morski pes je bil sigurno Ruski iz Črnega morja !
Ne boste me odvrnili od dopustovanja v tujini. Res je, lahko se mi kaj zgodi, ampak to velja tudi za Slovenijo.
Vreme, ura? Nic sonca.
Manj hrane v rfecem morju zaradi izlova
Zakaj se čudimo, ko se zgodi napad "divje zveri" na človeka, saj vendar človek posega v njegovo naravno okolje. Ko gre človek s puško nad zver za hrano, šport ali zabavo pa nihče nič ne reče. Fuck, kako smo ljudje dvomoralni.
no na Krk so poslali izvidnico.. Da vidijo al je kaj užitnega al je samo "mc-donalds"...heheh
O groza
Nič novega!
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
morski pes je bil sigurno Ruski iz Črnega morja !
Ne boste me odvrnili od dopustovanja v tujini. Res je, lahko se mi kaj zgodi, ampak to velja tudi za Slovenijo.
Vreme, ura? Nic sonca.
Manj hrane v rfecem morju zaradi izlova
Zakaj se čudimo, ko se zgodi napad "divje zveri" na človeka, saj vendar človek posega v njegovo naravno okolje. Ko gre človek s puško nad zver za hrano, šport ali zabavo pa nihče nič ne reče. Fuck, kako smo ljudje dvomoralni.
no na Krk so poslali izvidnico.. Da vidijo al je kaj užitnega al je samo "mc-donalds"...heheh
O groza
Nič novega!
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