Slovenija
81 ogledov

MOL za prepoved predvajanja, za varuhinjo film ni sporen

Komentarjev 63
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • lucija.cestnik 16:59 06.oktober 2016.

    Ne razumem te gonje. Naj dajo na nasprotni strani trga nek video, ki navaja argumente za splav in to je to. Saj imamo svobodo govora (zaenkrat še), a ne? Glede na vso neumno pi***rijo, ki jo dnevno srečujemo na ekranih ...prikaži več in javnih panojih, ne vem zakaj je to tak problem. Spet so pa najbolj glasni tisti mediji, ki se prvi oglasijo, ko se "kršijo svoboščine" raznim njim priljubljenim družbenim skupinicam. Ko se pa dela norce recimo iz lika Brezjanske Marije, ki slovenskim vernikom veliko pomeni (sam ne spadam mednje) je pa to odraz svobodnega duha, umetniško delo in to je treba tolerirati oziroma celo povzdigovati, javno braniti, pisati komentarje ... Preveč političnega aktivizma, premalo novinarstva.

  • vrtnica 17:16 06.oktober 2016.

    Saj je video povsem življenski..., kot rojstvo otroka je. Ženske pa nja bodo predvsem odgovorne, da postanejo mamice takrat ko je čas, splav pa naj ostane res skrajno dejanje.Stališče MOL- A, da je predvajanje tega videa Ustavna kršitev, je ...prikaži več pa povsem napačno.Zanimivo...povsem normalno je bilo, ko so ljubljanski grad obsijale "mavrične" barve in so ljubljano preplavili "mavrični" zaljubljenci, to pa za župana LJ ni bilo prav nič sporno....Kaj je bolj naravno...rojstvo otroka, ali dva dedca v tangicah....,ki se ljubita v središču LJ....

  • jons 18:20 06.oktober 2016.

    mph, če se zavzemaš za resnico potem jo tudi sam govori. Citiraš namreč Lukov evangelij kjer Jezus v priliki pripoveduje zgodbo plemenitaša, ki ga podložniki sovražijo... besede, ki jih navajaš so besede plemenitaša in ne Jezusove.Če nekdo pripoveduje zgodbo ...prikaži več z nasilno vsebino je potem posledično le ta nasilnež?

  • Žurnalček 18:20 06.oktober 2016.

    Če bi bil jaz Župan , bi že poslal račun za postavitev reklamnega panoja in sicer kazen , ker nimajo dovoljenja , kakor tudi dnevno uporabo !

  • Žurnalček 18:23 06.oktober 2016.

    Kocka pohorca vse reši v sekundi ! Sam počakte na tekmo v soboto !

  • Avatar Leon
    Leon 14:25 06.oktober 2016.

    Pravilno ! Kam bi pa prišli ,če bi vsakdo na stenah posiljeval mimoidoče ? Ob tem se poraja vprašanje koga vse ob predsedniku in premierju izsiljuje RKC in zakaj ?

  • Avatar Leon
    Leon 14:30 06.oktober 2016.

    Izbira župana je odločitev meščanov ,zato hribovci o tem ne odločate !

  • boogin1 14:47 06.oktober 2016.

    LeonTo lahko trdiš zase, odločitev župana sigurno ni moja odločitev, saj me je bistveno bolj prizadela vabljenje nezakonitih migrantov in razni uničevalni pohodi ekstremnih levičarjev.

  • kapibara 15:04 06.oktober 2016.

    Jest pa apiliram na pristoijne urade, da žer enkrat "zaukažejo", da na Lj gradu visi SLO zastava.. če je že visela tista, od unih, ki jih tud po zimi ne zebe. ker jim je toplo..

  • Pepe007 15:18 06.oktober 2016.

