Slovenija
1758 ogledov

Na kolo nič več brez čelade

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • popokatopetl 22:51 22.september 2016.

    125€ za brez čelade se mi zdi očitno inkasantstvo. Sej se strinjam naj imajo otroci čelade, ampak ta kazen ni sorazmerna teži prekrška! Če hočejo napolnit luknjo v proračunu naj navdih iščejo tam kjer je največ luknje nastalo, se pravi ...prikaži več pri kriminalu direktorjev in banksterjev! Njih bi morali najprej znat zašit in jim potem znat zaplenit nagrabljeno.

  • nergač 20:06 22.september 2016.

    +++++ ta post je znak, da so še ljudje z zdravo pametjo, čeprav bi človek kdaj že obupal ob vsej tej mizeriji idiotov, ki kričijo iz vseh medijev, parlamenta, ...

  • mirror 20:18 22.september 2016.

    Čelada gor, čelada dol. Apeliram na policijo, da raje poostri nadzor uporabe mobilnih telefonov v avtih in tudi pri kolesarjih. Lahko si bodo s kaznimi povišali plače in še važneje, promet bo zato varnejši. Zadnje mesece je to postalo nevzdržno.

  • Avatar Leon
    Leon 20:21 22.september 2016.

    Obvezna uporaba čelade do 18.let ne obstaja v EU ,obstaja pa zakonodaja( in jo izvajajo v EU ) po kateri policija ovadi vzdrževalce cest zaradi poškodovanega cestiča ,ki ogroža kolesarje in ostale udeležence v prometu . Jaški in pokrovi cest ...prikaži več so smrtno nevarni za vse kolesarje in voznike mopedov in so posledično tveganje za prometno nesrečo.

  • STF 20:27 22.september 2016.

    Najbols da se jih zavije v mehurcek folijo. Baje se manj poskodujes ce si cel zavit v folijo. Torej kar v akcijo z zakonom.

  • novispenjac 21:32 22.september 2016.

    cca 10 let nazaj se je moj, takrat 16letni sosed vozil z apn6. na pesku ga je odneslo, da je padel in z glavo udaril v betonski rob ceste. mrtev v parih urah. če bi imel čelado mu ne bi ...prikaži več bilo nič. kar čelade na buče.

  • macola 22:04 22.september 2016.

    Pa kva ste zapel v te čelade...ovce...ne vidite pa ozadja tega zakona! Stiskat in jim pobrat še mal € z registracijo, zavarovanjem, homologacijami, teh. pregledi....da ne omenjamo lobijev, ki take zakone "naložijo" bebavim poslancem, saj bodo določene firme imele dodaten ...prikaži več dobro plačan posel (tablice, Avto Krka, Cetis....) GNILA BANANA REPUBLIKA! Kot bi rekla M. Škopac "pi..... mat....." vse skupaj!

  • mokmelk 19:41 22.september 2016.

    Sporočilo DZ-ju in poslancem: Začnite se ukvarjati z resnimi zakoni. Prepovedana je tudi vožnja avtomobila brez obutve, pa mi naj kdo pojasni, kako imaš lahko boljši oprijem na stopalkah kot pa z boso nogo. Mogoče s coklo? / Včasih noben ...prikaži več otrok ni imel čelade, pa smo vsi preživeli, kar jih poznam. Če ti starši ne znajo razložiti kako se vozi, potem ti tudi čelada ne bo pomagala, ko si boš zlomil hrbet, nogo itd.....Pravo se danes vtika v vse pore življenja, kjer mu ni mesta, to je eden izmed velikih problemov. Kazen 125 evrov staršu otroka, ki obvlada kolo pa ne nosi čelade? Zaradi nevarnih avtomobilistov??

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.