s tem ...prikaži več zali Jesusa/Alaha/Whatever? Bravo MOL!

  • gggg 09:07 05.oktober 2012.

    Tebi se verjetno bolno zdi tudi to, da ne cesti veljajo prometne omejitve hitrosti?... Zakoni in prepovedi so samo zato, da vlada nek red. Saj če bi imeli ljudje malo več moralne odgovornosti in se ravnali spoštljivo do narave ...prikaži več in do ljudi, potem marsikatere prepovedi nebi bilo treba napisat na papir in je uzakonit.

  • anonimni12 09:16 05.oktober 2012.

    da ne bom iz stola padu. Ocitno nisi bil se nikjer po svetu. Avstralija, New york in se nekaj je krajev, kjer je popivanje v javnosti prekrsek in je redno sankcioniran.

  • gggg 09:02 05.oktober 2012.

    NIhče ti ne prepoveduje, da nebi smel ob Ljubljanici v miru spit piva. Prepoved se nanaša na popivanje - to pa je po definiciji prekomerno pitje. In tako prekomerno pitje privede do nerazsodnih odločitev, kot je odmetavanje smeti, razgrajanje ipd.

  • revizorka 17:41 17.november 2012.

    Stališče MOL-a me čudi... Najprej so lepo uredili nabrežja in Kongresni trg,sedaj pa na teh površinah dopuščajo pijančevanje. Škoda,da so se za prepoved spomnili desničarji in jasno,da jim bo Janković nasprotoval,posledica pa bo,da se bo po nekaterih predelih Centra zvečer ...prikaži večr nevarno sprehajati. Menim,da je za žejne na razpolago več kot dovolj lokalov,ki morajo med drugim tudi spoštovati predpise in ki s svojo dejavnostjo tudi ustvarjajo delovna mesta. Menim,da javno popivanje ogroža varnost, pušča za sabo umazanijo(čiščenje plačujemo vsi) in ogroža delovna mesta v gostinstvu. Izgovori o liberalizmu tu niso na mestu.

  • gggg 09:04 05.oktober 2012.

    In po tvojem mnenju ti "nekateri ljudje" zelo uživajo ko za tabo pospravljajo smeti ob Ljubljanici. Popravi me, če si ti eden teh, ki opravljaš to delo pospravljanja in v tem uživaš, ob vedenju, da boš službo čistilca vseeno ...prikaži več imel, navsezadnje imajo na komunali še veliko drugega dela - lahko bi npr. pogosteje pobirali odpadno listje, ki leži na cestah in pločnikih!

  • korni1 08:46 05.oktober 2012.

    Da si jaz pri 33 letih, če mi zapaše ob Ljubljanici nebi smel v miru pive spit, zaradi ene par konzervativnih buč, ki so čisto ponesreč na položajih kjer so? Ja bilo bi dost žalostno....:/

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.