Slovenija
4617 ogledov

MZZ na zagovor kliče veleposlanico

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • joze95 21:34 09.februar 2023.

    NEVERJETNO! za špijonažo se bojijo poklicati veleposlanika, za plakat pa takoj, ker je to v našem zunanjepolitičnem interesu!!! Vohun v Ljubljani je torej manj pomemben od plakata!!!!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 21:02 09.februar 2023.

    Če bi bilo obratno bi šlo verjetno za mednarodni incident.

    • Avatar R_D
      R_D 21:37 09.februar 2023.

      Če bi imeli normalno vlado, bi tudi to bil mednarodni incident. Ne potegne ti. Morda ti bo, ko boš sužnja javnim uslužbencem.

    • Avatar Mehičanka76
      Mehičanka76 22:43 09.februar 2023.

      R_D, ko bom sužnja JU? Mi vsi ki delamo v zasebnem sektorju, gospodarstvu,..., smo že dolgo časa sužnji, kateri nimamo druge vrednosti, kot ustvarjati dobiček lastniku podjetja in polniti državno malho. Ni važna katera vlada je na oblasti, se do ...prikaži več nas obnaša precej mačehovsko. JU pa samo zagrozi s štrajkom pa je že vse urejeno.

    • Avatar R_D
      R_D 23:20 09.februar 2023.

      Torej si sužnja lastnikom, državi in najbolj brutalno, javnim uslužbencem, ko poberejo veliko večino našega denarja, da imajo vikende na morju, 40 dni dopusta, 20 dni bolniške (v privat sektorju 11), 30%+ višje plače od nas, imajo dosmrtne sliužbe itd. ...prikaži več. Zanimivo, da nočejo v penzijo, ti pa komaj čakaš, da bo konec? In ne veš kako bi bilo pod kako drugo vlado, ki ji ni yuga ideal, ki ne bi videla Svobode ≠ svoboda v rdeči zvezdi, ker je preveč umazana s krvjo nedolžnih... Firme vsaj vlagajo...

    • Avatar R_D
      R_D 23:23 09.februar 2023.

      ...v razvoj, kam pa vlaga javni sektor? V vikende na hrvaškem. Kaj misliš kdo zavrže povprečno 100kg hrane v tej državi? Prav si ugotovila - javni uslužbenci 500kg, ostali pa nič. Voli Svobodo ≠ svoboda še naprej in pleši. Aja, ...prikaži več nisi javna usližbenka.

  • Avatar R_D
    R_D 20:03 09.februar 2023.

    Smešno. A ni še dober mesec nazaj naša preobilna predsednica govorila, da so odnosi zgledni? In kaj bo naredila vlada? Bo jodlare napadla s Šarićijevo puško, ki je še vedno niso našli?

  • Kmodri 23:59 09.februar 2023.

    Avstrijski Korošci nikoli niso opravili z lustracijo nacifašizma. Svobodnjaki so po svoji mentaliteti podobni Putlerju. Slovenija bi morala nemudoma uvesti povračilne ukrepe in začasno uvesti kontrolo na meji z Avstrijo, zaradi nevarnosti delovanja nacističnega Hajmadinstva na ozemlju naše države. A ...prikaži več na ne bo šlo, ker smo še vedno dunajski kočjaži! Imamo sramotno zunanjo politiko, ki si ne upa ratificirati Meddržavno pogodbo.

  • Soljatar 21:56 09.februar 2023.

    ruska kurba Fajonka pa ruskega veleposlanika zaradi špijunov seveda ne bo povabila na zagovor, pa je razlog za to neprimerljivo večji, kot neka brevezna objava podmladka Avstrijske stranke na twitterju...prokleti rusofili smrdiljivi, pobit vas je treba vse...marš.

  • robi2107 01:56 10.februar 2023.

    To je vse brez veze. Če bi naši imeli kaj jajc, bi notificirali nasledstvo ADP in potem problematizirali državnost Avstrije zaradi neizpolnjevanja 7. člena ADP. Z drugimi besedami: zahtevali bi ukinitev AT kot države zaradi neizpolnjevanja obveznosti iz listine, ki ...prikaži več je temelj njene državnosti. Seveda si naši tega ne upajo. Ne levi, ne desni, ne srednji. Gledamo enako servilnost, kot so jo izkazovali do kockastih. Drug problem je, da je ADP deponirana v Moskvi, mi pa smo z Rusijo v proxi vojni.

    • robi2107 02:40 10.februar 2023.

      P.S. Tega se Avstrijci tudi edino zares bojijo, zato so ves čas osporavali pravno nasledstvo SLO v ADP.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.