Magazin /magazin/film-glasba-tv
31 ogledov

Na Emo 2012 gresta dvojčici in Eva Boto

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rogg 22:13 08.januar 2012.

    Velika hvala gre tukaj POP Tv,ju, vse kar je dobrega, razen Klemna, je od tam. A ni tako???Klemen je pa itak car. Veliko je bilo osmoljeno v kuhinji!

  • izRODEk 11:10 09.januar 2012.

    Tko ko se je pa tukaj goljufalo, se pa že dolgo kjer koli drugje ni- RTV Slovenija - sramota ste!!!! Bruh bruh...Kdo je odgovorni urednik tam? Vanja Vardijan al Petar Radović? Oba sta svojga denarja vredna!MAFIJA!!!!!

  • smito23 00:07 09.januar 2012.

    Dejstvo je, da je Javni Zavod RTV Slovenija "javni zavod" in kot tak dolžan svoje odločitve pojasnjevati ljudem, ki ta javni zavod preko naročnin in proračuna financirajo.Očitane goljufije in kuhinja je resna obtožba. Sedaj, ali gremo vsi, ki jih ...prikaži več obsojamo, pred sodnika za prekrške zaradi klevet, ali pa je čas, da odgovorni urednik (nekredibilni Vardijan?) poda odgovore na ponujene očitke.Skratka: Nič me ne bi motilo, če bi si takšen škandal, kar to je, privoščili oni gumbci na Pro Plusu, ki so itak zavezani ameriškemu kapitalu in jim je za resnico in pravico prav malo mar - zavezani so profitu. Tukaj pa je govora o goljufijah na javni televiziji. In še to: vpletene so tudi mladoletne osebe, kar stvar še dodatno zapleta.

  • smito23 00:07 09.januar 2012.

    Upam, da je odgovornim, ki bodo jutri zjutraj tole brali zdaj že jasno, da se ta zadeva ne bo končala tukaj, v tem klepetu. O tej grdobiji se bo poročalo širše.RTV Slovenija - sram vas je lahko!<br ...prikaži več />Uporabnik ekreme.PS: Administratorju v vednost in s prošnjo, da tudi on slednje sporočilo posreduje varuhinji gledalčevih pravic, ter uredništvu razvedrilnega programa, oboje JZ RTV Slovenija, ni pa izključeno, da se o tej očitni barabiji seznani tudi druge pristojne organe v RS.

  • smito23 00:06 09.januar 2012.

    Na MMC RTV SLO že poteka resna debata glede pritožbe zoper očitno goljufijo s strani JZ RTV SLO v tej oddaji. Vse kaže, da je šlo za očitno kuhinjo pri odločanju o tem, kdo naj izpade v tej oddaji:<br ...prikaži več />Komentar uporabnika ekreme na MMC RTV SLO v članku: http://www.rtvslo.si/zabava/druzabna-kronika/finale-misije-evrovizija-na-emo-2012-gredo-eva-boto-in-dvojcici-prusnik/274346Ljudje se premalo zavedajo, da so te svinjarije počete s proračunskimi sredstvi, v imenu državljanov republike Slovenije.Kao neka žirija kao strokovnjakov, za katere se razen Darje izkaže da so ali šarlatani (Tina-Tabu-nikoli več na njihov koncert!) ali pa morebiti podkupljivi (Jonas Žnidaršič - leta so tukaj, vsak dinar prav pride?). V vsakem primeru je to žirija štirih. Kar pomeni, da obstoji možnost, da bi se njihovi glasovi izšli na 2:2. Ni pa nikjer obrazložen scenarij, kaj v takem primeru. Se pravi, očitna kuhinja ali pa huda nestrokovnost s strani javnega zavoda RTV Slovenija že v te

  • smito23 00:07 09.januar 2012.

    Povzemam, da imamo gledalci pravico izvedeti pred pričetkom oddaje nekje zapisana pravila odločitev (kdaj televoting in kdaj žirija, kako glede tega, da je število članov parno - možnost nesklepčnosti, očitno namigovanje Žnidaršiča, da se sestrama Prusnik gleda skozi prste v ...prikaži več zadnji oddaji) in seveda, kje jih lahko preberemo,da imamo gledalci pravico izvedeti rezultate televotinga vseh oddaj (uradno poročilo telekomunikacijskega operaterja, ki je televoting izvajal) ter,natančen opis kriterijev, po katerih je tako imenovana "strokovna" žirija odločala.Vse to so resna vprašanja, ki načenjajo "N A Š O" televizijo. To ni televizijska hiša parih ljubljančanov, ki se dobro razumejo med seboj in si pomagajo; To je televizija vseh slovenk in slovencev.Uporabnikom predlagam, da se s tukaj navedenimi vprašanji za začetek obrnejo na varuhinjo gledalčevih pravic, ga.Mišo Molk, ter na uredništvo razvedrilnega programa Javnega zavoda RTV Slovenija.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.