Slovenija
303 ogledov

Mramor bi razbremenil inženirje, zvišal pa obdavčitev podjetij. Davka na nepremičnine do 2020 ne bo.

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Five 16:18 26.februar 2016.

    Ja, ja, je treba delat, pa davke plačevat, pa prispevke, pa pokojnineštucat. Jemati širši populaciji, ki ima že itak malo, pa je folk na to že navajen.Tistim, ki so pa priraščeni na življenje na veliki nogi je pa ...prikaži več treba še ponujat indajat. Kvalitetni kader, inženirji, zaradi Mramorja ne bodo ostali v SlovenijiTisti iznajdljivi, zmuzljivi recimo: inženirji bodo pa lepo počakali na ponujenofinančni stimulacijo, jo pobasali, kvalitete pa od njih za Slovenijo ne bo!

  • UnNormal 18:39 26.februar 2016.

    Denar razdelitev med ljudi, ki nimajo za hrano in položnice, pa ne glede na to kateri poklic opravljajo.Se strinjam, da je plača inženirja v Sloveniji porazna, da ne govorimo o začetni plači, ampak kdor dobi dobro ponudbo v tujini, ...prikaži več ga državna nagrada ali dodatek ne bo ustavil.Bi pa lahko nekaj inženirjev zamenjalo kakšnega ministra, sem prepričana da bi se marsikaj spremenilo, če bi jim ostali to dovoljevali.

  • Five 19:02 26.februar 2016.

    Palica za zlorabe! To smo pričakovali, ko smo spremljali predvolilno kampanjo stranke Mira Cerarja.Danes je ta isti človek čisto nekaj drugega, kar je v času priprav na volitve govorilin razlagal .

  • patrijarh 16:12 26.februar 2016.

    A samo tolk ti zrase.

  • dragec 15:44 26.februar 2016.

    kaj pa rast 2,9%, ali to tvoj uspeh?

  • boogin1 16:40 26.februar 2016.

    2,9% je rast ki je ni, vsaj v realnem sektorju se še kar naprej zmanjšujejo plače, se odpušča, toliko o tvoji famozni rasti. Ti tvoji rdeči postrežejo z nekimi številkami, pa se že cedita med in mleko, daj misli malo s svojo glavo.

  • Rok Perko 17:39 26.februar 2016.

    Zrel za odpis.

  • wester62 18:24 26.februar 2016.

    zrel za strel v pokvarjeno glavo.lopov,ki uničuje slovenskega naroda in obdaruje svoje lopove in sebe.prasec

  • gogi3 18:45 26.februar 2016.

    "Bi pa lahko nekaj inženirjev zamenjalo kakšnega ministra, sem prepričana da bi se marsikaj spremenilo, če bi jim ostali to dovoljevali."Se povsem strinjam. V tujini je to običajna praksa.

  • Avatar olor
    olor 22:12 26.februar 2016.

    Davek na nepremičnine kar naj bo. Zame ki imam samo stanovanje v katerem živim se nimam česa bati. Tisti pa ki imajo razne vile pa ne vem koliko stanovanj ki jih na črno oddajajo se bojijo zakona, in ti so ...prikaži več pred leti bili proti njemu. Navadni raji ni bil dobri predstavljen, zato so potegnili z bogataš in bili proti.

  • primoz.g 00:47 27.februar 2016.

    ena beseda je dovolj in ta je ROFLMAO

  • Phonak 20:29 26.februar 2016.

    To je super poteza :) Potrebno je znižat obremenitev visokega kadra, in bomo ostali v Sloveniji. Mogoče bi bilo na mestu tudi znižat obremenitev delodajalca pri plačah, pa bi ljudje posledično dobili višje plače :D Saj trenutno nemoreš ponuditi neke ...prikaži več solidne plače 2-3k ko pa država pobere 50% :(

  • Jagijagi1 15:32 26.februar 2016.

    Mramor! Dokazal si da si nesposoben! Tvoji grehi so:-ko zagodejo sindikati začneš pleati tako kot ti sindikalisti godejo-podpiraš nekreativne in lene ljudi v javni upravi-jemlješ poštenim in delavnim ljudem-zajebal si celo Slovenijo!

  • jakec1575 16:00 26.februar 2016.