    Kje točno v ustavi piše, da je splav pravica in denimo do katerega meseca? Ker kakor vemo, naša zakonodaja ne dopušča splava cel čas nosečnosti. Torej je očitno protiustavna, če v zakonodaji piše, da je splav pravica. Zato me ...prikaži več resno zanima, kje pravi bralec ustave najde, da je splav v ustavi zapisan kot pravica? Mogoče to najdejo županovi svetovalci. Vemo, da vsaj včasih on ni uporabljal elektronskih virov in potem težko na hitro prebere ustavo, ker je mogoče knjižica kje založena.

  • novispenjac 15:28 06.oktober 2016.

    @pepe: 35.člen "Zagotovljena je nedotakljivost človekove telesne in duševne celovitosti, njegove zasebnosti ter osebnostnih pravic." Vsaka ženska ima pravico razpolagati s svojim telesom. Zarodek se do 10 tedna šteje samo za del telesa.@mphZid cerkve je po mojem zasebna ...prikaži več last RKC ali kakega njenega satelita. Nasprotno pa je ljubljanski grad res javna last, vendar na njem visi zastava homoseksualcev. Zakaj ima interesna skupnost pravico oglaševati na javni površini katere vzdrževanje plačujem tudi sam? Osebno sem namreč proti promociji homoseksualnosti (čeprav homoseksualnosti sami ne nasprotujem).

  • jakec1575 15:56 06.oktober 2016.

    Prvo, naj se obdavcijo vse pušice in vsi tovrstni prihodki. ocena je, da jih je za 64 mio letno. torej naj placajo davek od tega.

  • MK 15:57 06.oktober 2016.

    Kaj pa ustava, ki pravi, da vsak na svojem lahko dela kar hoče!Bemti, ko gledam mavričarje s podporo župana z našim denarjem srat po mojem mestu je pa vse USTAVNO!PODPIRAM FRANČIŠKANE! pa nimam nič z njimi. ...prikaži več Pravica do svobodnega govora je nad vsem!

  • MK 15:58 06.oktober 2016.

    ne seri. vsaka mater lahko doji v vsaki RKC cerkvi. Kar pa težko rečem za džamijo.

  • MK 16:00 06.oktober 2016.

    kako pa ti veš katere davke plačujejo? a si njihov računovodja. a sploh veš kaj lapaš?a DDV ne plačujejo?a davek na funkcionalna zemljišča ne plačujejo?a prispevkov ne plačujejo vsi ki so zaposleni v njihovih organizacijahkar ...prikaži več pa mi damo v puščico je pa povsem NAŠA STVAR. ni tvoja, je pa MOJA!DEAL WITH IT!

  • MK 16:01 06.oktober 2016.

    NIŠTA KONTRA zokija. lahko bi tudi posnetek SAMOMORA podizvajalca GREP-a predvajal na fasadi mestne hiše.iz spoštovanja, do vseh umrlih dolžnikov Stožic.

  • MK 16:01 06.oktober 2016.

    kaj jaz delam na moji fasadi je moja stvar.ne omejuj mojih pravic bumbar!

  • MK 16:02 06.oktober 2016.

    se strinjam s teboj.

  • MK 16:03 06.oktober 2016.

    sej ti organizira Danielo in Stavrosa. A ni to isto posiljevanje naroda v zadnjično odprtino?

  • jakec1575 15:55 06.oktober 2016.

    A to so te isti, ki bi vsako mater, ki doji v javnosti, napadli z argumentom nedostojnosti? Če ne gre za kršitev ustave in zakona in je na zasebni lastnini, žal ni veliko storiti. Razen, da Jankovic na javni površini ...prikaži več financira zaveso. Glede na to, da cerkev dobiva iz javnih sredstev prispevke za socialo in pokojnino, da dobiva denar za solstvo, da dobiva denar za kulturno dediscino, da veckrat krsi ustavnopravno dejstvo locenosti cerkve od države in se vpleta v druzbeno zivljenje vseh državljanov, ne samo svojih faranov, bi rekel, da rabijo udarec po prstih. naj materam in zenskam raje zagotavljajo dejansko enakopravnost in varovanje pravic pri zaposlitvi.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.