Slovenija
21 ogledov

Na bodeči žici poškodovan slovenski vojak

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • kapibara 20:10 13.november 2015.

    Drži za nas Osle.. CSD plačuje pokop po najmanjšem strošku in najceneje za CSD.. a bodo kopali jame in zelene prte, nam pa NE dajali pomoči ob pokopu svojcev... ??

  • McClain 19:58 13.november 2015.

    če nima plačanih prispevkov, je, kolikor je nam znano ki služimo in vplačujemo v drzavno kaso, samoplačnik. Ali to velja samo za nas osle??

  • zefacveta 20:14 13.november 2015.

    Jim bo g. Jelinčič svetoval.

  • inovak 20:25 13.november 2015.

    A to je bil torej namen g. Cerarja, ki naj bi bil baje liberalec in celo levosredinski? Zanimivo.

  • Emir Xyzt 01:11 14.november 2015.

    tele palice fi 36 bi korisneje uporabili pri sanaciji razpadajočih mostov, na luknjastih cestah. Izbrana ograja je vizualni spaček, ki degradira okolje, ... korozijska zaščita teh kilometrov britvic, pa je verejtno tudi " kitajska " ...

  • maresem 08:09 14.november 2015.

    In kaj potem, če se je poškodoval?! Ni ne prvi, ne zadni. pač opravlja težko in nevarno delo za slovence, žal pa tudi za izdajalsko bagro, ki želi uničenje naše države s podpiranjem multi kulti sranjem in tukaj na tem ...prikaži več portalu je kar nekaj takih.

  • mph 23:59 13.november 2015.

    Khm, eno je biti levičar, drugo pa slep za resnico. In ta je, da je 80-90% navadnih imigrantov in NE beguncev. To je neko sprevrženo levičarstvo z welcome refugees. In drugo dejstvo, gre za invazijo islama. Islam pa se srdito ...prikaži več borit točno proti vsemu, kar levica zastopa! Pa razumi. Levica podpira prihod milijonov in milijonov, ki imajo v njihovi sveti knjigi, ki jim pomeni več kot življenje lastnih otrok kamenjanje istospolnih, ženske za štiri stene, smrt nevernikom ... itn itn.SD pa je skrajna izbira sem napisal. Zame SD JE levica, čeprav preveč v neoliberalno smer. Kar se popravlja pod Židanom.

  • a12593 00:28 14.november 2015.

    "Hrvaški mediji poročajo o prvi hujši poškodbi zaradi bodeče žice, ki jo slovenska vojska postavlja na slovensko hrvaški meji. Kot poroča portal tportal.hr se je med postavljanjem žičnate ograje huje porezal nek vojak. Vojaka so oskrbeli, poroča hrvaški portal. Kot ...prikaži več kaže pa ne gre za hujšo poškodbo."Hm?! "Vojak se je huje poškodoval, kot kaže pa ne gre za hujšo poškodbo". Ko berem vaše umotvore se sprašujem (retorično) kdo je tukaj nor!? Vaše delo je sramotno.

  • mph 21:25 13.november 2015.

    Cerar je navaden NEOliberalec. Ala Mramor in ostali del bande, ki nas vodi. Edina leva opcija v vladi je SD, ki pa nima kaj dosti možnosti. Po totalnem razočaranju glede begunske krize z ZL, kot levičar verjetno ne bom imel ...prikaži več druge kot SD. Sicer pa sem vedno videl Židana kot levičarja, kar ne Pahor ne Lukšič nista bila.

  • inovak 22:12 13.november 2015.

    Ta je pa najbolj neumna. Če voliš SD, potem res nisi levičar. Mislim, da je Cerar neoliberalec, se strinjam, ampak v isti sapi govoriti o stranki, ki je druga najbolj neoliberalna (SD) je smešno in pove, da nimate kaj dosti ...prikaži več politične razgledanosti. Poleg tega tudi SD podpira begunce in ne pristaja na orbanizacijo meje, itd. Dejstvo je, da je ZL najbolj levičarska. To gre v nos našim ksenofobnim eksotom v Sloveniji, ki bi se radi proglašali za levičarje, obenem pa se šli nacionaliste. To pa ne gre. Levica je vedno v zgodovini podpirala napredek, tudi zavzemala se je za pravice črncev, enako kot sedaj za istospolne in begunce. To pač so domene levice - zapostavljene manjšine. Medtem ko bi radi skrajni desničarji manipulirali s tem, da to niso ideje levice. Točno to so ideje levice, drugačna levica ne obstaja, ker je tisto desnica. Potem naj se pa tisti že enkrat odločijo, kaj so.

  • dragec 10:27 15.november 2015.

    KAJ PA TI? TI SI KULTI MULTI

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.