    Razumem, da revnih v elikih hišah in stanovanjih, ki so jih zgradili sami ni pošteno preveč obdavčiti, da pa ščitite velike kapitaliste s po več 10 stanovanji in cerkev ter druge velike nepremičninarje je pa čisti greh. Tudi kar splošna ...prikaži več olajšava za vse kadre je na meji. Olajšavo dajte tistim, ki dejansko izkazujejo visoko storilnost in dodano vrednost na delovno mesto. kakoto izmeriti je večje vprašanje in kako preprečiti zlorabe? Ve se kdo je produktiven in kdo ne. V javnem ali zasebnem sektorju. kako to ovrednotiti kar najbolj enostavno in dokazljivo. potem pa olajšava takšni organizaciji ali podjetju. Ljudje morajo imeti pravi motiv in pa palico za zlorabe.

  • Jagijagi1 09:21 28.februar 2016.

    Kolikšna je bila rast v državni upravi in koliko so bili uspešni?

  • jakec1575 19:23 26.februar 2016.

    Dobri inzenirji ne gredo v tujino le zaradi place, ampak zaradi priloznosti osebne in intelektualne rasti. Plača ni vse. Druzbena kohezija, prijatelji, druzina, kvaliteta zivljenja odtehtajo. Ampak, strojniki še imajo izzive doma, kakšni drugi inženirji pa precej manj. Kolikor sami ...prikaži več začenjajo posel, kar pa je na tako majhnem trgu samomor. Ni pa vsak za startup. treba je biti sicer optimist, ampak narediti izdelek za tuji trg ni mačji kašelj. To mnogi v tej državi ne razume. Mnogi v velikih firmah ne razumejo, kako težko je narediti izdelek, ga spromovirati, dobiti svež denar , investitorje, ki nimajo bolanih zahtev. Bčudujem slovenske startupe, ki jim je uspelo. Vendar jih tudi razumem zakaj gredo. Čeprav je to lazja pot. Rimac je pa car za hrvaško, ker vztraja, da knowhow ostaja doma, ne glede na ceno. Pipistrel, akrapovic in mnogi drugi ostajajo pa v Sloveniji. kapo dol za to.

  • Tupamaros 20:43 26.februar 2016.

    Sliki nazorno kažeta karakter tega tipa. Hodi z odprtimi usti. Smeji se le denarju,

  • jakec1575 22:28 26.februar 2016.

    Ne da bi bil hudoben, ampak kdor hoče imeti pravico urejati družbeno socialna civilna razmerja, mora za to pravico, najprej plačati davke v tej državi. Nikoli ne bom sprejel dejstva, da se nadškofija redno vpleta v politične in civilnodruzbene odločictve ...prikaži več pri tem, da ne placuje niti ddv, niti nepremičninskega davka niti pretežni del socialnih prispevkov za svoje zaposlene. Zdaj smo pa ze odplacali tisto Vatikansko priznanje samostojnosti. Najprej smo jim vrnili premozenje, sedaj ga pa se vzdrzujemo skozi kulturno ministrstvo, solsko ministrstvo in ministrstvo za delo. Nekje morajo vračati. Insto velja za vele lastnike. če hocejo imeti druzbeni vpliv naj placujejo davke. Vse je stvar kolicnikov. kdor zivi v svoji hisi en kolicnik, kdor ima dokazano vikend drugi kolicnik in kdor se gre gospodrasko dejavnost najemodajalstva tretji kolicnik.

  • mijaliza 00:01 27.februar 2016.

    A ti ves zakaj te firme ostajajo v sloveniji? Ker dobivajo miljonske subvencije.....ce pa se jim takoj ne ustreze delajo pa zdrahe po tv!

  • Avatar Leon
    Leon 08:15 27.februar 2016.

    Stanovanjski lobi je samo del omrežja ,ki vodijo državo in marionetno oblsat. Oblast nabija davke in trošarine na goriva,cigarete ,alkohol ...............pa mi povejte kaj imajo od tega upokojenci ,brez avtomobila,nekadilci in abstinenti ? Oblast z lažnimi akcijami razdvaja ljudstvo na ...prikaži večna enak način kot to počno 2000 let RKC in izdajalci slovenskega naroda.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.