Svet

Morilci lovijo Putina, šef Kremlja pod pritiskom

Komentarjev 61
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bobubob 10:09 30.junij 2026.

Vprašanje, kateri morilci ga lovijo. Če ga oni, ki so umorili iranskega voditelja (ali so jih pomorili celo več), ga bodo slej ko prej tudi ubili.

Iuckyss1 09:49 30.junij 2026.

Nehajte no sanjat s takimi članki, raje povejte kako je kaj na fronti, kjer Rusi pravkar "čistijo" Harkovsko območje, kar ni UKR.vojske že zbežalo.. Res Rusom ni prijetno, ko Ukrajina pošilja roje dronov,(ki smo jih mi plačali) ampak to je ...prikaži več tako kot bi čebele pikale medveda.. In držite pesti, da Putin ostane na oblasti, ker njegovi morebitni nasledniki so vsi po vrsti vojni skrajneži in norci, kot Medvedjev..

luckyss_1 10:08 30.junij 2026.

Nehaj no sanjat s takimi blodnjami in vrni mi moj profil, ki si mi ga ukradel, prasec pokvarjeni! Rusi bežijo s Krima, ker tam ni nafte, vode, elektrike ni hrane. Ruski medved se zaganja v evropskega lovca, ki ga je ...prikaži več ustrelil v glavo in nevtraliziral z navadno šibrovko! Medvedjeva bo Evropa obesila z kurca, da bo visel z glavo navzol na trgu v Milanu, tako kot Mussolini!

Iuckyss1 10:14 30.junij 2026.

Boš razočaran in to v relativno kratkem času...Sicer pa imaš SDSsovsko taktiko...Ukradeš potem pa vpiješ "držte tatu", kakšen kreten :DD

• Jernej65 12:06 30.junij 2026.

Iuckyss1, čebele ubijejo bistveno več ljudi, kot pa medvedi. Če že delaš primerjavo, se raje malo bolj potrudi.

Iuckyss1 14:30 30.junij 2026.

Bbbbbzzzzzzzzzz......

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.